2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درباره دکتر مهدی شهاب الدینی قائمشهر نظری ندارید دوستان؟؟؟

آقای دکتر مهدی شهاب الدینی از اولین ،عالیترین وبهترین جراح های زیبایی ایران هستن دکتری خوش اخلاق و خوش برخورد و از همه مهم‌ترین اینکه مشاوردهی بالا به بیمارانشان رو دارن بدون هیچ کوتاهی.

از آقای دکتر بسیار ممنون و کمال تشکر رو دارم خیلی ازشون راضی هستم و حتما به دوستانم پیشنهاد میدم که برای یه عمل عالی و شیک و زیبایی چهره خودتون پیش آقای دکتر شهاب الدینی تشریف ببرید.

مریم گلی گچو برداشتم.نوک بینیم دو برابر بینی قبل خودمه ولی تیغش هم ورمم توی دو طرف یکسانه.مشکلم همون ...

سلام خوبین ببخشید من ۱۲ روزه عمل کرذم تمام مشکلات شمارو دارم الان داشتم تو سایت میگشتم نظرات رو میخوندم که بهنظر شما برخوردم 

الان که خیلی گذشته راضی هستید؟مشکلتون برطرف شده؟ خیلی نگرانم

بچه ها من خیلی خسته شدم می شه کمکم کنید. من به نتیجه رسیدم اینکه دکتر کم ریسک باشه از همه چیز برام ...

دکتر علی بصام واقعا کارش خوب و حرفه ایه. من پارسال جراحی بینی گوشتی پیشش انجام دادم و خیلی راضی ام. هزینه جراحی بینی دکتر بصام واقعا مناسب و منطقیه به نظرم. بعضیا الکلی خیلی گرون می گیرن.

سلام بچها من بینیم گوشتیه با پوست ضخیم چ دکتری بنظرتون خوبه؟

عزیزم حتما قبلا اینکه بری پیش یه دکتر و سریع جراحی کنی سعی کن حسابی تحقیق کنی و مشاوره انجام بدی بعد خودت تصمیم بگیری بری و جراحی کنی 

من خودم بعد شش ماه پرس و جو رفتم پیش دکتر لیلا ملکی چون دوستم عمل کرده بود و مشکلی نداشت منم رفتم عمل کردم و خداروشکر الان خوبم از عملم راضیم چون نه مشکل تنفسی دارم نه مشکل ظاهری 

من الان نزديك دوماهه كه بينى مو با دكتر سامان عمل كردم بينى من و كه خيلى بزرگ و استخونى بود خوب برام كوچيك كرده فقط قسمت تيپ بينى من قبل از عمل هم حالت گوشتى داشت هنوز ورم داره تا الان ٦٠ درصد راضيم تا ببينم چى ميشه بچه ها تنفس من عاليه دكتر سامان واقعا دكتر گرونيه من شرايط شو نداشتم كه مطب گردى كنم وگرنه دكتر اى خوب ارزون هم زياده از نظر جو مطب منشى هاى دكتر فوق العاده بد اخلاقن و توى اين شرايط كرونا مطب به شدت شلوغه ودكتر از نظر خدمات بعد از عمل عاليه تا دوماه بينى من و چسب زد كلا اگر اينستاى دكتر و دنبال كنيد همه رو همون سبك عمل ميكنه بعد از چند ماه دوباره ميام نظرمو درباره بينى م ميگم

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
2810