2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پیش سجادیان عمل کردم امروز دومین روزمه کلا شد 4600 با کلنیک و اینا فردا هم میرم واسه کشیدن تامپون راسی عزیزم از هر دو طرف بینیت تیغ زده یا فقط وسطش
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
واسه من چون خودم قبل عمل گفتم پره های بینیمو باز نکن دکتر هم دس نزده واسه همین میترسم بد شده باشه بینیم
واسه من چون خودم قبل عمل گفتم پره های بینیمو باز نکن دکتر هم دس نزده واسه همین میترسم بد شده باشه بینیم
نه بابا اینجوری که فکر میکنی نیست. بعدشم اگر پره هات خوب باشه که نیازی نیست باز بشه . منم با دکتر زمان مشاوره که حرف میزدم گفت پره هاتو باز نمیکنم . قبل از عمل گفتم دکتر بینیمو کوتاه و کوچیک کن که بعدش دیدم باز کرده پره ها رو ازش پرسیدم گفت نیاز داشت جمع بشه . منم که الان کلا راضی ام ازین که باز کرده.
خیلی ممنونم پروا جان عزیزم بچه ها چسب اگر کج باشه مثلا در عرض یک هفته ممکنه به ظاهر بینی آسیب بزنه؟ یعنی بینی برای همیشه کج بمونه؟ همش میترسم چسبم شل بشه و بینیم کج بشه
عزیزم هفته های اول باید بیشتر مواظب باشی چون هنوز بینیت آسیب پذیره ترجیحا دکترت چسبتو عوض کنه بهتره... و اینکه سعی کن چسبت خیس نشه مگراینکه بخوای عوضش کنی
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بچه هایی ک خیلی وقته عمل کردین واقعا بینی افت میکنه?!! من آخه نوک بینیم بالاس... و پشت لبم خیلی بلند شده.... نگرانم....ب دکترم هم گفتم هی میگه درست میشه...ورمه.....افت میکنه و ازین حرفا ینی واقعا ایتقدر افت میکنه ک پشت لبم یکم بهتر بشه???
دکتر فتح سامی 15 بهمن
فاطیما خانوم منافی برای ویزیت معمولا دو هفته بعد وقت می ده از وقتی که تلفن بزنید...وقت عملاش هم به احتمال خیلی خیلی قوی (حالا دقیق نمی گم 100 درصد) تا آخر اسفند پر هست...عکسای سایتشون از نظر من عالی هست و منم که کلی تحقیق کردم دکتر خیلی خوبی هستن(تو تاپیک ترمیم هم بچه ها اطلاعات خوبی دارن راجع بهش می تونید از اونها هم بپرسید)...منم احتمال قوی یا با کلانتر عمل کنم یا منافی(با هردوشونم 3-4 ماه پیش ویزیت شدم)...
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بچه هایی که با منافی عمل کردید(نیکی نیکان و محیا خانوم) چند روز گچ و قالب داشتید و چند روز چسب؟(من از چسب خیلی بدم میاد:D)
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
2810