2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015410 بازدید | 66527 پست
چی بگم والا ترانه جان ، انشاالله برای شما اینطور نخواهد بود . بینی من رو از اول هم دکتر گفته بود کلا ۳۰ ٪ کوچک خواهد شد و گفته بود زیاد تغییر نخ‌اهی کرد . نمیدونم چرا اینقدر اصرار به عمل داشتن . راستش نیمرخ بینیم رو دوست نداشتم .الان هم ورم چندانی احساس نمیکنم ، فقط استخوان کنار بینیم رو متوجه میشم که جاش ورم هست . بالاش رو که مشخصه باریک کرده . انمیدوارم که ورم باشه و بخوابه . خودم که یه جورایی شدم . اگر چه همش میرم جلو آیینه و میگم خیلی خوب شده و انرژی مثبت میدم . عزیزم مطمئن باش تا عروسی خواهرتون کلی بینیتون ورمش خوابیده انشاالله .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر به من گفت بینی خوبی میشه،راستش من قبل عمل بزرگ بود ولی نه اینقدر،البته استخونی بود با پوست بسیار نازک متاسفانه پره هام گشاده و نوک بینیم بسیار بزرگ ،نمیدونم در کل انگار بینی یه مرد رو گذاشتم رو صورتم،آخه صورتم ظریفه،امروز که شوهرم بدون چسب منو دید خورد تو ذوقش اصلادیگهه نگام هم نکرد،گفت این چرا اینقدر بزرگه،دلم شکست
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ساقی قبل عمل هر کی منو می دید میگفت عمل کنی دماغت خوب میشه،حساب کن دکتر سجادیان که معروفه به ناامیدت کننده بهم گفت بینی خوبی میشه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام دوستان بالاخره با دکتر ابیانه عمل کردم.....خداروشکر تا الان همه چچی خوب هست من بینی گوشتی داشتم با پوست چرب ولی از نتیجه راضی هستم اگر به عقب برگردم بازم همین تصمیم میگیرم با وجود بچه کوچیک و کار خونه بازم خوب دووم اورده مماخم.....تقزیبا یک ماهه عمل کردم
لیست من الهی سجادیان و ابیانه بودن و یکسال هم تحقیق کردم البته بیشتر به صورت اینترنتی بعد 3 بار مطب رفتن ابیانه رو انتخاب کردم....خوبیش اینه که به قرینه بودن و تنفس خیلی اهمیت میده راستی من روز عمل فقط اللو ورا طبیعی خوردم دیگه از روز دوم کم کم غذاهای نرم رو شروع کردم بعد یک هفته هم که دیگه دست تنها کارهای خونه رو انجام دادم.....من خودم خیلی از مطالب اینجا استفاده کردم الا ن یه فرصتی شد حداقل بیام و از نتیجه عمل هم بگم امیدوارم همتون انتخاب عالی داشته باشید
ترانه:مامان آراد من خودم هنوز عمل نکردم ولی خواهرم عمل کرده و توی این 9 ماه اونقدر دماغش ورمش خوابیده که خدا میدونه. اولش کامل باد داره اصلا نگران نباش عادیه
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
دکتر رجایی میدونم پیام میخونی آخه مرتیکه حرومزاده توکه بلد نیستس عمل کنی چرا نمیری یه دوره ببینی یا حداقل وقتی نمیتونی یه بینی خوب عمل کنی نمیگی من از پس عملت بر نمیام دکتر آصفی اگه نتونه بینی عمل کنه راحت میگه واسه همینم تومطبش که رفتم ۲۰ تا عملی بودن همه هم راضی بودن دوستم رفته بود پیش دکتر آصفی خیلی منصفانه بهش گفته بود من نمیتونم کجی بینیت درست کنم برو پیش دکتر خسروی نژاد به این میگن دکتر نه توکه هرکی میاد پیشت عملش میکنی دکتر کبودخانی هم بینیم که دید گفت فقط زحمت پهن کردن بینیت غیر قرینه کردن سوراخارو عالی کشیده حالا برو به پلیس فتا شکایت کن بگو یه مریض داشتم ریدم به قیافش اومده تو یه پیج نارضایتیش گفته
