2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من اومدم خوبید.من حدودا پنج هفته عمل کردم سه روزپیش رفتم چسب عوض کرد دکترم از نیمرخ خوب شده ولی از تمام رخ پخ وتخت وپهن شده بینیم خیلی زشت شده میترسم نکنه اینجوری بمونه خدایی نکرده. بینیم تقریبا گوشتی بود یعنی ورمه .خیلی حالم گرفتس.

درصمن نزدیک نوک بینیم ازدداخل سوراخ یینیم یه عصروف پیداس به دکترم گفتم میگه غضروف پیوند زدم تا نوک بینی نیفته به مرور زمان .خدامیدونه راست میگه یا نه...کسی تجربه ای داره دراین مورد؟؟؟؟

کلی ناراضی داره چرا دیگرانو گمراه میکنی👎👎👎👎👎👎👎👎...اگه کسی به واسطه این تعریف و تبلیغ بیجای ت ...

من تو سایت نظراتو خوندم همه خیلییی ازش تعریف کرده یودن خودمم رفتم مطبش همه مراجعینش ک عمل کرده بودن زیبا شده بودن هیچ مشکل تنفسی ای هم نداشتن خودشونم خیلی راضی بودن

کلی ناراضی داره چرا دیگرانو گمراه میکنی👎👎👎👎👎👎👎👎...اگه کسی به واسطه این تعریف و تبلیغ بیجای ت ...

درضمن من از دکتری تعریف کنم یا بدش رو بگم

ن پولی چیزی بهم میرسه ن چیزی ازم کم میشه

من هرچیزی ک دربارشون دیدم و شنیدم گفتم

وگرنه هرکس حق انتخاب داره و با ی حرف من تصمیم نمیگیره

شایلین جان،من واقعا دوست دارم شما به این تاپیک سر بزنی و ما رو در جریان پیگیریهای انتخاب دکتر بگذاری.خواهش میکنم تحت تاثیر نظرات دیگران قرار نگیر.شما خیلی برای آگاهی بچه ها زحمت کشیدی.من به عنوان کسی که دنبال دکتر خوب هستم ازت خواهش میکنم به جمع ما بیشتر سر بزن.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸
2810