2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
جراح خوب تو تهران یا اصفهان؟ عروسکیش خوب باشه هم زیبایی باشه هم گوش حلق بینی.. مشکل تنفسی دارم اخه و میخوام خوب عمل کنه پره ها یکی باشن کج در نیاره جای بخیه نمونه تو تهران یه دکتر افشار هست کسی میشناسه؟ میگن سنش خیلی بالاستو ١٠ سال پیش گوش حلق بینی بوده جدیدن رفته زیبایی هم گرفته میگن اون سالا جا بخیه نمیموند کلن شاهکاره کسی میشناسه؟ در قید حیات هستن هنوز؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میبینید بعد از س هفته چقد تعغیرات داره چ برسه ب 6ماه ت 1سال هفته ب هفته تعغیرات بیشتره اصلناز ورم بعداز گچ نترس و قرینه بودنش درست میشه
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
من صورتم کبود نشد ولی ت دلتون بخاد پوستم زرد شد و خ خراب شد ت عکسم مشخصه و صورتم ورم کرد پوستم داغون شد
من ماسک زدم اره بزن هم بخاطر سرما هم ورما نیم رخ بعداز ی سال خودشو نشون میده و تمام رخ یکسالو نیم الان تازه س هفتست ولی ت اینه خ بهتره ت عکس زیاد خوب نمیشه حالا خودتم میبینی
اره تیغه بینی منم اونقد قلمبه بزرگ بود ت عکس تمام رخ معلومه ترسیدم گفتم وای قلمبه شده ولی اونجوری نیست ورمه نازک میشه
ایشاله ک قشنگ میشی اگ شد عکس بزار برامون من ک راضیم همون شد ک میخاستم خاستم طبیعی باشه راستش بینی خودم ایراد انچنانی نداشت ی غوز کوچیک داشت اونو برداشت و ی انحراف داخلی اونو درست کرد و اینکه نوکشو کمی چید واز بغلا کمی از پهناش گرفت البته از پاین ولی درکل شکل کلیه بینی خودمه ن کوتاهش کرد ن خ سربالاش همونه فقط ترمیمش کرد خودمم ازش خاستم ک توش تعغیرات زیاد نده فانتزیو سر بالا دوست نداشتم همونی شد ک همیشه فکرشو میکردم درکل راضیم امیدوارم ت هم خوب بشی ببین مریم اگ خارش داری زیر گچو منظورمه جوش میزنی وگرنه م:شکلی نیست مال من خ خارش داشت نگو حساسیت داشتم ب اسپیلنته باید زودتر درمی اوردمش ک نمیدونستم
من تهران نیستم خانمی البته دکترم تهرانیه اونجام ویزیت میکنه ولی خو شاید شناخته شده نباشه محمد علی زرین قلم
2810