2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان . من تا الان فقط مطالبتون رو میخوندم . باید تصمیم بگیرم برای انتخاب جراحی که کار ترمیمش خوب باشه . من با فرشاد برزنجی 7 سال پیش ترمیم کردم و غضروف مصنوعی برام گذاشت ولی ظاهراً تحلیل رفته اگر ممکنه لطفاً منو در ت ل گ ر ا م عضو کنید . چون باید به یه جمعندی برسم و 1 پزشک حاذق انتخاب کنم . و خییییییلی نیاز دارم که عکس قبل و بعد فقط و فقط ترمیمی ببینم سپاس
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...

به نظر من اوج استادی یه دکتر زمانی که سوراخای بینی روقشنگ در بیاره متقارن وتقریبا گرد مثل بینی الناز حبیبی یا این خانمی که اینجا بامفرد عمل کرده بود من که خیلی خوشم اومد ماله خانم مل مل هم با این که ورم داره گرد وهم اندازست من احساس شخصیم اینه که جراحای پلاستیک طبق یه اصولی قاعده ی بینی رو پهن ولی زیبا درمی یارن حتی سوراخارو کوچیک نمیکنن فقط فرمش رو عوض میکنن که به تنفس هم آسیب نمیزنه بچه من جدیدا زوم کردم روسوراخ دماغا.
2810