2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابریشم جوووووووووووووونم چقدر مهربونی تو عزیزم مرسی خیلی حالا بینیم با اینکه دو هفته ازش گذشته با این عکس ِ که اینجا گذاشتم خیلی فرق کرده حتی ورمام کمتر شده منتظرم بیست روز بشه باز عکس بذارم برات مامانم همه اش میگه خدا کنه بینیت از این کوچیکتر نشه دیگه :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مامان آدرین من تامپون در آوردنم و دکتر انجام داد ( ولی دیدم که منشیشونم انجام میده یکی از دخترا که اونم قشنگ و یا احتیاط انجام میده ) ولی گچ باز کردنم و چسب اولم بعد از گچ و در آوردن طلقم و خود دکتر انجام داد تا اونجایی هم که من دیدم واسه همه دکتر انجام داد ولی چسب دومم رو بعد از 12 روز همون آقای عباسی انجام داد که اونم خیلی ظریف و تمیز و خوب انجام دادش من مشکلی باهاش نداشتم
مامان آدرین من چون هنوز بینیم کیپ ِ ( که خب از دو هفته کاملا عادی ِ ) و اینکه یه کمم سرما خوردم نمیتونم راجع به تنفسم به طور قطع نظر بدم ولی سوراخ بینیم وقتی ورم ندارم هماهنگ و هم شکل ِ کاملا ولی وقتی ورم میکنه دیگه هیچ ربطی به هم نداره :)) در حدی که من فکر میکنم دیگه برای همیشه همینطوری ممکنه بمونه :)) ولی در این حد که از هر دو طرف راه تنفسیم بازه مطمئنم فقط نمیدونم در چه حدی ِ :))
مشکلی که به نظر من توی کاراش به چشمم اومد این بود که اصلا تیغه با سر بینی هماهنگی نداشت یعنی تیغه خیلی نازک بود یه دفعه به سر بینی که می رسید پهن میشد. باز نظر خودت مهمه. البته کلی هم در مورد اینکه جراح پلاستیک بهتره یا گوش و حلق وبینی بحث کردیم که نظرش این بود که جراح پلاستیک این توانایی رو داره که بینی رو از نو بسازه و نظر من این بود که نباید به ساختار تنفسی بینی اسیب برسه بلکه باید تا جای ممکن مشکلات تنفسی هم برطرف بشه که در نهایت برای عمل باهاش متقاعد نشدم
مامان آدرین ولی حالا من خودم از روبرو حس جالبی به بینیم ندارم :( حس میکنم اون تیغه یکسره ای که میخواستم در نیومده و دقیقا همونی که میترسیدم بینیم خوکی شده :( یه لحظه عکسم و ببینی بدون چسب ( چسب زیر بینی ) تصور کنی متوجه منظورم میشی واسه همین بهتره بری مطب اونایی که از عملشون گذشته با دقت ببینی من همه اش دارم خدا خدا میکنم که نوک بینیم زودتر بیاد پایین ببینم از این حالت در میاد یا نه... ازین بابت خیلی استرس دارم البته این و دکتر وقت مشاوره بهم گفته بودا گفت روبروتو خیلی نمیتونم به حرف خودت گوش بدم چون تا بینی باز نشه من نمیفهمم وضعیت ساختمان بینیت چیه.............
2810