2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
دوستان اینجا خیلی خلوت شده خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در اختیار دیگر دوستان هم بذارید تنبلی نکنید. اطلاعات من: میلانی هفته پیش مطبش بودم نسبت به قیمتش خوبه 5 میگیره تو حد محبی هست بینی کج نداشت خراب هم نداشت تنفس ها اوکی بودن عکس ازت میگیره رایگان طراحی میکنه. محسنیان من هم از کراراش خوشم میاد ولی نمونه ندیدم خلج میگن خوب نیست مری جان کلینیک اتریسا بالاتر از پل همت اشرفی اصفهانی خیلی خوبه سجادیان من دو نمونه دیدم ارتفاعو خوب نگرفته و بزرگه یعنی کاراش کمی بزرگه سازگار بعضی کاراش خوبه ولی بینی کج و بد هم ازش دیدم غلامرضا احمدی به نظرم کاراش مناسب صورت با نوک تقریبا گرد من کارشو خیلی پسندیدم غلامرضا صفایی هم کاراش نیمه فانزی من پسندیدم ولی سه سال در مطب نیست عید میره امریکا فرهنگ کاراش طبیعی و خوب بود فقط دستش به قوس نمیره چون دوتا رو قوس خوب داده بود اما کمی کج شده بودن حجت دوتا کج تو مطبش دیدم و بینیارو ظریف و شیک در میاره مشکل تنفسی هم بعضیا داشتن کوچ زاده علی رقم تعریفا من از کراش خوشم نیامد سه نفرو خیلی کوچیک کرده بود بینیاشونو یه نفر دیگه بینیش دراز و سرسره بی ریخت بود یه نفرم شدیدا مشکل تنفسی داشت میگفت اگر همزمان حرف بزنم و غذا بخورم ابروم میره در مجلس محبی کارش طبیعی خوب بود ولی من از نوک بینی دو نفر اصلا خوشم نیامد بقیه چهار نفر خوب بودن کامیابی:به نظرم کارش در نیمه فانتزی ها خوبه من از کاراش خوشم میاد بلاجی :کاراش طبیعی وشیک بود ولی دو نفر بعد سه ماه فس فس بینیشون رو می شنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺟﻤﻌﺘﻮﻥ ﭘﻴﻮﺳﺘﻢ ﺑﻠﻪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻭاﺭﺩﻡ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺧﻠﻮﺕ ﺷﺪﻩ ﻣﻂﺐ ﻛﻼﻧﺘﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﻴﺶ ﺑﻌﺪ اﺯ 9 ﻣﺎﻩ ﻛﻪ ﻭﻗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻛﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﻫﺎﺵ ﻃﺒﻴﻌﻴﻪ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﭼﺴﺐ ﺩﻳﺪﻡ ﻳﻜﻲ ﺳﺎﻝ 88ﻋﻤﻠﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ اﻳﻨﻜﻪ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩ اﺯ ﺳﺮ ﺑﻴﻨﻲ اﺯ ﮔﺮﺩﻱ ﻧﻮﻙ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﻋﻤﻠﻴﻪ اﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﻫﻢ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﻮﺩ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺳﺮﺵ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺖ ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻟﺶ ﻋﻴﻦ ﺧﻮﻙ ﺑﻮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ 9 ﻣﺎﻩ ﺗﻮ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﺎﺷﻴﻢ 7 8 ﻣﺎﻩ ﻫﻢ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﺳﺮﺵ ﺑﻴﺎﺩ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺁاااااااااااﻳﺎ ﺧﻼﺻﻪ اﻭﻧﻢ ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎﻱ ﻋﻤﻠﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﻂﺐ ﭘﺮ اﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺸﻜﻞ ﺩاﺭ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﺮا ﻫﻤﻮﻥ ﻛﺎﺭﺵ ﺧﻮﺑﻪ ﻭﻟﻲ ﺣﺎﻻ ﭘﻴﺶ ﻛﻲ ﻫﻤﻪ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﻲ ﺷﻴﻚ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺳﺮ ﺑﻴﻨﻲ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻪ ﻭﻟﻲ ﻧﻪ ﺧﻴﻠﻲ
ﺩﻛﺘﺮ ﺑﻼﺟﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻨﺎﻓﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﺻﺤﺮاﻳﻲ و ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﺗﻮ ﻧﻆﺮﻣﻪ و ﻣﻲ ﺭﻡ ﻣﻂﺒﺸﻮﻥ ﻭﻟﻲ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ ﻗﺒﻠﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﺗﺠﺮﺑﻪ اﻱ ﺩاﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻲ ﺷﻢ اﺯﺗﻮﻥ
سلام عزیزم خیلی خوش امدی به نظرم روی صحرایی یه تجدید نظری کن کار خراب خیلی دادره من خودم یه نمونه افتضاح ازش دیدم یزدانفر 8.5 میکگره اصلا به پره ها دست نمیزنه کارش خیلی تمیزه ولی من یه نفرو دیدم که بینیش قوز دراورده خیلی بدجور.بلاجی به تنفساشون دقت کن اگر اوکی بود دکتر خوبییییه.منافی نرفتم
سلام به همگی اقامانی چندروز پیش شما درباره ی دکتر صحرایی گفته بودید که کارش خوبه ولی هرکی تفکرش اروپایی انتخابش کنه می خواستم ازتون بپرسم منظورتون چیه ؟ دکترصحرایی رودوستم به من معرفی کرده وبینی اون رودکتر خیلی قشنگ وتمیز دراورده ومشکل تنفسی هم اصلا نداره حالا خواهشا منو راهنمایی کنید که ایا دکتر کم ریسکی هست یا نه؟
ممنون جوجینای عزیز که اطلاعاتت رو گذاشتی بلاخره تصمیمت با کیه که عمل کنی؟؟؟؟؟ من امروز دارم میرم یحیوی هرچند بودجم نمیرسه به قیمتش فردا هم به امید خدا میرم امید ابراهیمی و میلانی یه جورایی تصمیم گرفته بودم با کامیابی عمل کنم اما به توصیه مانی ، میخام مطب ابراهیمی و میلانی و یحیوی و دینی رو هم برم
جوجینای عزیز من شرح مطب گردیمو تو پیجای قبلی گذاشتم پیش سجادیان و فرهنگ و راستکاری و کامیابی رفتم که کارای کامیابی رو پسندیدم حالا میشه با توجه به تجربیاتت کمکم کنی و یه گلچین از دکترای خوب تا قیمت 5-6 میلیون رو بدی وقتم کمه و میخام تا یه ماه دیگه عمل کنم
من 8 ماهه بینیمو عمل کردم اما نوکه بینیم به شدت افتادگی پیدا کرده خیلی ناراحتم اعصابم خورده این همه به دکترم سفارش کردم آخرشم شد این
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام ، جوجینای عزیز خیلییییییی ازت ممنونم که اطلاعاتت را در اختیار دیگران هم قرار میدی ، منم مثل زهره جون واقعا عجله دارم و دی ماه حتما باید عمل کنم ولی هنوز قطعی را انتخاب نکردم و بودجه ام 5 تا 6 است ولی فعلا دکتر ناصر جوادی پروانه و دکتر رضا ساریخانی مد نظرم است ، راجب دکترمراجبمدو دکتر اطلاعی داری ؟ممنون میشم منو هم. اهنمایی کنید..
2810