2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015402 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم .سوالی خدمت همه ی دوستان داشتم کسی هست که از جراح بینیش بعداز عمل شکایت کرده باشه ...

سلام من سال ۸۸ دانشجو بودم کرمانشاه پیش یه دکتر عمل کردم که واقعا افتضاح شد و حاضر نبود بپذیره. اما من قسم خوردم کوتاه نیام تا این بلا سر کس دیگه ای نیاد.  عکس های قبل عمل رو نابود کرد و تحویل نظام پزشکی نداد. عکاسی هم اون زمان گفت آرشیو نکردم که دروغ گفت. اینقدر رفتم نظام پزشکی و عکس های از ۵سالگی تا ۲۵ سالگیم رو نشون دادم که پذیرفتن بفرستمنم معاینه. سه جا فرستادن آخر سر هم رد کردن قصور پزشکی رو . باز کوتاه نیومدم و گفتم از خود نظام پزشکی هم شکایت میکنم. یکیشون دید من اصلا قابل دک نیستم آخرش گفت نمیشه جامعه رو به پزشکان بی اعتماد کرد کوتاه بیا. گفتم نمیام مرغ هیچ پا نداره خخخ . پس از یک و نیمسال دوندگی و رفتن به دادگاه های مختلف محکوم شد به درج در پرونده و ۵ میلیون خسارت آن زمان.

سلام من سال ۸۸ دانشجو بودم کرمانشاه پیش یه دکتر عمل کردم که واقعا افتضاح شد و حاضر نبود بپذیره. اما ...

الانم دنبال دکتر بسیار عالی میگردم برا ترمیم. حاضرم هر مبلغی هم بدم که این ایرادها برطرف شه.  یه سمت بینیم منگنه ای شده، انحراف دارم, سوراخ های بینی بسیار بازه و یه کیست هم در آورد بینیم که قبلا نداشتم.  خواهشاً همه صادقانه در مورد تحقیفاتشون بنویسن. من محسن فدایی و حامد عباسی رو دیدم. به نظرم معمولی بود کاراشون

الانم دنبال دکتر بسیار عالی میگردم برا ترمیم. حاضرم هر مبلغی هم بدم که این ایرادها برطرف شه.  ی ...

خخخخخ چقدر زرنگـبودی

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
خخخخخ چقدر زرنگـبودی

واقعا خواستم تادیب بشه و الکی مردم رو سلاخی نکنه. باورتون میشه تمام عملهاش کج میشد انگار چشمش انحراف داشت.  اسمشو می‌نویسم که ساکنین کرمانشاه نرم پیشش. علی حسینی.. منشیشم اون زمان یه آقا بود که بسیار نانجیب بود و تعمدا حین چسب زدن خودش رو به آدم میچسبوند البته اونم به روش بسیار دردناکی تادیب کردم.  و واقعا درسته اذیت شدم برای دوندگی های دادگاه ها اما امروز خوشحالم که بیخیالش نشدم.

واقعا خواستم تادیب بشه و الکی مردم رو سلاخی نکنه. باورتون میشه تمام عملهاش کج میشد انگار چشمش انحراف ...

بله خوب تادیبش کردید😁😁افرین

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
الانم دنبال دکتر بسیار عالی میگردم برا ترمیم. حاضرم هر مبلغی هم بدم که این ایرادها برطرف شه.  ی ...

ببین دکتر شاهین باستان نڙاد رو درموردش یتحقیق کن ببین منم دنبال ی پزشک خیلی خوبم ـجهت ترمیم.فعلا پیش باستان نڙاد برا ششماه دیگه کقت گرفتم.تا اون موقع هم تحقیقاتم تکمیل کنم.صمام به نتیجه رسیدی حتما بهم اطلاع بده

2810