2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015409 بازدید | 66527 پست
سلام كسي با دكتر سلطاني فر عمل داشته؟؟؟؟؟

از من به شما یه نصیحت. کسی که پیج اینستاشو تمام نظراتش قفل میکنه که کسی چیزی ننویسه ازش بترسین مورد اطمینان نیست. من شنیدم میگن ناراضی خیلی داره

لطفا لایک نکنین مرسی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار کار خوبی کردید . ما که با ابیانه عمل کردیم فقط دو دقیقه قبل بیهوشی ایشون رو دیدیم . همین و بس& ...

دوباره سلام

می‌خواستم یک سوال بپرسم

من الان حدودا سه ماه شد بعد چسپمو که برداشتم بینیم به اندازه روزی شد که واسه اولین بار دماغمو دیدم

درست میشه این؟ اصلا یک شکل افتضاحی داره

تا استخون بینیم خوبه صاف شده ولی قسمت غضروف بحدی بالا اومده که انگار ی تپه بالای استخون بینیم درست کردن 😟

من تو شُکمواقعا نمیدونم چی میخواد بشه

به خودشون گفتم جواب ندادن

برای شمام پیش اومد یا دکتر زحمت کشیدن مال منو گند زدن؟

دوباره سلام می‌خواستم یک سوال بپرسم من الان حدودا سه ماه شد بعد چسپمو که برداشتم بینیم به اندازه ر ...

دقیقا متوجه نشدم یعنی نوک بینی ورم کرده؟ بعد از چسب تا یک ماه ورمش زیاد میشه کم کم برمیگرده 

عزیزم بینی من گوشتی با پوست ضخیم بود. هزینه ۲۵ بعلاوه ی هزینه ی عکس و ست اتاق عمل و اینها که جداگان ...

سلام  شما الان راضی هستین از عملتون با دکتر شهرحردی؟ اخه منم بینیم گوشتیه  مشاوره انلاین گفتن که درحد یه بینی طبیعی و انتظار زیاد نباید داشته باشی

سلام  شما الان راضی هستین از عملتون با دکتر شهرحردی؟ اخه منم بینیم گوشتیه  مشاوره انلاین گ ...

عزیزم به منم دقیقا همینارو گفتن اما نتیجه واااقعا از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود و واقعا راضی هستم تا الان..تقریبا ۲۰ روزه عمل کردم.

عزیزم به منم دقیقا همینارو گفتن اما نتیجه واااقعا از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود و واقعا راضی ه ...

مرسی ازتون،  اخه یکی تو نی نی سایت امروز گفت که شهرحردی میشناسه و دماغارو همونجور بزرگ میده بیرون،ببخشید شمام گوشتی بود؟ شما اینستا دارین؟ میشه من عکس بینی جدیدتون ببینم؟

تو رو به امام حسین هر کسی این تاپیک منو میخونه دعا کنه خوب بشه کجی بینی من تقریبا ۴ ماه عمل کردم زیز تیغه بینیم جذب نشده ۲ تیکه شده.پره ها نامتقارن.بینیم کج شده از رو به رو کاملا مشخص دکترمم میکه ورم دکترم محمد رضا نجفی بود یعنی با یه عیب بزرگی رفتم زیاد کوچیک نکرده هیچ ۴ عیبم روم گذاشت بخدااااا غلط کردم رفتم عمل غلط کردم.غلط کردم.غلط کردم.غلط کردم.دارم دق میکنمممممممم دیوانه شدم انقدر تاپیک میخونم گجی بینی روانی شدم ترمیمی داغونم دعا کنید خوب بشه ورم باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥱🥱🥱🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🕳🕳🕳🕳🖤

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
عزیزم به منم دقیقا همینارو گفتن اما نتیجه واااقعا از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود و واقعا راضی ه ...

عزيزم كارهاي شهرجردي مشابه سايت هست؟ نمونه هايي كه مطب ديدي مشكل نداشتن؟

و از نظر قرينه بودن و تنفس چطور هستيد؟

مرسی ازتون،  اخه یکی تو نی نی سایت امروز گفت که شهرحردی میشناسه و دماغارو همونجور بزرگ میده بیر ...

بینی من گوشتی بود و انحراف هم داشت..الان با وجود ورم بینیم نصف اندازه ی سابقش هست و کاملا راضی ام.

لطفا درخواست دوستی بدین براتون عکس ارسال میکنم.

2810