2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان عزیز من دنبال ی دکتر که کارش طبیعی و تمیز باشه هستم هفته دیگه میخوام بیام تهران مطب گردی دنبال یه دکتر که کارس طبیعی م تمیز باشه میگردم بینی من سرش یکم قلمبه و گرده ولی سر بالا و استخونس صاف فقط میخوام نوکش ی کم جمع شه اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانالا جانم عزیزم میتونی بیای؟؟؟ من دیگه دل رو به دریا زدم و میخوام واسه این هفته با سجادیان وقت مشاوره و عمل بگیرم میتونم عکس قبل و بعد عملت رو ببینم ؟؟؟ آخه شرایط منم مثل شماست بینیم استخونیه و انحراف ظاهری و داخلی هم دارم در حال حاضر تو بهترین نمونه مشابه خودمی ...ممنونتم خانمی
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
زهره جون ممنون از راهنماییت خیلی اطلاعات خوبی دادی بهم من ٤ سال قبل پیش کلانتر هرمزی هم رفتم کاراش بینهایت زیبا بود اما مشاورش بهم گفت انحراف بینیت رفع نمیشه واسه همین روی انحراف بینی حساسم شما انحراف داشتید؟ شما مطب سامی رفتید؟
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
Ava جان سجادیان ازش ناراضی دیدم واسه همین از لیستم بیرون اومده ابیانه هم تعریفشو شنیدم خواهرم اما مطبش رفته میگه واسه بینی کمکار خوبه ااما کارش عالیه شما از ابیانه خبر ندارید؟ ممنون به خاطر کمکتون
مامان اراد منم بینیم استخونی هست انحراف هم داره شما سجادیانو انتخاب کردید؟ یعنی منم سجادیانو بیارم توی لیستم؟ کاش بچه ها عکس قبل و بعد عملشونو بذارن اینطوری خیلی به بقیه کمک میشه
noonoosh جونم والا من با توجه به اینستای دکتر و حرفای بچه های نی نی سایت و اینکه اون تعداد که گفتن ناراضی هستن منظورشون این بوده که فانتزی و قوس دار خواستن و گوییا دکتر تو کار طبیعی هستن استناد کردم و تصمیم گرفتم با سجادیان عمل کنم اما متاسفانه بینی من پرکار هست و توی نمونه های سجادیان نمونه شبیه بینی خودم رو دیدم که خوب شده حالا در کنار ظاهر اینکه این مشکلات انحراف و تنفس و سینوزیتم حل میشه یا خیر نمیدونم باید ببینم نظر دکتر چی هست از طرفی دکتر خانوادگیمون گفتن که مطلقا عمل نکنم چونکه با توجه به سینوزیت دچار مشکلات بیشتری خواهم شد مگر اینکه تضمینی صورت بگیره که سینوزیتم با جراحی درمان خواهد شد ..واقعا موندم چکار کنم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
اگه از عزیزانی که جراحی بینی انجام دادن هستن کسایی که قبلش مشکل سینوزیت داشتن و دکتر براشون حل کرده مشکل رو ممنون میشم بیان و خبر بدن و اینکه واقعا با جراحی قابل درمان هست یا خیر و آیا سجادیان همچین کاری می کنن یا نه
در ضمن noonoosh جان نمیشه تنها به عکس اکتفا کرد ممکنه در ظاهر بینی خوبی باشه ولی مشکل تنفسی پیدا کرده باشه و یا اینکه مشکلات دیگه ای بعد عمل براش پیش اومده باشه برا همین می خوام نانالا جون بیان و بگن که دقیقا وضعیت تنفسشون الان چطوره؟؟ ظاهر چطوره؟؟ انحراف ظاهری و داخلی تا چه حد مرتفع شده؟؟ کلا هم توضیح کامل بدن هم عکسشونو بذارن
با درود و عرض ادب خدمت کاربران و بازدیدکنندگان محترم سایت. بنده دکتر احمدرضا رجایی اولین بار هست که این صفحه رو بازدید میکنم. یکی از بیماران قبلی بنده که از بازدیدکنندگان این صفحه هست بنده رو تشویق به دیدن این پیج کردند و کامنتی رو به من نشون دادند که توسط یک کاربر در مورد بنده درج شده بود. در این کامنت فردی ضمن اشاره به چند بیمار قبلی من که اظهار رضایتمندی از عملشون داشتند به ایشان خطاب کردند و گفتند در بینی همه شما تیغه هایی از جنس الومینیوم توسط این پزشک "بی شرف" کار گذاشته شده که اگر کوچکترین ضربه ای