2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نمی دونستم صحرایی الان شده 5 تومن ... به نظرم اگه میتونی 5 تومن بدی ... به سجادیان حتما هم یه سر بزن .... به نظرم از صحراییان خیلی بهتره ... خودم مطب سجادیان رفتم از نمونه های خانومش خوشم اومد
راستش رامین من از اینایی نیستم که هرکی عکس میذاره به به و چه چه کنم نظرمو صادقانه می گم چه بد باشه چه خوب باشه .. البته در مورد خانوما وقتی بد باشه سکوت می کنم ... چون اصلا نمیشه به یه خانم گفت بینیت بد شده :D بینی تو هم عالی نیست ... ولی به نظرم مشکلی هم نداره ... البته نمی دونم قبل عملت چطور بوده ولی الان سر بالا هم نیست
راستش اونجوری که میخواستم نشده همین،خیلی طبیعی نیست،البته از بینی قبلیم بهتره،در هر صورت دیگه الان این حرفا فایده نداره.من میخواستم سبک کارای سامی بشه بینیم ولی خوب نشد دیگه...یه کمی واسه عمل عجله کردم،تازه بعد از عمل با اینجا اشنا شدم،زیاد در مورد دکترای دیگه تحقیق نکردم...ولی بازم شکر
2810