راستی اون منشی ........خانم زمانی به مریضا دروغ تحویل میده به خانوادم گفته بود دکتر کلی مریض از کویت دبی قطر داره به منم گفته بود دکتر ۳۰۰۰ تا عمل داشته که یه دونه هم ترمیم نداشته حیف که مثل خودت بیکار نیستم وگرنه من باید شکایت کنم
من هر لحظه که خودم تو آینه میبینم نفرینت میکنم هم خودتو هم اون بی پدر مادری که مدرک دکتری به تو بیسواد داد ۷ تومنم هم حرومت باشه این پولی که بهترین جراحا با سابقه ۲۰ ساله از مریضاشون میکیرن دکتر ساریخانی تو شیراز ۷ تومن میگیره دکتر خسروی نژاد ۶ تومن میگیره دکتر روشنی ۶ تومن میگیره دکتر آصفی ۴ تومن دستغیب ۴ تومن هر شب فکر میکنم من روی چه حسابی ۷ تومن پول به تو دادم الان پیش هردکتری میرم میگم پیش رجایی عمل کردم میگن تو انتخاب دکتر اشتباه کردی خلاصه خدا ازات نگزره هم خودت هم اون منشی حرومزادت که روزی صدبار بهم زنگ میزد که زود بیا عمل کن که دکتر نوبتاش پر میشه
دوستان سلام جیغو خانم من اصلا قضاوت نکردم ...من با خودم مقایسه کردم ...اگر چه عمل بینی برای من بسیار راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم ...اما بعد عمل پشت گلوم کلی لختخ خون بود و فک بالام یه کم سر بود... من واقعا خیلی نمی تونستم دهنم رو باز کنم شاید یه بخشیش هم به دلیل ترسو بودن منه ....واسه همین جویدن تو کارم نبود و تا روز پنجم میکس شده خوردم .. همین طور که گفتم من فقط حسم گفتم و اون هم شاید در مقایسه با خودم... عمل بسته بینی رو هم شنیدم برای انحراف تنها استفاده میشه اما فقط در حد شنیدنه و من اطلاعات کافی ندارم ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترانه و ساقی عزیز : صبور باشید دوستان ... قضیه ورم واقعا جدیه ...ترانه جان با وجود پوست نازک بینیت ( منم همینطور بودم ) ولی قطعا ورم خواهی داشت حد اقل دو ماه... منم پایین بینیم بزرگه ... در حال حاضر کجم هست روی تیغه سمت چپم خیلی ورمش بیشتره . بینیم کاملا کج کرده ... اما من میدونم ورمه میدونی چرا ؟ چون هفته اول سوراخای بینیم واقعا فرق داشتند یکیشون به فرض اندازه لوبیا بود اون یکی اندازه بادوم ( مثال زدما) من رفتم مطب کلی غر زدم گفتم از اولشم بدتر شده ...دستیار دکتر گفت همش ورمه ... الان سه چها روزه که متوجه شدم حد اقل اندازه هم شدند... اگر چه اونقدر کوچیک که من میخواستم نشده ، ولی خود دکتر بهم گفت شاید نتونم خیلی کوچیکشون کنم... ولی از اولش بهتر شده... ترانه جان: همسر منم با اینکه خیلی همراه بود تو قضیه عمل ولی چون به زور راضیش کرده بودم الان دنبال آتویه ...دیشب میگه این همه اذیت شدی و پول دادی چه فرقی کردی غصه نخور...مرد است دیگر.... منم قراره 19 شهریور برم عروسی... خوب میشی تا اون موقع ..حتما میری عروسی... انرژیتون مثبت کنید که شدیدا تاثیر داره
دوستان لطفا نظر بدید : از بعد عمل پوست من شدیدا شدیدا چرب شده ...یه طوری که شب دوش میگیرم می خوابم صبح شبیه کساییم که دو ماهه نرفتند حموم...البته پوستم بیشتر از موهام .... و سه چهار روزه پیشونیم پر جوش زیر پوستی شده... کسی اینطوری بوده ؟ این کجای دلم بزارم ؟
آهان یه چیزی...این که پره هاتون باز نکرده دلیل نمیشه اتفاقا من که راضیم از این ..چون کسایی که پره هاشون باز میشه از کنار بعضیاشون یه جوری میشه بینیشون....من که خوشحالم فقط وسط بریده..
2810