2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام

من یک ماه از عملم گذشته

چند بار وقتی می‌خواستم چسپ بزنم نوک بینیم جا‌به جا شد 😭

ممکنه بینیم کج بشه

الن نوکش وسط هست ولی ورم سمت راستم انقد زیاده که انگار به راست کج شده

شما تجربه مشابه داشتین؟

بسیار کار خوبی کردید . ما که با ابیانه عمل کردیم فقط دو دقیقه قبل بیهوشی ایشون رو دیدیم . همین و بس& ...

منم با ابیانه عمل کردم

بعد از یک ماه هنوز هزار تا سوال تو ذهنم مونده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها لطفا هر ک دید جواب منم بده 

من 5ماه نیم عمل کردم  دوماه رو قوز بینی یه برآمدگی اومده بیرون بیشتر دست میزنم متوجه م 

دیروز رفتم پیش دکتر گفت غضروف اگه تا چن ماه دیکه نرفت بیا تو مطب بچینمش 

وای دارم سکته میکنم بخدا 

شما اینجوری شدید 

رفع شد خود ب خود ؟؟؟

عزیزم شما ازعملتون راضی هستید؟

دوست عزیز ایراد بینی من تیغه بینیم هست که هنوز بعد ۵ ماه و نیم باقی مونده . امیدوارم رفع بشه یا لااقل کمتر بشه . سمت راست تیغه بینیم دقیقا وسط خط کانتور فرورفتگی داره و زیر اون فرورفتگی برآمدگی . انگار که غضروف جابه جا شده .‌ تو مطب بعد گچ متوجه نشدم ولی بعدش بود . جای بخیه های بینیم هم مثل جوش شده دو سمت پره ها که در جواب پیام من دکتر نوشت که اگه تا دو ماه دیگه رفع نشد باید لیزر بشه . 

در نهایت من از عمل بینیم ۷۰ درصد راضی ام . اگه اون فرورفتگی کوچیک نبود ۱۰۰ درصد راضی بودم . فرم بینیم و نوک بینی ، سایز بینی و پره ها عالیه . واکنش اطرافیان هم بسیار مثبته و ریز بینی منو ندارن . شاید اگه بینیم خط کانتور نداشت این فرورفتگی هم که بر هم زننده دو خط موازیه تیغه بینیه خودش رو نشون نمیداد . 

با همه اینها معتقدم دکتر ابیانه با تمام خصوصیات اخلاقی مثبتی که داره در حق ما که در دوران ‌کرونا عمل کردیم جفا کرد چرا که ما ایشون رو بعد عمل هرگزززززز ندیدیم و جواب استرس ها و فشار روحی بعد عمل ما در واتساپ چیزی به جز جمله تا یک سال قضاوت نکنید نبود  . 

منم با ابیانه عمل کردم بعد از یک ماه هنوز هزار تا سوال تو ذهنم مونده 😭

ای کاش لااقل بعد از سه ماه یک بار هم که شده بینی ما رو معاینه می کرد و انقدر ما اذیت نمیشدیم .

چند وقت پیش خواب میدیدم مطبش هستم و داشت بینی منو  معاینه می کرد . انقدر ذوق زده بود که تو خواب گریه ام گرفته بود . 

تا وقتی جراحی بینی نداشته باشی استرس ماه های اول جراحی رو درک نمی کنی خدایی خیلی صبر میخواد

من جای شما بودم صبر می کردم تا بعد کرونا یا تا زمانی که بیمارانش رو در مطب ویزیت کنه . چون واقعا ساپورت بعد عمل مهمه و من با تجربه ای که الان دارم اگه مجبور به عمل در این  تایم بودم با تمام اعتمادی که به دکتر ابیانه داشتم با پزشک دیگه ای جراحی می کردم . 

من به علت استرسی که داشتم ماه سوم مطب جراح دیگه ای رفتم تا بینیم رو ببینه . ایشون معتقد بود که تزریق کورتون تو ناحیه برآمده نوک بینیم میتونه اون فرورفتگی رو پوشش بده هرچند خودش زیاد به فرورفته بودنش معتقد نبود و می گفت ورمه و اگه رفع هم نشه اگه اصرار به اصلاحش داری  با روتوش در مطب برطرف میشه و نیازی به جراحی مجدد نداره 

کاش این حرف ها رو از دکتر خودم میشنیدم چون تاثیر گذاریش در آرامش روحی من مسلما بسیار بالاتر بود 

سلام من یک ماه از عملم گذشته چند بار وقتی می‌خواستم چسپ بزنم نوک بینیم جا‌به جا شد 😭 م ...

یک ماه خیلی بینی ورم داره اصلا نگران نباش . نوک بینی هم به این راحتی جابه جا نمیشه که . فقط چسب نوک بینی رو آهسته بزن تا فشار نیاد به بافت بینیت .

2810