2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سولماز دختر خاله من تیر با یزدانفر عمل کرد چون فامیلشونم بود 8 تومن دادش اوایلش خیلی ناز بود واقعا ولی الان نوک بینیش داره افت میکنه بینیش از بقل جمع شد ولی نوکش گرد ِ هرچی هم قبل از عمل اصرار کرد بهش که گرد نکنه گفت اصلا راه نداره کلا اون سه تا نمونه ای که من از نزدیک دیدم همشون نوک بینیشون گرد بوده در کل اگر طبیعی ِ طبیعی میخوای و تناسب بینی رو صورتت فقط ملاک ِ برات دکتر خیلی خوبی ِ و اینکه دختر خاله من اصلا کبودی هم نداشت یه هفته گچ داشت یه هفته هم چسب بعد دیگه چسب و کلاً برداشت اصلا هم درد نداشت و گفت متخصص بیهوشیش خیلی خوب بوده در کل از روند عملش و اینا راضی بود میگه حاضره دوباره بره اینقدر راحت بوده بعد دیگه ... یه چیز دیگ هم میخواستم بگم :| آهان از نظر حفظ سلامت بینی هم به شدت دکتر خوبیه یعنی اولویت براش سلامت ِ بینی ِ، ولی مدلاش دیگه فوق ِ طبیعی ِ فکر کنم خودش بعد از 6 ماه مریضاش و ببینه شک کنه که طرف عمل کرده یا نه :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوستی هم به من ایمیل زد :| آقا من اصلا بلد نیستم اون شکلی جواب بدم من تازه واردم :)) حالا امیدوارم بیاد اینجا و ببینه براش مینویسم یعنی ایمیل مستقیم نبودا نوشته بود از نینی سایت از طرف فلانی، اسمشم نمیگم که معذب نشه :)) عزیزم من اتفاقا یه ترمیمی تو مطب دکتر دیدم خیلی ناز شده بود لعنتی :| یعنی حیف که قبل از مشاوره من رفتش وگرنه دستش و میگرفتم می بردم تو اتاق میگفتم من این و میخوام دقیقا همین و :| خیلی قشنگ جمع و جور شده بود و کلا خیلی به صورتش میومد خودش فقط هی میگفت ورم داره بینیم ولی من اصلا متوجه نمیشدم :| رفت پیش دکتر براش آمپول زد که ورمش کم بشه... وای وای اشکش در اومد با اون آمپولا :| ... دیگه بگم براااااااااااات... حالا بری مطبش بد نیست خیلی شلوغه همیشه نمونه واسه دیدن هست من اونجا بودم یه دو سه نفر دیگه هم واسه ترمیم اومده بودن کلا شنیدم که همه میگن دکتر حرف گوش کنیه یعنی دیگه زیادی حرف گوش کنه طرف بیاد بهش بگه کلا بینی رو بکن صاف کن صورت و فک کنم انجام میده حتما به منم گفت قبل از عمل عکس مدلی که دوست داری رو با خودت بیار بهم نشون بده حالا اینکه چدر شبیه ِ اون میشه رو باید صبر کنم ببینم مثلا من روز مشاوره بهش یه عکس نشون دادم گفم این مدل دوست دارم گفت این مدل رو صورت تو ... بعد اضافه کرد که : ممکنه نمای این مدل روی صورت تو یه جور دیگه باشه............ بعد گفتم باریک دوست دارم و اینا گفت اونارو بسپر به من فقط راجع به نیم رخت نظر بده آهان فکر کنم ترمیمی ها رو 5 به بالا میگیره ( البته پایین هم میاد ) به من گفت 4500 گفتم شرایطم فلان ِ و اینا گفت 4 ... راه میادش....
ستاره جون فانتزی یعنی بینی شبیه عروسک میشه ( عروسکا دیدی بینی شون یه قوس محسوس داره و سر بالاست خیلی؟ ) این و میگن فانتزی یا عروسکی اما کیلیپسی ... تو مدل کلیپسی: تیغه بینی صااااااااااف میشه از بالا تا پایین یه اندازه و پره های بینی هم کاملا برجسته در کنارش هستن من شخصا کلیپسی رو زیاد دوس ندارم ولی خب خیلی به مدل بینی بستگی داره...
کیمیا جون به سلامتی عزیزم دیگه دکترت و انتخاب کردی به خدا توکل کن و به دکتر اعتماد برو انشاالله ماااااااااااه میشی زود زود :*
2810