2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
شیروانى ١٥ تا ١٦ ملیون مى گیره و اصلا تخفیف نمى ده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانتا جون شما در مورد شیروانی چیزی میدونین؟؟ ولی شنیدم جای بخیه هاش میمونه..
راستش اینکه همه میگن عمل بینی ییشترش شانسیه خیییلی برای من استرس زا هستش.من بینی ام خیلی بد نیست و خیلی ها میگن عمل نکن ولی من بعد از مدتها بالاخره تصمیم گرفتم این کار رو بکنم.میخوام با دکتری باشه که کمترین ریسک رو داشته باشه.چه از نظر ظاهری و مدل بینی و چه از نظر سلامتی و تنفس و بویایی و ...مدل طبیعی شیک یا نیمه فانتزی میخوام.شما کسی رو پیشنهاد نمیکنین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسا جان: شامانا هستم:-)))) شیروانى بینى رو فوق العاده خوب جمع مى کنه. براى بینیهاى گوشتى و پهن بهترین گزینست. فقط مشکلش اینه که خیلى پولکیه!! و اینکه جاى بخیه هاى رو پره هاش که کامل برش مى زنه خیلى سخت مى ره. البته بازم بستگى به جنس پوست بیمار هم داره. تنفساش هم در هاله اى از تردیده. حالا باید خودتون برید مطبش از تنفس و بخیه ها مطمین بشین. در کل براى نیمه فانتزى بینى قشنگى درمیاره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام ، خوبین بچه ها ؟؟ من قبل عید اومدم ، ولی هیچکس جوابمو نمیداد و دیگه خواننده خاموش بودم همش ، ازتون میخوام راهنماییم کنید ، چون اردیبهشت میخوام عمل کنم و هنوز دکتر انتخاب نکردم
بچه ها شنیدم ٢ تا دکتر کلانتر داریم ، یکی هست که خیلی پیره و سایتم نداره و مطبش ونکه ، اما کارش عالیه و یکی ٢ تا از مدلهای چهره سازانم پیش ایشون عمل کردن ، یکی هم که کلانتر هرمزیه ، راجع به اولی کسی اطلاعاتی داره ؟؟
زینلى ، سامى، یحیوى، نادریان هم نیمه فانتزى دارن گاهى. باید مطب گردى کنى سبکاشون دستت بیاد عزیزم.
چون با اینکه نیمه فانتزى دارن همشون ولى سبکاشون متفاوته.
محیا جان: اون قسمت از بینیت شکسته شده و سوهان کشیده شده، کبوده. ژل الوئه ورا و اب کرفس بمال به اون قسمت از بینیت و هر از گاهى کمپرسور یخ بذار تا خوب بشه. یه چکاب هم حتما برو. با کى عمل کردى؟
شمیلا جان : شما که میگی هنوز عمل نکردی و بینیت یه وقتایی ورم داره و یه وقتایی نه ، همه اینجورین ، منم اینجوریم ، و دلیلشم نمک و فیت فوود خوردنه ، بچه ها واقعا نمک تاثیر زیادی توو ورم بینی داره ، اصلا نمک و ادوین جات تند و فست فود و غذاهای چرب نخورید
با نو منیر جان کجایییییییییی ؟؟ من زنگ زدم مطب علامه گفت ١٥ به بعد هستن ، میخوام برم ویزیت شم ، علامه ، ابیانه و کلانتر جز گزینه هام هستن ، ولی ٣/٥ تا ٤ بیشتر نمیتونم هزینه کنم ، به نظرت علامه ٤ قبول میکنه ؟؟ راه میاد ؟؟
بچه های عزیز کسی فهمید ما ٢ تا دکتر کلانتر داریم ؟؟ کسی اطلاعاتی داره ؟؟ بچه ها من اردیبهشت میخوام عمل کنم ، ترخدا راهنمایی کنید ، کارمندم ، ١٢ اردیبهشت که تعطیله میخوام عمل کنم ، از شنبه هم مطب این ٣ تا دکتر برم
2810