2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری من که دارم میگم فاصله لب و بینی من زیاد شده بود نگران بودم از دکتر می پرسیدم حالا عکسای تو گچم رو میریزم تو گوشیم برات میفرستم حتی بعد گچ هم فاصله اش بیشتر بود شاید دکتر سجادیان اولش سر بالا نکنه ولی الان میگم کاش بینیم سر بالا بود یعنی اون فاصله لب و بینی و سر بالایی رو همه اولش دارن برای هر کی بیشتر باشه بعدا بهتره چون به جز خودم مورد عملی زیاد دیدم اونی که میگفت دماغم سربالاست الان راضی تره نگران نباش ورم چشم طبیعیه من دو بار عمل کردم هر دو بار چشمام وحشتناک ورم کرد یه روز که اصلا باز نمیشد ولی زود خوب شد و اصلا اونجوری نموند
سحر جان خونریزی که نداستم از بینی.خیلی خیلی کم اونم روز دوم .ولی ته گلوم هنوز هم خلط خونی دارم.درد هم در حدی نیست که نشه تحمل کرد.من ففط دو روز مسکن خوردم.دیگه نمیخورم و تحمل میکنم چون از قرص بدم میاد ولی انتی بیوتیک رو میخورم.ولی چشمام عجیب باد کرده و هیچ بهبودی حاصل نشده
نرگس جون فدات بشم که میای دلداریم میدی و کمکم میکنی😞ولی چشمم عجیبه.4 روز گذشته ولی پفش اصلا خوب نشده و عقب نرفته.میترسم مدلش همینطوری بمونه و خوب نشه.اخه شنیده بودم دکترم تو عملاش مدل صورت عوض میشه.منم یه کم افتادگی پلک داشتم از قبل .میترسم به خاطر فرم قبل پلکام،دیگه همینجوری بمونه
خواهش میکنم مری جون چون خودم این دوران رو گذروندم درک میکنم که چه حالی داری ولی اصلا نگران نباش اینا همه اش طبیعیه و موندنی هم نیست اگه ورم صورت و چشمت زیاده به دکترت بگو دگزا عضلانی بده ولی اگه میتونی تحمل کن
مری من هم میگم کاش زیر گچ بینیم سربالاتر بود که الان خوب میشد چون خیلی افت کرد برای تو هم مطمئن باش بهتر میشه نرگس جان شما اوایل عمل کردین خیلی ورم داشتین؟ الان راضی هستی؟ گفتی دو بار عمل کردی؟ دوبار بینیتو عمل کردی؟
مریم و نرگس جون امروز رفتم مطب بعد از5 روز تامپونارو در اورد.خیلی وحشتناک بود واقعا.یه عالمه گریه کردم.هم چندش بود هم درد داشت.ولی گچ رو باز نکرد .شنبه میرم باز کنم.دعا کنین برام.
2810