2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام شما چیکار کردین رفتین سامی؟چرا ایشونو انتخاب کردین

من هفته دیگه میرم.فعلا میرم مشاوره ببینم چی میگه.من بینیم گوشتی نیست البته.راستش دوست داشتم بدونم اوناییکه تو این تاپیک با سامی عمل کردن رضایتشان در چه حدییه الان.nonoosh ظاهرا راضی نسیت.البته نمیدونم چقدر هست این نارضایتی.و اینکه آیا خود دکتر کم کاری کردن یا موارد دیگه تاثیر گذار بوده.و اینکه قیل عمل دکتر سامی چقدر به ایشون توقع دادن.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه  لطفا نظرتون رو راجب دکتر روزی طلب همدان بفرمایید؟؟؟من مهر پیش ایشون وقت مشاور ...

سلام دوست عزیز من پیش ایشون دی ماه وقت عمل دارم از چند نفری که پیشش عمل کردن پرسو جو کردم راضی بودن 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈

سلام بچها 

خوبين ؟ 

جراحى بينى اوليه دارم 

با دكتر اميرى زاد 

بينيم استخونيه .. 

دنبال يه بينى خيلى خيلى خيلى طبيعيم ؛ بدون كم كردن حجم 

به نظرتون كار اقاى دكتر چطوره ؟ 

خيلى استرس دارم 

اره یکی برای تعویض چسب اونجا بود میگفت هیچ مشکلی ندارم .منم ۱۷شهریور رفته بودم مشاوره برای ۱۰ دی نوب ...

منم از چند نفر پرسیدم هم از مدل‌راضی بودن هم هیچ مشکل تنفسی یا ابریزش و ...نداشتن امیدوارم عمل خوبی داشته باشی ،بینی شما چجوریه؟؟گفتن چقد تغییر میکنی؟؟

سلامبچه ها  تورو خدا بیایید کمک .من یه ماه ونیمه پیش یه غلطی کردم رفتم دماغمو عمل کردم .حالا دماغم از رو به رو اپهن شده وتیغه بینیم ازبین دوجشم تا پایین خیلی پهن وپخ شده چه خاکی به سرم بریزم....خیلی ناراحتم وپشیمون خدا کمکم کنه یعنی خوب میشه ؟؟کسی بوده اینطوری بوده باشه  ودرست شده باشه؟؟؟؟اخه چرا باید از تیغه قبلیم پهن تر شه؟؟؟علتشو میدونید؟؟؟؟

من خودم یه بار بینی مو عمل کرده بودم و خیلی بینیم نامتقارن شده بود و مشکل تنفسی داشتم برای همین خیلی اذیت میشدم برای همین خیلی دنبال دکتر گشتم که بتونم مشکل تنفسیم رو برطرف کنم برای همین هم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی ترمیمی انجام دادم و خداروشکر الان خیلی ظاهر بینیم خوب شده و مشکل تنفسی هم دیگه ندارم واقعا خدا خیرش بده

2810