در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همه اینا رو میرم بعد از بینشون جمع بندی میکنم: حامد عباسی (که رفتم) محمد مجیدی، امیری زاد، منافی، مقتدر و مفرد😊 سری قبل سنم کم بود معنای فرایند تصمیم گیری رو نمیفهمیدم اینبار حتما با تامل انتخاب خواهم کرد. باستان نژاد هم بدم نمیاد در هر حال ببینیم لیکن خیلی دیر وقت میده
من همه اینا رو میرم بعد از بینشون جمع بندی میکنم: حامد عباسی (که رفتم) محمد مجیدی، امیری زاد، منافی، ...
درمورد باستان مڙاد اگه به نتیجه رسیدید بگید خواهشا.من پبشش نوبت گرفتم برا دی ماه عجله هم ندارم یکبار عجولانه و بی فکر تصمیم اشتباه گرفتم .حالا یکسال دیگع روش نتیجه خوب باشه.
و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
دکتر همایونپور که تو مهرشهره برای لیزر پیشش میرم گفت اکثر مراجعه کننده هام که بینیاشون خوبه میپرسم میگن راوندی عمل کرده بعد عبدالمطلبی گفت کارش خوب نیست و کار تشخیصش خوبه خواهری تو اینستا پیج ترمیمی رفتم کامنتارو یه ماهه دارم میخونم و دایرکت میرم همه میگن عمل بینی شانسیه واینکه اگه بینیت خیلی زشته عمل کن وپشیمون میشن همه و دیروزم یه پسره تو بیمارستان خصوصی فوت کرد ۱۷سالش بود 🥺😭الان کلی ترسیدم و مشاوره هامم نرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم واقعا😫
راوندی چقد میگیره؟ نه بابا چرا بترسی گلم، با اطمینان برو که خوب میشه منم بینیم بد نیست ...
۷تیر نوبت مشاوره داد من و دختر خالم من پیام دادم که نمیام اگه اون رفت خبرشو بهت میدم نمیدونم خیلی میترسم☹️میگم به جاش به پوستم رسیدگی میکنم و اعتماد به نفسمو بالا میبرم چون چند باره که جدی به عمل فکر میکنم خبر یه فوتی رو میشنوم میگم شاید نشونه ست ایشالا که خوشگل تر بشی دوست خوب❤️
سلام خانما لطفا اگه تجربه ای دارین بگین استرس گرفتم ۱۸ روزه عمل کردم حالا که دست روی تیغه بینیم میکشم یه فرورفتگی حس میکنم که امروزم چسبو عوض کردم یکم مشخص بود کسی بوده اینجوری باشه وخوب شده باشه؟؟؟