2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
کیمیا من نمیدونم چه سبکی مد نظرته اما با قیمت پایین دکتر حمید حمدزاده طبیعی کاره و کار خراب من نشنیدم ازش. فک نکنم الان هم بیشتر از 4/5 بگیره!
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا راجع به عمل بینی این نسبت پول و آش برقرار نیس اصن.مثلا همین فتاحی که جزو دکترهای خراب کار هم هست اسمش 13ت میگیره! از نیم رخ که خوبه تازه به نظرم ورمت نسبت به اینکه پوست مردا کلفت تره کمه!
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
ورم اون سمتم بیشتره،ولی خوب عمل با دکترای شناخته شده مثه همین سجادیان و سامی،هم ریسکش کمتره هم نتیجش بهتر نسبت به اینکه با یه دکتر معمولی عمل کنی...به نظر من پسرا اگه مشکل جدی ای ندارن اصلا نباید عمل کنن مگه این که هم از نظر تنفس مشکل داشته باشن هم این که بینیشون تو جامعه نا متعارف باشه،که من هر دوتا مشکلو داشتم و الان شکر خدا جفتش حل شد
سلام بابا چرا عکس بینیهاتونو انقدر زود برمیدارید! Abbey road با توجه به اینکه تازه عمل کردی بنظرم بینیت خوب شده اون ورم تیغه هم طبیعیه مطمین باش به مرور بهتر میشه من امشب رفتم گچمو وا کرد (گچ که نه چیزی شبیه گچ! ) بخیه هامو نکشید گفت چهارشنبه بیا دکتر گفت نوک بینیم ورمش زیاده هنوز ولی یه لحظه که خودمو تو اینه دیدم بینیمو خوب جمع کرده بود ما که فعلا راضی هستیم خدا هم از دکی راضی باشه :)
Abbey road شما آقا هستید؟ خخخخخ به نظرم آقایون خیلی کم طاقت تر و حساسترند بینی تون نیمرخش که خیلی خوبه و معلومه خیلییییی ورم داره از بینی ای که هنوز ٢ هفته هم نشده عمل شده چه توقعی دارید آخه  
سلام من دیرور رفتم مطب سجادیان،خیلی اصرار داره که عمل نکنید!!!!!! اما من چون از کارای سایت و تو مطبش خوشم اومد تصمیمم قطعیه. فقط چند تا سوال دارم کسایی که بینی گوشتی داشتن و پیش ایشون عمل کردن میشه مراحل بعد از عمل رو برای من توضیح بدن.خواهش میکنم. اینکه تامپون میذاره کی بر میداره کی میشه رفت سر کار لطفا...........
رایا جان معمولا عملهاش خیلی کبودی و ورم داره برای همین تا یه هفته قطعا نمی تونی بری سرکار بعدش هم بستگی به قدرت بدنیت داره که بتونی بری ولی بعد از یه هفته دیگه قیافه از اون حالت غیر عادی درمیاد بخیه ها را ١٠ روز تا دو هفته بعد میکشه تامپون هم یک تا دو روز خواهی داشت که سختترین قسمت بعد از عمله هفته ای یه بار هم تا دو ماه معمولا میگه بری مطب برای چک آپ و عوض کردن چسب باز سؤال دیگه ای داری بپرس من یا دوستای دیگه جواب میدیم
خوش به حالت رایا ! ای کاش دکتر منم بهم میگفت عمل نکنی بهتره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
2810