2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3pid جان بیشتر توضیح بده از افت کار یزدانفر منظورت دقیقا چیه کجای بینی؟؟؟سرگرد که واقعا قشنگه بینی خارجی ها که طبیعی قوس داره و کوچولو موچولوس سرش گرده،سرتیز فرم صورتو به هم میریزه مخصوصا اگه صورتت استخونی یا کشیده باشه!! سلماز جان من پکیج کامل :)))) نمونه های یزدانفرو دارم همشون خوبن ولی نمیتونم بذارم واقعا اخلاقی نیس :) ولی خب میتونی به صفحه هشون اد بدی برات بفرستن
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
21viyanaaa جان یه سوال من اگه واسه شنبه 16 اسفند وقت عملم اوکی شد،1شنبه ی هفته بعد اسپیلینت رو برداشت چسب زد!بازم باید تهران بمونم؟؟؟چسب باخودمه؟اگه نیس پس تعطیلات عید چی میشه؟من چون دانشگاه دارم و اونجا جام اوکی نیس این برنامه ریزی هاش مهمه!بعد اگه من همین مشهدبایه دکتر اوکی کردم چسب بیشتر از یه هفته بزنم چون درس میخونم سرم پایینه مشکلی پیش میاد؟دکتر نظرش چیه؟خودت دقیق 1هفته زدی؟
http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=141873003598961.png http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=141873003625232.png http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=141873003636683.png از سایت برزنجی برداشتم،یه لحظه بهش شک کردم ک خوب باشه یانه.چک کردم دیدم بلهههه همونجور ک تو کامنت نظرم راجع به کلی دکتربود.نوک بینی نامتناسب جلو اومده تیغه کوچیک و تراشیده میشه خیلی هم خوب ولی نوک بینی همونقد بزرگ میزنه بیرون که چهره رو مصنوعی و نامتناسب میکنه.اینم راهنمایی واسه دوستی ک پرسیده بود
ابیانه هم نظرم رو قوز کوچیک جامونده تو بعضی از عکساش و درست نتراشیدن تیغه بینیس از روبه رو هی جلو عقب میاد نمیدونم میفهمین یانه منظورمو به نمای تمام رخش دقت کنید
شیداجان یه جوراییی بی احساسم نسبت به راهنمایی خواستن مشهدی ها.مشهدی ها کله شقن تو جراحی بینی برای همین ترجیح دادم جوابتو ندم اول.ولی واقعا دلم نیومد بااونکه میدونم آخرشم میرین 12 تومن میریزین تو جیب نعیمی میده دست شاگرداش؛یا میرین پورصادق کج و کوله میشین احساس رضایتم میکنین پز هم میدین...گوش نمیدن آقا گوش نمیدن :////
شیداحالا یه سر سید حسن حسینی خواه جنب برج هرمی سجاد برو نمونه هاش طبیعی ان ولی اگه زیاد گنده نباشه بینیت خوبه چون شنیدم گوشتی هاش زیاد عالی نیستن .4 تومن میگیره و تنفساشم خوبه.دکترخوبیه فقط من خوشم نیومد چون پره ندارم زیاد اون پره هارو شکل میده من میخوام تقریبا دست نخوره.حالا تو فرق میکنه واست برو نمونه ببین چون مشهدی نوازم اینم 09157900029 شماره منشیش.فقط شنبه.یکشنبه.دوشنبه مشهده
nazi جون بینی خودم استخونی دنبالش نبودم.سامی و سجادیان ی سر بزن ببین سبک کدومو بیشتر دوس داری.باز نظر خودم اگه خرابکاری سامی صفر باشه که تحقیق کن سبک سامی قشنگ تره.طبیعی یا فانتزی دوس داری؟
من به یکی دیگه ازبچه هاهم گفتم واقعا دکتر باقیمت پایینتر از 7،8 که به دید خودم خوب باشه نمیشناسم ولی قبلا یه دکتر نزدیک بیمارستان دی تو ولیعصر میشناسم دکتر امیرآروین سازگار ازش خوب شنیدم،نمونه ندیدم ،علمشو داره سبکشم طبیعیس باید برید ببینید من واقعا از جزئیتاش بی خبرم عزیزم کتاباش راجع ب گوش حلق بینی مطرحه هیئت علمی هم هس.میگم علمشو داره خرابکاری فک نکنم داشته باشه باید بری نمونه هاشو ببینی 4،5 میگیره تخفیف هم بگیر....
soosii ghabl میشه بگی یزدان فر سبک کارش چطوریه .من یه عکس دیدم ازش نوک بینیو اصلا جمع نکرده بود حالا نمی دونم شاید ورم بوده .میشه بگی فرم پره هاش چجوریه؟ من پره ی گرد گرد دوست دارم .
2810