2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015441 بازدید | 66527 پست
بچه ها من امروز دقیقا یازده روزه عمل کردم و برا اولین بار چسبمو تعویض کردم اما دماغم خیلی بزرگه تقریبا دو برابر قبل عمله،یعنی این دماغه کی و چقدر کوچیک میشه،دلم گرفته
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
درود ترانه@: بینیتون خیلی متفاوت میشه نگران نباشید حداقل 6 ماه زمان میبره ورم اصلی بخوابه، هر چی بینیتون بیشتر تراش خورده باشه بیشتر زمان میبره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتانه شما با کی عمل کرده بودی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مرضی من برعکس تو بودم اتفاقا همه بهم میگفتن عمل نکن واسه راضی کردن مامانم یک هفته باهاش قهر کردم هیچی نمیخوردم روز آخر مامانم خیلی گریه کرد گفت هرکاری میخای بکن ولی پشیمون میشی الانم واقعا پشیمونم چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که واقعا مامانم سر این عمل اذیت کردم چندبار هم سرش داد زدم خدا من ببخشه
عمل بینی خیلی اشتباهه انقد به اینکه بقیه میگن راضیم گوش نکنید واالله دوست منم قبل عملم وقتی ازاش میپرسیدم ازعملت راضی هستس میگفت خیلی راضیم اوندفعه بهش میگفتم من پشیمونم اونم میگفت شب تا صبح بیدارم بینیش گوشت اضافه اورده نفس کشیدن براش سخته ولی قبلا نمیگفت پشیمونه عمل بینی یعنی اول بدبختی
ترانه جان سلام عزیزم ممنون که ماجرای روز برداشتن اسپیلنت رو تعریف کردی عزیزم ، انشاالله که هر چه زودتر کاملا راحت نفس میکشی . من و شما توی یک روز عمل کردیم . راستی من هم پایین بینیم خیلی سفت تر و بزرگتر نسبت به بالاش هست . به نظرم دکتر قسمت پایین ببیم رو زیاد کوچیک نکرده . پره های بینی رو هم برش نداده .
ساقی جونم من که متاسفانه پایین بینیم خیلی بزرگه،اطرافیانم میگن ورمه و کوچیک میشه بعید میدونم زیاد کوچیک شه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
واقعا ساقی؟ ده درصد اگه اینطور یه که انگار دکی از دماغ خودش کنده گذاشته روش
ساقی من دارم دق میکنم،دماغ من افتضاحه بیست روز دیگه عروسی آبجیمه،ناچارم نرم عروسیش
2810