یه دوستی هم به من ایمیل زد :| آقا من اصلا بلد نیستم اون شکلی جواب بدم من تازه واردم :)) حالا امیدوارم بیاد اینجا و ببینه براش مینویسم یعنی ایمیل مستقیم نبودا نوشته بود از نینی سایت از طرف فلانی، اسمشم نمیگم که معذب نشه :)) عزیزم من اتفاقا یه ترمیمی تو مطب دکتر دیدم خیلی ناز شده بود لعنتی :| یعنی حیف که قبل از مشاوره من رفتش وگرنه دستش و میگرفتم می بردم تو اتاق میگفتم من این و میخوام دقیقا همین و :| خیلی قشنگ جمع و جور شده بود و کلا خیلی به صورتش میومد خودش فقط هی میگفت ورم داره بینیم ولی من اصلا متوجه نمیشدم :| رفت پیش دکتر براش آمپول زد که ورمش کم بشه... وای وای اشکش در اومد با اون آمپولا :| ... دیگه بگم براااااااااااات... حالا بری مطبش بد نیست خیلی شلوغه همیشه نمونه واسه دیدن هست من اونجا بودم یه دو سه نفر دیگه هم واسه ترمیم اومده بودن کلا شنیدم که همه میگن دکتر حرف گوش کنیه یعنی دیگه زیادی حرف گوش کنه طرف بیاد بهش بگه کلا بینی رو بکن صاف کن صورت و فک کنم انجام میده حتما به منم گفت قبل از عمل عکس مدلی که دوست داری رو با خودت بیار بهم نشون بده حالا اینکه چدر شبیه ِ اون میشه رو باید صبر کنم ببینم
مثلا من روز مشاوره بهش یه عکس نشون دادم گفم این مدل دوست دارم گفت این مدل رو صورت تو ... بعد اضافه کرد که : ممکنه نمای این مدل روی صورت تو یه جور دیگه باشه............ بعد گفتم باریک دوست دارم و اینا گفت اونارو بسپر به من فقط راجع به نیم رخت نظر بده
آهان فکر کنم ترمیمی ها رو 5 به بالا میگیره ( البته پایین هم میاد ) به من گفت 4500 گفتم شرایطم فلان ِ و اینا گفت 4 ... راه میادش....