2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

من نمونه کارای دکتر محمود ناظمیان و خیلی دوست دارم خیلی کارای جراحی بینی شون خوبه 

چند روز پیش مطبشون بودم با بیماراشون صحبت میکردم اکثریت از جراحی شون راضی بودن حتی چند نفرم واسه ترمیم اومده بودن که آقای دکتر جراحیشون کنه 

نمونه کارای جراحی بینی شونو میذارم ببینید https://drnazemian.com/photos/

سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه شما از جمله اول کسایی بودید که من دنبال جراح خوب واسه بینی گوشتی بود ...

سلام

من تعریف سامی و زیاد شنیدم باز خداروشر خودتون هم تحقیق کردید

ببینید من از عملم راضیم تا الان 

ولی شاید سخت گیر بودم میگفتم نه

من دو ماهم هم تموم شده ولی ورمم خیلی زیاده

خب الان دیدم دکتر از بیمارانی 23 تومن هم گرفته ولی متاسفانه تغییری ایجاد نشده ، من مطمیین الان میخواستم عمل کنم این هزینه و نمیتونستم بدم 

شاید دنبال دکتری تورنج قیمت خودم بودم

ولی باز هم میگم دکتر از لحاظ تعهد کاری و تیمشون حرف اول و میزنن و بعد عمل هم ناراضی باشه خودش پیشنهاد ترمیم و میده

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من تعریف سامی و زیاد شنیدم باز خداروشر خودتون هم تحقیق کردید ببینید من از عملم راضیم تا الان& ...

عکسای پیجشون با چیزی که انجام میدن نزدیکه یا فقط کار خوباشونو میزارن؟

البته طبیعیه هیچ دکتری کار بدشو نزاره تو پیجش.

این برام سواله دکتری هستن که بتونن مثلا ۱۰۰ درصد بینیو تغییر بدن طریکه همزمان مشکل تنفسیم پیش نیاد؟  منظرم اینه که رو بینی میتونن تغییرات زیادی انجام بدن

سلام ببخشید شما بینیتون رو عمل کردین راضط هستید؟

بله عمل کردم....خوبه نسبت به پولی که میگیرن خوبه....تقریبا یه مدل بینی رو صورت همه درمیارن.....اون چیزی که دلم میخواست نشد ولی خوب از بینی قبلیم بهتره.....من چون از نظر هزینه بیشتر نمیتونستم خرج کنم ایشون گزینه مناسبی بود.

سلام. منم یبار ویزیت پیش فتح سامی رفتم حقیقتش سه ساله دارم دنبال دکتر میگردم. دکتر سامی از همه کمتر ...

من هیچ موردی از نزدیک ندیدم از سامی.تو صفحات قبل رو نگاه کنی ناراضی داشت.الان میخوام برم پیش زینلی.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸

دکتر ثابتی حدود یک ماه پیش به من ۱۲ تومن قیمت دادن

بعد ۱۶ روز با یه اکانت دیگه ازشون قیمت گرفتم گفتن ۱۵ تومن

امروز بازم پرسیدم میگه ۱۶

😡😡😡😡واقعا چطور بعضی از دکترا اینقد نجومی قیمت رو تو این شرایط میبرن بالا

در حالی که دکتر محمد خانی من یکی دوماه پیش پرسیدم گفت ۱۲ الانم گفت ۱۲😡😡😡😡😡😡😡

من دکتر ثابتی رو با کمال احترام و با توجه به پست و استوری های پیج @zibaeiopezeshki  از لیستم حذف کردم

با وجود اینکه گزینه جدی برای من بودن و تصمیم قطعی گرفته بودم و تحقیق رو کنار گذاشته بودم و منتظر کمرنگ تر شدن کرونا بودم فقط

توی این پیج ناراضی های دکتر ثابتی دایرکت هاشون هم استوری شده بود و من تعجب کردم که چطور این همه ناراضی رو تا امروز نفهمیده بودم و حرفای عجیبی که از بیرون انداختنشون توسط دکتر زده بودن

گویا بینی‌شون خراب شده و وقتی تقاضای ترمیم کردن دکتر بیرونشون کرده و کلی حرف مه نمیخوام بگم به اون چند نفر گفته

بهتره از آدمین این پیج بپرسید و کامنت ها رو بخونید

من که نا امید شدم دیگه

از طرفی قیمت های عجیب اونم طی یک ماه شایدم کمتر! و از طرفی این استوری هایی که دیشب دیدم و پست یکی مونده به آخرشون حسابی ذهنیت منو نسبت به ایشون به هم ریخت 

سلام کسی درمورد دکتر کامیابی اطلاعاتی داره خواهش میکنم اگه میدونین خوبه بده بهم بگین!!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مطب گردي دكتر كاميابي دكتر كاميابي توسط يكي از همكارام معرفي شد ، خودش با دكتر ترميم كرده بود و ...

عزیزم با دکتر کامیابی عمل کردین ؟راضی هستین؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام کسی درمورد دکتر کامیابی اطلاعاتی داره خواهش میکنم اگه میدونین خوبه بده بهم بگین!!

دکتر خوبیه

هم بسته عمل میکنه هم باز خرابکاری ندیدم خودم ولی تحقیق زیادی راجبش نکردم

متخصص گوش و حلق و بینیه

چون جزو انتخابای من نبوده زیاد برسی نکردم

دکتر خوبیه هم بسته عمل میکنه هم باز خرابکاری ندیدم خودم ولی تحقیق زیادی راجبش نکردم متخصص گوش و حل ...

ممنونم خیلی لطف کردی جواب دادی 

دکتر خوب برای گوشتی شما سراغ دارین؟

2810