2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست

والا نمیدونم دقیقا مدل بینیم چی بود 

یه قوز کوچولو داشت و سرش هم غضروفی بزرگ بود 

الان مطب دکتر هستم 

خودش هنوز نیومده 

اون بیلبیلک ها رو برداشتم 

تقریبا ۶۰ درصد راضیم 

وحشتناک ورم داره

و اون قوز کوچولو هنوز هویداست 

و روی بینیم اونجوری که میخواستم صاف نشده 

حالا نمیدونم ورمه یا که نه 

امیدوارم این قوز از بین بره چون من دوست داشتم روی بینیم صاف بشه که هنوز ناهمواری داره 

ولی در کل بینیم با این همه ورم خوش فرم تر شده 

من دکتر رجایی رو بیشتر بخاطر اینکه کم ریسک بود انتخاب کردم و اینکه نمونه کارهاش کاملا معلومه ، بینی های کشیده با نوک تقریبا تیز 

اینکه بیخودی امیدوار نمیکنه و احساس کردم مسئولیت پذیره 

خیلی تو نت گشتم ولی مطب گردی خیلی نکردم 

در حد دو سه تا دکتر 

ولی شاید بیشتر از ده تا دکتر رو تو نت بالا پایین کردم و با کیس های عملشون صحبت کردم و در انتها با رجایی جراحی کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳ هزینه عمل شد 

تقریبا یک تومن هم دارو و عکس و ازمایش 

اینم بگم که بینیم واقعا ورمش زیاده دکتر اونجاهایی که میگفتم چاقه فشار داد و واقعا انگار بادکنک فرو میرفت 

خلاصه باید صبور بود 

خانوما میخوام با دکتر حمید رضا ابراهیمی بینی مو عمل کنم نظرتون چیه  دکتر خوبیه؟؟؟ خیلی گشتم ...

عزیزم منم فردا میخوام برم برای مشاوره پیش دکتر ابراهیمی توی پیج اینستا از مدل عملاشون در حالت طبیعی خوشم اومد.وقت دهیش برای عمل چطوری هست خیلی باید توی نوبت بمونیم؟؟

من امروز رفتم مطب دکتر رجایی

منشیش بهم گفته بود وقتت ساعت 6 هست و من سر تایم اونجا بودم ولی ساعت 9 اینا نوبتم شد

خیلی خسته کننده بود زمان انتظارش

فقط یه نمونه جراحی دیدم که اونم ترمیمی بود. بنظرم بینی اشون معمولی شده بود البته من عکس قبلش رو ندیده بودم. کنار یکی از پره های بینی یه فرورفتگی عدس مانند بود که خودشون هم خیلی از منشی پیگیر بودن که آیا پر میشه اون فرورفتگی و به رور زمان از بین میره یا نه. و اینکه آیا دکتر تزریق فیلر انجام میده واسه همچین مواردی

خب دکتر کاملا منو از انجام جراحی ناامید کردن و گفتن که کیس مناسبی واسه جراحی نیستم   داخل بینی رو چک کردن گفتن انحراف نداری و اوکیه اما نوک بینی اگه کوچیک بشه پوست خوب روی غضروف و نوک بینی جمع نمیشه و به مرور زمان و بعد 1سال دوباره افتادگی نوک بینی پیدا می کنم. در یک کلام نظرشون این بود که اصلا سمت جراحی نرم برعکس دکتر برادران که گفتن کلی تغییر می کنم و تا 60_70 درصد بینی ام بهتر میشه.

در کل دکتر رجایی فک کنم زباد اهل ریسک نباشن و بینی های کم کار رو قبول می کنن. به جز من یه پسر دیگه هم اونجا بود که اونم بینی اش تقریبا گوشتی بود و اونم قبول نکرد.

با این اوصاف گزینه بعدی دکتر سامی هست که خیلی از کاربرا گفته بودن کارش توی بینی های گوشتی خوبه.

من حدود یک سال و نیم هست که خواننده خاموش این تاپیک هستم بخاطر کرونا تا یه مدت بیخیال جراحی شدم بعد ...

سلام .من هم قصد دارم جراحی بینی انجام بدم ولی خوب امکان مطب گردی ندارم .مرسی که تجربه هاتون رو بیان میکنید تا بقیه استفاده کنن. کدام دکترها مد نظرتون هست برای دیدن نمونه کارهاشون؟دکتر محمد مجیدی,دکتر خسرو مقتدر رو میشناسین؟

عزیزان میشه کمکم کنید بین چند دکتر موندم

بینیم استخونی و کوچیکه قوز حاصل شکستگی رو میخوام رفع کنم؟

دکتر جهاندیده

دکتر رجایی

دکتر ملکی

دکتر ایلخانی

دکتر شرفیان

دکتر امیری پویا

دکتر محمدی مفردی

عزیزان میشه کمکم کنید بین چند دکتر موندم بینیم استخونی و کوچیکه قوز حاصل شکستگی رو میخوام رفع کنم؟ ...

از بین اینا شرفیان رو حذف کن خیلی کارهاش حتی تو پیجش داغونه و گوش و حلق و بینی هم نیست 

بقیه رو غیر رجایی که خودم جراحی کردم شناختی ندارم 

رجایی هم یک دکتر کم ریسکه و من فعلا شصت هفتاد درصد از ظاهر راضیم 

سلام .من هم قصد دارم جراحی بینی انجام بدم ولی خوب امکان مطب گردی ندارم .مرسی که تجربه هاتون رو بیان ...

دکتر ثابتی

دکتر نادریان

دکتر سامی

دکتر باستانی نژاد و البته ابیانه هم بود که حذفش کردم

امروز با مطب ابیانه تماس گرفتن گفتن ویزیتشون انلاین هست پرسیدم خب جلسات بعدی تا قبل اتاق عمل هم نمیشه حضوری دکتر رو دید که گفتن خیر همون مشاوره انلاین بعد اتاق عمل

اخه مگه میشه با ویزیت انلاین بینی یه نفر دو بررسی کرد بعد فرستاد اتاق عمل اونم با سرعت اینترنت افتضاح ایران و کیفیت پایین ویدیو کال ها

چطوری میخوان داخل بیرونی رو معاینه کنن از نظر میزان انحراف و پلیپ. اینجوری دکتر خودش هم که یهو توی اتاق عمل سورپرایز میشه. با این اوصاف حتما خدمات بعد جراحیشون هم آنلاینه و خودمون باید همه کارا رو انجام بدیم

من که در نهایت حتی وقت مشاوره آنلاین هم نگرفتم

بعدم الان همه دکترا رو واکسینه کردن تفریبا دیگه چرا انقد از کرونا میترسن

من حدود یک سال و نیم هست که خواننده خاموش این تاپیک هستم بخاطر کرونا تا یه مدت بیخیال جراحی شدم بعد ...

سلام عزیزم منم مثل شما هستم و بیخیال کرونا شدم

الان مسئله برای من پیدا کردن دکتر خوب با هزینه مناسبه ، ممنون میشم منو از مطب گردی خودت باخبر کنی

شما طراح طب رو میشناسی اونجا رفتی؟

2810