2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
مری اصلا نترس من زیر گچ شبیه خوک شده بودماصلا وحشتناک تا یک ماهم احساس می کردم خیلی سر بالا شده الان خیلی خوبه صورتم عین بادکنک شده بود.تازه یه طرف صورتم ورمش بیشتر بود .اصلا غصه نخور که بی خودیه خوب می شه .من الان ۲ ماه عمل کردم ولی بالای لبم هنوز یه کم ورم داره صبر داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز من یه بینی نیمه فانتزی به تعبیر خودم(بینی طبیعی با یه قوس ملایم)دوست دارم بعد کلی پرس و جو تصمیم گرفتم پیش سجادیان عمل کنم اما اینجا مریم گلی ناراضیه از قضا تئ اینستاگرامم دیشب با یه خانم چت کردم خیلی ناراضی بود میگفت حتی قوزشم صاف نکرده دکتر قسم میخورد میگفت مطمعنم دکتر حوصله ش نشده حتی دست به بینیم بزنه چون شهرستانم وقت مطب گردیم ندارم الان خیلی استرسی شدم پیش کی پس برم؟؟؟؟؟
امین عزیز خیلی ممنون.ولی من نگرانیم بیشتر از فاصله بین لبو بینیمه.تا حالا ندیدم کسی بگه این همه غاصله افتاده.یه تیغه کوچبک که ببن لب بالا و لثه هست ،من اونو ندارم دبگه.پاره شده .میترسم واسه خاطر اون باشه
2810