2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها 

امروز رفتم مطب 

دکتر سامی: 

هیچ مورد عمل شده ندیدم 

من دومین نفر رفتم داخل دکتر بهم گفت بینی ابرگوشتی داری نه گوشتی😖😖 

گفت من عملت میکنم ولی نتیجه ۵۰ درصد تغییر میکنه واگه الان از ۲۰ نمره بینیت ۵ بعد عمل میشه ۱۳ 

بهش گفتم دکتر من راهم دوره میشه اگه نمونه دارین نشونم بدین ۹ ۱۰ تا نمونه نشونم داد تو سیستمش از قبل و بعد عمل همه هم فیلم بود دماغای ضایع فوق العاده گوشتی که بعد عمل همه عالی شده بودن مثل معجزه به جرات میتونم بگم برای دماغ گوشتی فوق العاده س😍😍😍 

دماغ اونا فوق العاده از من بزرگتر بود در حد لالیگا 

هزینه هم گفت ۲۶ تومن ۶ تومن‌کلینیک ۲۰ تومن دستمزد دکتر 

کلی سربسرم گذاشت هر چی نمونه نشون میداد میگفت مال تو از این گنده تره 😖😖😆😆😆 

برام آزمایش سیتی دارو نوشت منشیش گفت هر وقت ۷ تومن رو واریز کردی عملت میافته ۲ الی ۳ ماه بعدش 

تابستون ۷ تومنو میریزم که انشاالله عملم برای پاییز بیافته 

هر وقت رفتین اگر نمونه ندیدین تو مطب ازش بخواین نمونه هایی که قبل عمل مشابه بینی شما بودن رو بهتون نشون بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من ده میگره کارشم خیلی خوبه ۲۶چخبره

عزیرم دکترت اسمشو میگی . منم میخوام برم عمل . موندم کدوم دکتر برم .هزینه بیشتر از ۱۰ تومنم ندارم .نمیدونم ناصر مرادی دکتر خوبیه یا ن ؟

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
سلام عزیزم  منم 11 بهمن با ایشون عمل کردم انصافا اصلا سختی نکشیدم ورم و کبودی هم خیلی کم داشتم ...

نوك بيني رو چطور جمع كرده ؟ خط داره بين دو طرف بيني تون ؟ كيس ترميمي ديدين تو مطبش ؟ 

سلام بچه ها  امروز رفتم مطب  دکتر سامی:  هیچ مورد عمل شده ندیدم  من دومین نف ...

طبيعي بُود نوك بينيا ؟ بعضيا گوشتي ميان جمع كنن حالت كليپسي ميشه ( منظورم خط بين دوطرف بيني هستش ) ... بعد فيلم كه نشون داد خب بعد از عمل بُود نه؟ ورم كه مشخص نميكنه فرم نهايي چيه 🤔

طبيعي بُود نوك بينيا ؟ بعضيا گوشتي ميان جمع كنن حالت كليپسي ميشه ( منظورم خط بين دوطرف بيني هستش ) . ...

نه عزیزم طبیعی بودن ابن نمونه هایی که نشونم داد بالای ۶ ماه از عملشون میگذشت فقط یکیش ۴ ماهه بود 

تو فیلم که عالی دراومده بود نسبت به قبل در حد معجزه یدونه از فیلماش که خیلی عجیب بود تو سایتش گذاشته قسمت گالری بخش کلیپاش حتما برو ببین

من ۴۴ کیلوام وقت عمل دازم ازمایشم دادم .دماغم زیاد گنده نیس اما کوچیک باشه محشر میشم..

حالا دو دلم چون ضعیفم ی سرما میخورم باید انقدر نگه داری کنم خودمو تا خوب شم میترسم برم عمل 

از طرفی افتادگی دریچه میترال دارم .دکترم میگه چیزی نیس 

همه اینا ب کنار اخه من بابام هم از دیشب ک فهمیده هی میگه نرو حالا کلا مخالفه با عمل زیبایی تاپیک اخرم نوشتم اما میگه اگرم خیلی دوس داری بری اول لااقل بخودت برس ۵۰ کیلو شو بعد اقدام کن که لااقل ما هم استرس نکشیم ..

زنگ زده ب شوهرم میگه بهوش نیاد یا بعد عمل حالش بد شه تو جواب ما رو میدی؟،اینم ترسونده..

میگم پدره من دکتر گفته ازمایشت نرمال میگه هر کسی زیر جراحی فوت کنه دکتر نمیگه من کردم میگه بدنش واکنش نشون داد یا نهایتا میگه خودتون رضایت دادین..

دو دل تر از من تو دنیا وجود نداره و دو دلی بدترین درد دنیاس

انگار دنیا رو سرم خرابه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
نکته بعدی اینکه  من قبل عمل مشکل تنفسی هم داشتم  الان الحمدلله تنفسم خیلی خوب شده دیگه ...

سلام عزیزم 

من قراره پیش دکتر سامی عمل کنم و ایشون هم به من‌گفتن بعد عمل راکوتان باید بخورم تا ۶ ماه 

عزیزم شما خوردی مشکل ظاهری پیدا نکردی ؟

بعد قطعش بینیت بزرگ نشد؟ 

بعد از قطعش هنوزم پوستتون صافه یا برگشت به حالت چربی؟

یعنی چسب نوک بینی رو محکم تر زدی ؟  چقدر ماساژ میدی در روز ؟  سختمه

آره چسب نوک بینیمو محکم تر زدم

من به گفته دکتر یه روز در میون چسبمو تعویض میکنم قبل تعویض چسبم ماساز میدم نه هر روز

نوك بيني رو چطور جمع كرده ؟ خط داره بين دو طرف بيني تون ؟ كيس ترميمي ديدين تو مطبش ؟ 

متوجه نشدم عزیزم منظورت از خط بین بینی چیه؟

نفهمیدم کسی ترمیمی هست یا نه

بخاطر کرونا اصلا سراغ کسی نرفتم 

2810