من امروز رفتم مطب دکتر رجایی
منشیش بهم گفته بود وقتت ساعت 6 هست و من سر تایم اونجا بودم ولی ساعت 9 اینا نوبتم شد
خیلی خسته کننده بود زمان انتظارش
فقط یه نمونه جراحی دیدم که اونم ترمیمی بود. بنظرم بینی اشون معمولی شده بود البته من عکس قبلش رو ندیده بودم. کنار یکی از پره های بینی یه فرورفتگی عدس مانند بود که خودشون هم خیلی از منشی پیگیر بودن که آیا پر میشه اون فرورفتگی و به رور زمان از بین میره یا نه. و اینکه آیا دکتر تزریق فیلر انجام میده واسه همچین مواردی
خب دکتر کاملا منو از انجام جراحی ناامید کردن و گفتن که کیس مناسبی واسه جراحی نیستم داخل بینی رو چک کردن گفتن انحراف نداری و اوکیه اما نوک بینی اگه کوچیک بشه پوست خوب روی غضروف و نوک بینی جمع نمیشه و به مرور زمان و بعد 1سال دوباره افتادگی نوک بینی پیدا می کنم. در یک کلام نظرشون این بود که اصلا سمت جراحی نرم برعکس دکتر برادران که گفتن کلی تغییر می کنم و تا 60_70 درصد بینی ام بهتر میشه.
در کل دکتر رجایی فک کنم زباد اهل ریسک نباشن و بینی های کم کار رو قبول می کنن. به جز من یه پسر دیگه هم اونجا بود که اونم بینی اش تقریبا گوشتی بود و اونم قبول نکرد.
با این اوصاف گزینه بعدی دکتر سامی هست که خیلی از کاربرا گفته بودن کارش توی بینی های گوشتی خوبه.