2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

خانومااااا خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه 

خیلی دلم میخواد بینیمو عمل کنم بینیم غضروفی با پوست نسبتن ضخیم

یه دکتر خوب تهرانی که هم کارش خوب باشه مشکل پیش نیاد وهم کاراش تمیز بی نقص باشه و هزینه ی مناسبی داشته باشه بهم بگید؟

چون وقت ندارم باغچه کوچیک برم مطب گردی 

کسی اگه تجربه ای داره وپیش دکتری عمل کرده کمکم کنه ممنونتون میشم عزیزان

عجله نکن به نظرم، پزشک خوب زیاد هست. وقت بذار برو مطب دکترها بشین، با کسایی که قبلا عمل کردن صحبت کن ...

عزیزم بینیتون چی بود؟

چقد شد هزینه اش؟پیش کی؟

اگه دکتری میشناسی که کارش خوب باشه ممنون میشم کمکم کنی

بینیم غضروفی یکمم پوستش ضمیمه و پره هاش بزرگه

ولی درکل فاجعه نیست ولی دوست دارم جمع بشه نوک بینیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رو هم بگم که اسم دکتر بشارتی زاده و خشایار احمدی احتمالا زیاد به گوشت خورده. معروف هستن ولی اصلا ...

عزیزم دکتر خوب برای بینی گوشتی اگه میشناسین لطفا معرفی کنین.من امکان مطب گردی ندارم متاسفانه

عزیزم دکتر خوب برای بینی گوشتی اگه میشناسین لطفا معرفی کنین.من امکان مطب گردی ندارم متاسفانه

قراره بیهوش بشین یکی جراحی روتون انجام بده، انقد راحت بدون صحبت با پزشک‌ها حاضرین هر کسی رو انتخاب کنین؟

بینی من گوشتی نبوده و زیاد نمی‌شناسم.وقت بذارین بخونین صفحات قبلی رو، اینجا پر از بازاریابه مثل پست بالایی خودت.

عجله نکن به نظرم، پزشک خوب زیاد هست. وقت بذار برو مطب دکترها بشین، با کسایی که قبلا عمل کردن صحبت کن ...

من خیلی گیج شدم میشه چنتا دکتر خوب بهم معرفی کنی برم مطبشون کارشون ببینم

به چنتا اسم رسیدم میشه اگه درموردشون میدونی بهم بگی لطفا 

میلانی،کوچیک زاده، محبی، تقوی ، حسنانی، نادریان 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
من خیلی گیج شدم میشه چنتا دکتر خوب بهم معرفی کنی برم مطبشون کارشون ببینم به چنتا اسم رسیدم میشه اگه ...

-تو این لیست، پزشک خودم دکتر محبی بود که تجربه‌م رو نوشتم تو همین تاپیک.

-من خودم دنبال بینی طبیعی بودم و دکتر نادریان یکی از گزینه‌هام بود که برای من فرق زیادی با محبی نداشت.

-دکتر حسنانی رو من همون اول گذاشتم کنار. دلیل من این بود که تو فیلم‌های قبل عمل هر چی بیمار می‌خواد باهاش اوکی هست! دکتر خوب برای من کسی هست که با دانش و تجربه خودش بهم بگه کدوم انتظاراتم منطقی هست و کدوم نیست. مثلا تو ویزیتم با محبی و بصام درخواست کردم پره‌های بینی رو دست نزنن و اصلا قوس ندن به تیغه بینی. هر دو جوابشون این بود که پره‌های بینی من تو جراحی باید کوچیکتر بشه و قوس نباید داد به بینی من. (پزشک از روی بخش‌های دیگه صورت میزان بالا رفتن نوک بینی و قوس و ... رو تعیین می‌کنه. بینی من اگه قوس‌دار می‌شد از نیم‌رخ به بقیه صورتم نمی‌‌اومد.) اینم بگم که هزینه جراحی دکتر حسنانی به شکل عجیبی بالاست، تمرکز کرده رو مراجع خارج ایران!

بقیه لیستت رو همون اوایل کارهای پیجشون رو دیدم ولی انتخاب و سلیقه من نبودن. اینکه اسم کدوم دکتر بیشتر شنیده میشه و معروف میشه، به مارکتینگ پزشک مربوطه. مثلا دکتر بشارتی‌زاده چند تا سلبریتی عمل کرد کلی فالوور اومد تو پیجش، ولی تا دلت بخواد کار خراب داره. اسیر مارکتینگ نشین، خوب وقت بذارین تو پیج پزشکا نمونه‌هایی که بتونین ازشون سوال کنین تو کامنت‌ها پیدا میشه.

-تو این لیست، پزشک خودم دکتر محبی بود که تجربه‌م رو نوشتم تو همین تاپیک. -من خودم دنبال بینی طبیعی ...

مرسی عزیزم خیلی کامل و عالی توضیح دادین یه دنیا ممنونم

ببخشید  انقد سوال میکنم شما دکتر عباسی رو میشناسید؟

سلام عزیزم. اول ممنونم بابت اینکه تجربه تون رو در اختیار گذاشتید و نظرتون رو گفتید. و متاسفم بابت دو ...

سلام عزیزم شما عمل کردید؟

بله . جای بخیه بینی من علی رغم استفاده از ترمیم کننده های قوی نه تنها مشخصه بلکه مثل جوش برجسته شده ...

من واقعا ازتون ممنونم که تجربیاتتون رو نوشتین. 

دکتر ابیانه یکی از گزینه های انتخابی من بود که بعد از خوندن پست شما کنار گذاشتم.

(هر چند دکتر محبی هم که نهایتا پیشش عمل کردم، وقتی برای مراجعه بعد از عمل نمیذاره.)

دوستان من ده ماه صبر کردم و بعد از اون سر انجام نظرم رو درباره دکتر تقوی میگم چون تا حالا خواستار ای ...

سلام.

کاش بهمون یه آپدیت از خودتون بدین. بهترین؟ وضعیت بینی‌تون بهتر شده؟

منم پیش دکتر حامد عباسی عمل کردم واقعا ازشون راضی بودم بنظرم حتما برید و مشاوره باهاش داشته باشید هم خیلی منطقی و خوب راهنماایی میکنه هم اصلا ادم پولکی نیست ک بخواد الکی ب عمل تحریکت کنه واقعا برا تنفس من عالی بود هم تنفسم خوب شد هم ظاهرش خواهرم مشاوره کرد گفت نیاز ب عمل نداری بینیت خوبه خیلی خوشم ازش اومد ک الکی تحریکش نکرد

2810