در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزان من اومدم خوبید.من حدودا پنج هفته عمل کردم سه روزپیش رفتم چسب عوض کرد دکترم از نیمرخ خوب شده ولی از تمام رخ پخ وتخت وپهن شده بینیم خیلی زشت شده میترسم نکنه اینجوری بمونه خدایی نکرده. بینیم تقریبا گوشتی بود یعنی ورمه .خیلی حالم گرفتس.
درصمن نزدیک نوک بینیم ازدداخل سوراخ یینیم یه عصروف پیداس به دکترم گفتم میگه غضروف پیوند زدم تا نوک بینی نیفته به مرور زمان .خدامیدونه راست میگه یا نه...کسی تجربه ای داره دراین مورد؟؟؟؟
کلی ناراضی داره چرا دیگرانو گمراه میکنی👎👎👎👎👎👎👎👎...اگه کسی به واسطه این تعریف و تبلیغ بیجای ت ...
من تو سایت نظراتو خوندم همه خیلییی ازش تعریف کرده یودن خودمم رفتم مطبش همه مراجعینش ک عمل کرده بودن زیبا شده بودن هیچ مشکل تنفسی ای هم نداشتن خودشونم خیلی راضی بودن
شایلین جان،من واقعا دوست دارم شما به این تاپیک سر بزنی و ما رو در جریان پیگیریهای انتخاب دکتر بگذاری.خواهش میکنم تحت تاثیر نظرات دیگران قرار نگیر.شما خیلی برای آگاهی بچه ها زحمت کشیدی.من به عنوان کسی که دنبال دکتر خوب هستم ازت خواهش میکنم به جمع ما بیشتر سر بزن.
بچه ها من شیراز دکتر علی حقیقتیان عمل کردم اصلا راضی نیستم،اولا که یه سمت بینیم کاملا تو رفته،سمت دیگه هم مکاملا برجسته!!!اصلا قرینه نیست،سایزش هم کوچک نکرده