2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سجادیان.آخه یکشنبه خیلی خوب بود .فرمش خیلی بهتر شده بود.اما الان خیلی بده..حالا من عید چکار کنم یعنی اون موقع هم باید با همین مماخ برم این ور و اون ور؟ بانو منیر جان به نظرت من که تا عید میشه 2 ماه تقریبا به دکی بگم برام امپول بزنه؟ تو رو خدا یکی بگه این آمپولی که عضلانی میزنن به جای اینکه توی بینی بزنن چیه؟ چقدر اثر داره؟ کسی تجربه آمپول زدن داره؟ آیا ورم بعد از 2 هفته دوباره برمیگرده؟
رایا جان آمپولی که دکتر برای ورم تجویز میکنه باید به بینی بزنی عزیزم. بینی منم که سمت راستش در عرض یک هفته چنان ورم کرد که من گفتم دیگه نابود شدم ولی با ماساژی که دکتر بهم گفت فعلا بهتر شده
دکترسجادیان
سلام دوستان، دکتر مناسب بینی‌ استخونی غضروفی که طبیعی عمل کنه (یعنی‌ قوس نده و سر بالا نباشه) و کسی‌ متوجه نشه عمل کردی، چه کسی‌ را پیشنهاد میدین ؟ در رنج قیمتهای مختلف ... خیلی‌ ممنون میشم اگه رهنمایی کنین. من فعلا امکان مطب گردی ندارم و باید لیست دکترامو از اینجا تهیه کنم. خواهشاً دوستای که مطب گردی کردن کمک کنن
نفیس جان من دیروز اسپلینت رو برداشتم و بخیه ا رو برام کشیدنددقیقا احساس شما را دارم. به دکتر گفتم گفت ورمه و هم پشت لبت درست میشه و هم یه کوچولو نوک بینی میاد پایین دیروز دکتر خودش برام جسب زد و گفت روزی دوبار با دستگاه اسگالش و سرم نمکی بینی رو شستشو بدم...احساس میکنم ترشحات بینیم امروز زیادتر شده!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها من پره هام برش خورده ولی تا نصفه یعنی تا آخر برش نخورده...یعنی پره هایی که برش میخورند همشون تا نصفه بریده میشن یا تا آخر باید باشه؟؟
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام.من.امروز دقیقا بیست روز از عملم میگذره.بسیار راضی هستم.تنفسم خوبه بینیم کم ورم و صاف و صوفه.با وجود یه بچه کوچیک همه کارامو میکنم. با اینکه پره هامو و کلوما رو برش زده اصلا معلوم نیست.تر و تمیز و کوچیک و از همه مهمتر سالمه بینیم.دکتر حاتمی.
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
سلام دوستان بچه ها من انشااللع 12 اسفند وقت عمل دارم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد قبل عید عمل کنم؟آخه دکترم تا 15 فروردین نیست خودم میتونم چسب بزنم هفته های اول یا حتما باید دکتر چسب بزنه؟ ممنون میشم جوابمو بدید
دوستایی که عمل کردید میشه بگید قبل عمل و بعد عمل چکار باید بکنم؟ من خیلی استرس دارم الان 2 هفته ست که همش گریه میکنم میترسم پشیمون بشم تازه من دماغم خیلی مشکل داره هم قوز داره هم انحراف داره ولی خداروشکر حداقل سربالاست دکترم گفته یکم برات میدم بالا چون بعد عمل میفته راست میگه میفته؟زشت نمیشن با دماغ سربالا دکترم سربالاتر کنه برام؟ تروخدا جواب منم بدید برامم دعا کنید منم واسه همتون دعا میکنم
فاطیما جان من 13 اسفند قراره مطب دکترمنافی برم که با وقتی که به شما داده زیاد فاصله نداره. آقا سروش به من گفتند بخیه ها و کچ راه با هم بعد از 10روزبرمی دارند من تازه عمل کردم
2810