2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست
خدای من بله منم سمت راستم همین‌طور بود ترمیم کننده که زدم بهتر شد فک میکردم پوست من مشکل داره و ای ...

بخیه های من همچنان برآمدست . ایشون فرمودند به دکتر پوست مراجعه کنید به همین راحتی . 

من میخواستم با دکتر ابیانه عمل کنم کلا پشیمون شدم

بسیار کار خوبی می کنی . به هیچ عنوان کسی که ساپورت بعد عمل نداره انتخاب نکن . بهترین دکتر هم که باشه ارزش نداره چون عمل بینی ریسکه و ممکنه مشکلات خارج از تصورتون براتون ایجاد بشه مثل من . من اگه مشکلاتم باقی بمونه باید هزینه بالایی بابت ترمیم بدم . هزینه روحی و روانی به کنار 

توصیه من پزشکانی هستند که مسئولیت پذیرند به ویژه انهایی که اگه خدایی نکرده مشکلی ایجاد شد خودشون بتونن برطرفش کنن . مثل دکتر تقوی  باستان نژاد  آمالی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا حالا پیش هیچ دکتری نرفتم .تازه اول راهم.بینیم معمولیه فکر کنم با توجه به عکسایی که جزو گوشتیا بود گوشتی محسوب شه.میخوام بینیم ظریف شه و تنفسم مشکل پیدا نکنه.دکتر کی رو پیشنهاد میکنین.

پیج دکتر  حمید رضا کوهستانی و میترا علامه و حمید رضا نجفی و مجلسی و خوش سیرت و بشارتی زاده  رو دیدم.حمید رضا نجفی رو خوشم اومد.بینیی رو خط میندازه و ظریفه.طوری که من میخوام.ولی نمیدونم چقدر رو عکسای پیجشون میشه حساب کرد و فتوشاپ نکرده باشن.

حمیدرضا نجفی چطوره؟تو کامنتای نی نی سایت هم خوب دیدم هم بد.ولی ممکنه بعضیاشون ادمای خودشون باشه برای تبلیغ و بعضیا از طرف دکترای دیگه برای تخریب باشن.نمیدونم چطوری میشه به نظرات اطمینان کرد

بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی ...

شما عمل چندم بودین لیلا جان؟

دیدین چقدر تو اینستا همچی گل و بلبله!!!

به نظرتون کامنتای منفی رو پاک میکنن؟

پیج دکتر  حمید رضا کوهستانی و میترا علامه و حمید رضا نجفی و مجلسی و خوش سیرت و بشارتی زاده  ...

دکتر نجفی خط بزن من چندین مورد ناراضی ازش دیدم همین صفحه قبل هم یکی بود علامه هم همینطور فقط کوهستانی شنیدم خوبه بازم خودت بیشتر تحقیق کن بینی چیزی نیست که هول هولکی در موردش تصمیم بگیری مخصوصا که بینیت گوشتی هم هست 

شما عمل چندم بودین لیلا جان؟ دیدین چقدر تو اینستا همچی گل و بلبله!!! به نظرتون کامنتای منفی رو ...

من عمل چهارم . یه خانمی هم بعد من بود . پاک نمی کنه چون من کامنت منفیم هست . اصلا سر نمیزنه ول کرده اینستا رو . 

سلام خوبید من کلا دیگه مطب گردی نکردم کرونا خیلی زیاد شد دیگه نرفتم ولی به هر دکتری میخواهم فکر کنم نمیشه فقط نظرم رو سامی هست نمیدونم چرا انقد حس اعتماد بهش دارم میترسم جای دیگه برم خراب بسه و پشیمان بشم پیشش هم    یکبار رفتم مشاور اول گفتم خیلی گردن میگهولی دیدم دکترای دیگه از سامی گرونترن  و بیشتر ناراضی دارن برای همین تصمیم گرفتم دیگه کلت تحقیق نرم و فقط به همدم سامی بسنده کنم که گیج هم نشم حالا نمیدونم کارم درسته یا نه  

2810