2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
راستی همکارم چند ماه پیش با دکتر شهسواری عمل کردن ولی من اصلا خوشم نیومد خیلی سر بالا بود البته الان ...

اون فقط کار خودش رو میکنه براش مهم نیست بیمار چه حسی داره همه رو سربالا میکنه فقط پول رو میبینه

🐰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر شهسواری 
من پیشش عمل کردم ... اصلا اصلا راضی نیستم ..... به هیچ وجه به فکر بیمار نیست تو جلسه مشاوره فقط تنها کاری که کرد سه میلیون بیعانه گرفت و گفت مشاوره قبل عمل دو دقیقه ای پرتم کرد بیرون ،  روز عملم یک ساعت منتظر موندم تا بیاد ولی خبری نشد من رو بردن تو اتاق عمل خوابوندن رو تخت سرم زدن دکتر بی هوشی آمپول به دست بالای سرم بود کلی اضطراب داشتم ترسیده بودم من رو بی هوش کنن قبل از اینکه دکتر بیاد اگه بهشون تذکر نداده بودم همین کارم میکردن

آخر اومد اول مسخره ام کرد که دماغت کج تر شده بعدم گفت چجوری باشه گفتم طبیعی ... هنوز حرفم تموم نشده بود بی هوشم کردن

حالا هم هیچ تغییری تو بینیم نداده انگار بینی طبیعیه خودمه

کلیم خون ریزی داشتم و بویاییم رو هم از دست دادم

میگن جراح اگه ماهر باشه خون ریزی به این شدت که طرف خون بالا بیاره نباید باشه به بویایی هم نباید آسیب بزنه 

دیگه چی بگم هر چیم میگم میگه طبیعیه

🐰
سلام عزیز من مطبش نرفتم نمیدونم چطوره یه کار خوب ولی ازش دیدم که نمیدونم قبل عمل چطور بوده 

خدا خیرت بده 🙏 آشناتون بود؟ پرسیدین که مشکلات تنفسی پیدا کرده یا نه؟ 

من از کاراش تو اینستا خیلی خوشم اومده ولی اینجا چندنفر گفتن که عمل کردن پیشش راضی نبودن

دوستان سلام .لطفا اگه کسی با دکتر سیدعلی بصام عمل کرده نظرشو بگه .

سلام من ۱۱ سال قبل بینیمو پیش یه دکتری توی شهرستان عمل کردم که خراب اندر خراب کرد

هفته قبل با دکتر بصام جراحی ترمیمی انجام دادم پیوند غضروف از گوش هم داشتم امروز میرم اسپلینت رو بردارم و بخیه ها رو بکشم. از نظر اخلاقی دکتر خوبیه متین و با حوصله. تو اتاق عمل به حرفام گوش داد.

قیمت بینی اول رو ۱۲ و ترمیمی ۱۵ به بالا. از من همون ۱۵ گرفت. ۷۰۰ تومن هم هزینه بیمارستان یاس سپید. تا اینجا هنه چی اوکی بوده امیدوارم ظاهرش خوب شده باشه

سلام به همه 

من یکسال و دوماه از عمل بینیم میگذره .....از همون روز های اول ورم نامتقارن داشتم ....الانم هنوز یه طرف بینیم ورم بیشتری داره یکرف کمتر ...طرف چپ بینیم خطش تشکیل نشده ولی طرف راستم یه خط محوی داره ....

من بیشتر به وهلو چپ میخوابم ک این مشکل رو بیشتر میکنه 

من به طور روتین باید هر سه ماه توسط دکتر معاینه بشملی خوب من فقط معاینه رو تا سه ماه اول رفتم یعنی حدودا دی پارسال باید بعد عید میرفتم ک بخاطر کرونا نرفتم کلا   ......

خواستم نظرتون رو بدونم بنظرتون برم دکتر یا قرصی چیزی میشناسید ؟

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
سلام عزیز من مطبش نرفتم نمیدونم چطوره یه کار خوب ولی ازش دیدم که نمیدونم قبل عمل چطور بوده 

شما هنوز بینیتون عمل نکردین ؟؟اگر اشتباه نکنم من با کاربری قبلیم یه مدت اینجا بودم برا انتخاب دکتر و تحقیق

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   

سلام خانما منم دنبال جراح خوب تو مشهد هستم واسه بینی غضروفی استخوانی که انحراف هم دارم انحرافم هم نسبتا زیاده. و پل بینیم خیلی پهنه. قوز و افتادگی نوک هم داره. برای این موارد کدوم جراح از همه بهتره؟ سر بالا و خوکی نمی‌خوام اصلا. می‌خوام یکم کوچیک شه و ایراداتش برطرف شه فقط همین. و به صورتم بیاد و مشکل تنفسی پیدا نکنم. 

دوستم سه سال پیش با دکتر بخشایی عمل کرد البته من دقیق ندیدمش ولی از عکساش که دیدم به نظرم خوب نشده بود البته اون دماغش خیلی بزرگ بود بعد عمل کوچیک شد ولی من شکل دماغشو نپسندیدم، انگار یه جوری بود. کلوملای بینیش پایین بود و طبیعی به نظر نمی‌رسید. باز چهار سال پیش یه آشنای دیگه م پیش همین بخشایی عمل کرده عالی شده خیلی خوشگل و اصلا معلوم نیست عمله فکر میکنی بینی خودشه. 

حالا موندم چیکار کنم.‌از طرفی با خودم میگم بخشایی الان سرش شلوغ شده و بیمار زیاد داره شاید خوب واسه مریض وقت نذاره و بهتر باشه پیش کسی برم که سرش خلوت تره. ولی باز بخشایی رو میگن از نظر تنفسی مطمئنه و خوب عمل می‌کنه.

اگه کسی باهاشون عمل داشته ممنون میشم نظرشو بگه.‌ 

شما جراح دیگه ای میشناسید که مطمئن و خوب باشه؟ از خانم ها باشه بهتره راحتترم ولی خب خوب بودن جراح برام مهم تره

2810