2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
عمل فوق العاده بود من تو کل عمل بیدار بودم و خیلی حیلی خوشحالم که بی هوش نبودم عوارض خیلی کم بود اصلا تهوع نداشتم استفراغ اصلا حتی یکبار و از همه بهتر تو طول عمل ۵۵ دقیقه ای مدام با دو تا دکترم صحبت میکردم و تو جریان کارشون بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کبودی خیلی کم در حد زرد شدن بود من بینیم استخونی بود انحراف داشت و نوکش خیلی قلمبه بود از روبرو خوب بود ولی از نیمرخ نه همش مینرسیدم نکنه به نوک بینیم دست بزنه از رو برو باریک شه
من خودم خواستم سوراخهای بینی کوچیک شه سر عمل دربارش مشورت کردیم و نظر سه تا مون رو همین بود ولی بخیه ها با اینکه هنوز کشیده نشده و دوروز دیگه میکشه اصلا معلوم نیست امروز که گچ بینیمو باز کردم از ذوق میخواستم دکترو بغل کنم و طبق یه گفته معروف اگه روز اول از بینی خوشت اومد مطمئن باش شش ماه بعد عاشقش میشی من با اینکه ورم دارم ولی سوراخهای بینی با اینکه برش خورده کاملا قرینه هست شاید پنج درصد با دقت و وسواس اختلاف داشته باشه نوک بینی تمیز و صاف از روبرو و سه رخ و نیم رخ خودم و همسرم بسیار پسندیدیم ناگفته نمونه همسر من خیلی وسواس بود حتی قبل عمل گفت میدونم تغییر نمیکنی خیلی ولی همین که بهتر ببشه خوبه ولی امروز واقعا از نتیجه شگفت زده شد
من مطب گردی نکردم فقط پیش یکی از دکترا که الان در قید حیات نیست و چند تا از اشناها پیشش جراحی کردم رفتم خیلی شیک گفت شما نهایت سی درصد تغییر نیکنی نمیشه خیلی به بینیت دست زد انصافا جمع کردن نوک بینی و تمیز دراوردن سوراخ ها ضمن طبیعی بودن کار هر دکتری نیست
من مطب گردی نکردم فقط پیش یکی از دکترا که الان در قید حیات نیست و چند تا از اشناها پیشش جراحی کردم رفتم خیلی شیک گفت شما نهایت سی درصد تغییر نیکنی نمیشه خیلی به بینیت دست زد انصافا جمع کردن نوک بینی و تمیز دراوردن سوراخ ها ضمن طبیعی بودن کار هر دکتری نیست
باران جان این دکتری که شما باهاشون عمل کردید دکتر داریوش مردانی گیوی هستن؟ اگر آره ، راسته که میگن تلفنی نوبت دهی ندارن و اینکه وقتی معاینه میکنن وقت عمل را یکسال بعد میدن؟
سلنا جون بله همونه . اول هر فصل ثبت نام میکنه بعد یکماه قبل اینکه نوبتت شه منشیهاش زنگ میزنن باهات هماهنگ میکنن من دی ۹۳ وقت گرفتم الان نوبتم شد البته منشیش گفت چند هفته پیش تماس گرفتیم ج ندادید نوبتم احتمال داشت یک ماه زودتر بشه از بابت غلط تایپی هم معذرت با عجله پست گذاشتم
2810