2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام.من از شهرستان میخوام برم تهران واسه عمل بچه کوچیکم دارم.واقعا شرایط مطب گردی ندارم.من بینیم گوش ...

راستش من دکترهایی که تحقیق کردم الان همه بالای 15 میگیرن قیمت کمتر فقط دکتر غلامرضا احمدی میدونم هست ولی راجع به کارش باید خودتون تحقیق کنید

سلام.من از شهرستان میخوام برم تهران واسه عمل بچه کوچیکم دارم.واقعا شرایط مطب گردی ندارم.من بینیم گوش ...

دکتر ایلخانی ۱۲ _۱۳ تومن میگیره عکسای پیجش قشنگه ولی نمیدونم کارش خوبه یانه میخام مطبش برم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد

من يه بيني كاملا فانتزي ميخوام دكتري ميشناسيد كه فانتزي عمل كنه تو تهران؟ 

من پيش دكتر مقدم فرد رفتم گفت عمل نميكنم فانتزي و فقط نميدونم كسايي ك به شغلشون بياد و از اين حرفا

مبارک باشه خوب شده بینیتون با کی جراحی شدین؟

فدات

دكتر علي محمدخاني

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام پیش کی عمل کردین گوشتی بودین؟!

بله گوشتي بودم

دكتر علي محمدخاني

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

سلام خانما ‌من امروز چهارده روزه عمل کردم کناره های بینی م برآمده ست دکتر م گفته باید روزی ده بار ماساژ بدی ولی من واقعا می ترسم .آیا ب مرور زمان خوب میشه بینی م گوشتی بوده می ترسم پهن بمونه

سلام خانما ‌من امروز چهارده روزه عمل کردم کناره های بینی م برآمده ست دکتر م گفته باید روزی ده بار ما ...

بنظرم هرکاری دکتر گفتن همونو انجام بدبن ایشالا خوب میشه  

دعا کنین برا نی نی

سلام خانوما😍من تبریزی هستم و میخام توتبریز بینیمو عمل کنم و دنبال یه دکتر خوب هستم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه بینیم استخوانی هستش 

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

سلام آیا کسی هس تیم جراحیnose_sgery رو بشناسه اسم پیجشون که این هس؟؟یه تیم جراحی هستن اسم دکترشون هم گفتن دکتر کیا.کسی تاحالا دکتر کیا شنیده؟من نمونه کارشون تو پیج اینستا دیدم خیلی عالی بودن اما اطلاعاتی راجب کلینکه یا دکتر ندارم میترسم تقلبی باشه چونکه قیمت جراحی هم خیلی ارزون بود

سلام 

مطب گردي دكتر  سلطاني فر

خب از اون جايي كه حرف هاي ضد و نقيض درباره ايشون خيلي زياده و من سبك عمل ايشون و خيلي مي پسندم ترجيح دادم حضوري مشاوره بشم 

نوبت مشاوره كه به سختي داده ميشه  و حدود دو ماهي هم بايد منتظر بمونيد

هزينه ي مشاورشون هم رايگانه 

تايم مشاوره از ساعت 7 به بعد داده ميشه ولي اگه ميخواين نمونه ببينيد ساعت سه اونجا باشيد

خلاصه من هم همراه يكي از دوستام رفتيم براي مشاوره ، كه با توجه به اين كرونا و شلوغي مطب ايشون خيلي توصيه نميشه 

نمونه هاي يا ماسك داشتن و يا با جسب و تازه عمل كرده بودند

يه خانمي بود سه سال عمل كرده بود و اومده بود براي چك بينيشون كه خودشون خيلي راضي بودن و به شدت توصيه ميكردند، چند تا از دوستاشون هم با ايشون عمل كرده بودن و ميگفت راضي بودن

چند تا نمونه ديگه هم تازه عمل كرده بودن كه يه قوس خيلي زيبايي داشتند ، نوك بين ها هم گردبود و هم تيز 

با اينكه تازه عمل كرده بودند ولي پر ورم نبودن و سواخاي بيني هم متقارن بود

تمام مريض ها ميگفتن كلي تحقيق كردند و توسط اشناهاشون معرفي شدند و ديدن كسايي كه با ايشون عمل كردند و راضي هستند .

به طور يقيين نميشه نظر داد ولي چيزي كه مشخصه نحوه ي اشنايي برعكس چيزي كه فك مي كردم توسط واسطه بود نه دنياي مجازي

برخلاف اين كه ميگن دكتر خرابكاري داره ولي من خرابكاري نديدم ، از طرفي از مراجعين ديگه هم پرسيدم ، اونا هم ميگفتن تا الان هر كي ديدند راضي بود 

ولي باز به طور كلي نميتونم بگم كارشون عاليه ، چون واقعا يه جلسه كافي نيست 

خلاصه ما ساعت نه نوبت مشاوره داشتيم ولي از خوش شانسيمون ساعت 7 رفتيم داخل

مشاوره به صورت گروه هاي 8 نفرست 

دكتر اول يه صحبت كلي ميكنن و بعد تك تك بيني هارو بررسي ميكنند

درباره بيني من چون نوكش گوشتي بود گفتند زياد نمي تونه دست بزنه و تغيير زيادي نخواهم داشت و پيشنهاد دادند به دكتراي ديگه هم سر يزنم

البته بايد بگم من خيلي بيني بزرگي ندارند و اين طور كه متوجه شدم كلا دكتر بيشتر بيني استخوني قبول مي كنند و اگر بيني گوشتي بزرگي داشتيد خيلي به ايشون فكرنكنيد

كلا دكتر اصلا چرب زبوني نمي كنند و به تمام كسايي كه با ما مشاوره اومده بودند ميگفتند تغيراتت كمه تا توقع مريض و بالا نبرند

سبك دكتر نيمه فانتزي و خودشون هم اينو عنوان ميكنند پس اگر دنبال طبيغي كار هستيد به ايشون فكر نكنيد

اگه مثل من حوصله ي انتظار زياد نداريد بازم به ايشون فك نكنيد چون واقعا تايم انتظار خيلي طولاني داره

من فعلا نظر خاصي براي عمل باهاشون ندارم ، با توجه به اينكه من تمام درخواستم جمع كردن نوك بيني هست و ايراد ديگه اي نداره و دكتر عنوان كردند نوك بيني خيلي دست نميزنند پس من ترجيح ميدم يكم بيشتر مطب گردي كنم و بيشتر تحقيق كنم 

و خلاصه كلام اين كه تو اين شرايط عمل كردن و مطب گردي خيلي كار درستي نيست و اگر عجله نداريد بهتره صبر كنيد 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810