بخوره دچار عفونت میشه و این پزشک از شما به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده کرده و یه این بیماران توصیه کرده دلخوش به نداشتن مشکل تنفسی نباشید! نظر به پر بازدید بودن این صفحه توسط متقاضیان جراحی بر خود لازم دونستم از خوانندگان محترم پیج تقاضا کنم در قضاوت و باور هر مطلبی کمی احتیاط به خرج بدند. در مورد انچه توسط این کاربر درج شده ، اصولا بکار بردن ورقه الومینیومی در داخل بینی در هیچ کجای دنیا وجود خارجی نداشته و ایده ای ساخته ذهن هست، بنده جزء جراحانی هستم که حتی برای اصلاح های پیچیده در عملهای ترمیمی و حتی برای بیماران خارج از کشورم که شاید هرگز پس از جراحی نبینمشون یک میلیمتر پروتز مصنوعی نمیگذارم و مدام در حال متقاعد کردن بیمار به استفاده از گوش یا دنده خودش برای ترمیم هستم چون علیرغم سختی دو چندان، نتیجه مادام العمری داره. چرا و به چه علت چنین اتهام کودکانه ای با غرض ورزی باعث تشویش اذهان در خصوص عملهای بنده شده ، با توجه به بی قانونی فضای مجازی در ایران قابل پیگرد نیست . لکن به اون دوست عزیز که بنده رو بی شرف خطاب فرمودند و به سایر کاربران گرامی، خاطر نشان میکنم بنده در هر عمل جراحی بیش از 4 تا 5 ساعت ساعت وقت و انرژی صرف میکنم و غالبا روزی یک عمل میکنم و در تهران که نود درصد عملها در کلینیکها انجام میشه یک بیمارستان رتبه یک رو انتخاب کردم که بیش از نیمی از حق العمل بنده رو میگیره، و این صرفا برای سپردن بیماران عزیز در دستانی مطمئن هست، بیماران بنده قبل از جراحی حد اقل چهل دقیقه مشورت جامع میگیرند و حتی تا پنج سال پس از جراحی و سی بار ویزیت، باز هم رایگان دیده میشند، و به تمام سوالاتشون پاسخ داده میشه، بارها موارد عفونت پروتز مدپور، مش مرسیلین و سایر موارد عوارض تزریق سایر همکارانمون رو تا چندین جلسه رایگان جهت ارام کردن اضطراب بیمار به انجام رسوندم بی اونکه حتی حق ویزیت دریافت کنم، که نامشون رو میتونم ذکر کنم. از اون دوستمون تقاضا دارم اگر معنای دیگری از شرافت در کار، در ذهن دارند بنده رو از اموزشش بی نصیب نکنند! جالبتر اونکه بنده در بین هزاران بیمارم میزان مشکلات تنفسی عدد مطلق صفر درصد هست و این کاربر گرامی نظر به دانستن این نقطه قوت نادر در این عمل جراحی بنده به طریقه غیر هوشمندانه ای از بیماران بنده خواسته به این نکته دلخوش نباشند!! اگر این دوست ارجمندمون از بیماران بنده باشند که بسیار بسیار بعید میدونم نامشون رو بفرمایند تا بنده عکس قبل و پس از عملشون رو در همین سایت به اشتراک بگذارم و قضاوت در خصوص میزان تغییرات رو به چشمان کاربران عزیز بسپارم و حاضرم با هزینه خودم ایشون رو در ده مرکز مختلف تحت تصویر برداری قرار بدم و نتایجش رو انلاین منتشر کنم تا مشخص بشه ورقهای الومینیومی یا هر بهانه بچه گانه و مغرضانه دیگری از کدام خیال ایشون سر بر اورده. هرچند اصطلاحی هست که "انسان خواب رو میشه بیدار کرد ولی انسانی که خودش رو به خواب زده، خیر". کسی که مغرض هست با ادعای دروغین دیگری بازخواهد گشت. پوزش از اطاله کلام، روز بر همگی خوش.
ترانه جون من متاسفانه نمیدونم چه جوری اینجا عکس میذارن اگه اینستا داری آدرسشو واسم بنویس تا عکسمو به دایرکتت ارسال کنم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ترانه جان من انحراف داخلی و ظاهریم هر دو کاملا برطرف شده .من اصلا از سمت راست بینیم نمیتونستم تنفس کنم ولی از روز عمل تا الان معنی نفس کشیدن رو می فهمم. برای عکس آدرس اینستا رو بده به دایرکتت میفرستم.البته اینو بگم که کلی ورم دارم هنوز
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810