2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
مرسی بچه ها به تحقیق ادامه میدم .. دوشنبه میرم پیش راستکاری ببینم اون چه جوریاس . تصمیمو باید بگیرم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جون ایشالا بهترین انتخاب رو داشته باشی. نیلوز جان منم تعریف دکتر ابیانه رو خیلی شنیدم. بستگی به خودت داره که از مدل کاراش خوشت اومده یا نه. که میتونی چندبار مطبش بری که قشنگ دستت بیاد چطوری عمل میکنه. مهم اینه که دکتری که انتخاب میکنی به دلت بشینه و بهش اطمینان داشته باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوگولی کسی که پیشش عمل کرده باشه میشناسی؟ من دیشب مطبش بودم از چند نفرم شماره گرفتم که هم میخواستن امروز عمل کنن و هم چند روز از عملشون میگذشت. ناراضی ندیدم و نشنیدم . همه از دوستان و مطب گردی و نمونه کار به اینجا رسیده بودن ولی من باز میرم
سلام گوگولى جونم خوبى عزیزم ؟ منو یادته ؟ خیلى وقته که ازت بى خبرم عکس بینیتو دیدم عالى شده ف ی س ب و ک رو دى اکتیو کردى ؟ الان دیدم آخرین پست زده گوگولى سریع اومدم تو تاپیک
سلام دوستان من با منافی برای 18 بهمن وقت عمل گرفتم. 4 مرتبه مطب رفتم و نشستم و تقریبا 10-11 تا نمونه از تازه عمل کرده تا 7 ساله دیدم. علاوه بر اینکه خواهرم و دوستم هم 10 سال پیش باهاش عمل کردن. - تو این مدت که نمونه ها رو بررسی کردم به نظرم ایراد کار منافی اینه که استخوان تیغه خیلی باریک نمیشه و ارتفاع بینی هم خوب کم نمیشه. پس بینی به نظر ظریف نمیاد. بینی من تیغه باریکی داره و اصلا نمیخوام از این باریک تر بشه. درt ضمن ارتفاع بینی هم در حد اینکه روی بینی صاف بشه برام خوبه. واقعیت اینه که من به طور کلی از فرم بینیم بدم نمیاد فقط قلمبگی سرش جمع بشه و روی بینی صاف برای من کافیه. اگر کسی دوست داشته باشه بینی ظریف و کوچیک بشه منافی گزینه مناسبی براش نیست. من اصلا بینی کوچولو موچولو تو مطب ندیدم. هزینه ها تا حالا: 340 تومان سی تی اسکن و آزمایش 35 تومان ویزیت 30 تومان عکس توی مطب هزینه عمل با کلینیک به من 8 گفت ولی من 10-11-13 هم توی مطب دیدم که گرفته. بستگی به بینی داره. برای ترمیم هم دیدم از 11-18 قیمت داده بود اونم بازم بستگی به بینی داشت. اگر دوستان نظر و تجربه ای دارن و فکر میکنن که من اشتباه میکنم لطفا تا عمل نکردم بگید که بعدا سودی نداره
سلااااااااااام سحر جوووووونم دوست خوشگلم خوبی عزیزم؟ دلم برات تنگ شده بود آره عزیزم یه ساله دی اکتیو کردم. مرسی جیگرم ممنون سحر جونم. بینی تو هم خیلی خوشگله دووووستم
النا جان من شیراز هستم.دکتر روشنی هم همینطور دکتر پریاوی فقط گچساران عمل میکنه .من فقط بینی دوستم رو دیدم که فانتزی خوشگل بود ولی تیغه بینی رو نگاه کردم کج شده بود.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
نیکی نیکان عزیز اگه کار دکتر به دلت نشسته عمل کن بعدشم بینی تو تیغه باریکی داره مسلما وقتی بینیت صاف بشه نک بینیت یکمی درست کنه بینیت کلی تغییر میکنه . منافی دکترخوبیه ولی به قول خودت فقط فانتزی و ظریف عمل نمیکنه .ایشالا که عمل موفقی داشته باشی ونتیجه عمل همونی بشه که می خوای
گوگولی جان من عکست رو دیدم.عالی شدی.من واسه مشاوره پیش احمدی رفتم.در اصل اولین دکتری که رفتم پیشش احمدی بود.الان بین احمدی و مجید حاتمی سرگردونم .اگر زحمتت نمیشه میشه یه کم از عملت و نحوه کار دکتر برام بگی.مممنون میشم.
یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش. می‌سپارم به تو از دست حسود چمنش
مرسی مامی مارینا لطف داری گلم عملم بسته بود یعنی دکتر کلومارو برش نمیده و از طریق برشی که داخل سوراخ بینی میده عمل میکنه. البته اگه نیاز باشه که سوراخ بینیت کوچیک شه یکم از زیر پره هات برش میزنه که اونم اصلا جاش نمی مونه (مثل من ). عزیزم اگه بیس بینیت کوچیکه یا متوسطه و از کارای دکتر احمدی خوشت اومده ایشون میتونن گزینه ی خوبی باشن. اگه بینیت بزرگه و میخوای کوچولو شه پیشنهادش نمیکنم. بنظرم عزیزم باز مطب هر دو برو و بشین نمونه ی بیشتری ببین که بتونی راحت تصمیم بگیری. باز اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم گلم.
2810