2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

3 هفته بیش به مطب سامی رفتم من بیتیم از نیم رخ عالیه از مستقیم بینیم کمی گوشتیه اما دکتر سامی بهبم گفت که تگه عملت کنم قشنگ تر میشی الرژی شدید دارم و یه انحراف کم دکتر گفت 12 می گیره اما 6 روز بیش رفتم به مطب بهرام مقدم فرد نزدیکه 7 تومن می گیره حالا موندم کجا برم دوستام بیش هر دوی این دکتر ها عمل کردن و خوب شدن ..... موندم و خواهش اگه کسی میدونه راجع به این دکتر ها من و راهنمایی کنه
ترمه جان ممنون که می خوای عکس بزاری. میشه بگی سجادیان چندروز بعد گچ بینی رو برمیداره؟ سوال دومم اینه که روز بعد از عمل که تامپون رو برداشت میتونم برکردم شخر خودمون و دوباره برای باز کردن گچ برگردم؟ سوال سومم اینه که بعد از برداشتن گچ چند بار دیگه باید بیام پیشش؟مثلا برای چسب زدن و غیره. ممنون میشم جواب سوالاتمو بدی
سلام ممول جان
من با دکتر سجادیان عمل کردم
دکتر بعد از یک هفته گچ رو باز میکنن
برای چسب زدن تا یکماه بیای خودشون عوض کنن خیالت راحت تره
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نونوش جان من رفتم مطبش همه برای مشاوره بودن اما 3 تا از دوستام عمل کردن خیلی خوب شدن من خودم بینیم و دید گفت صورتت زیباس من می تونم زیبا تر کنم و کسانی که برای مشاور بودن همه بهم می گفتن عمل نکن بینیت خوبه اما بینیم از جلو ی خورده چا غه
اما درر کل بهش اعتماد کردم به سامی چون صداقت داشت و اینکه چون مجسمه سازم هس خودش یه امتیازه اما میگم بینیه من زیاد هم کار نداره بعد 12 هم هزینش زیاده از ی لحاظ هم به دکترای دیکه نمی تونم اطمینان کنم ..... شما خودت عمل کردی بیشش نونوش جان ؟
اما درر کل بهش اعتماد کردم به سامی چون صداقت داشت و اینکه چون مجسمه سازم هس خودش یه امتیازه اما میگم بینیه من زیاد هم کار نداره بعد 12 هم هزینش زیاده از ی لحاظ هم به دکترای دیکه نمی تونم اطمینان کنم ..... شما خودت عمل کردی بیشش نونوش جان ؟
من خواهرم باهاش عمل کرده خیلی خوب شده اما بینیش گوشتی بود و یک سال پیش عمل کرده. بعضی ها میگن بزرگ عمل میکنه من ترسیده شدم. من بینیم استخونیه بزرگه نمیخوام بزرگ بمونه. خودش یهم گفت 65% بهتر میشی. ولی همه کسایی که اونجا بودن راضی بودن یعنی ناراضی ندیدم ازش خیلی دوست دارم بدونم بینی استخونیم خوب عمل میکنه یا نه. من خودم ایران نیستم و از روی تجربیات بچه ها میخوام تصمیم بگیرم
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
نونوش جان سه تا از دوستای من عمل کردن بیشش این سه تا دوتاش استخوانی بود که خیلی خوب شدن یکیشون هم گوشتی که اونم خیلی خوب شد اما این گوشتیه طبیعی شده یعنی مدل فانتزی نکرده دکتر سامی کلن زیاد فانتزی عمل نمیکنه خوبیش اینه البته سلیقه ای هستش .... من می تونم ببرسم که هزینه عمل خواهرتون چقد شد؟؟؟! اخه بینی من واقعن زیاد کاری نداره بعد 12 زیاده ....میگن تخفیف میده
2810