2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بالاخره منم عمل کردم یه هفتس خدارو شکر عملم خوب بود منتها الان خیلی خندم میگیره نمیدونم چه حد تو نتیجه تاثیر داره واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم، راهکاری دارین واسش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره منم عمل کردم یه هفتس خدارو شکر عملم خوب بود منتها الان خیلی خندم میگیره نمیدونم چه حد تو نتی ...

به سلامتی. مبارک باشه. نمیدونم تو نتیجه تاثیر میذاره یا نه ولی محض احتیاط موقع خندیدن لپاتون رو با دو تا انگشتاتون بگیرین

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
به سلامتی. مبارک باشه. نمیدونم تو نتیجه تاثیر میذاره یا نه ولی محض احتیاط موقع خندیدن لپاتون رو با د ...

مرسی عزیزم آره میگیرم ولی کلا خنده‌ هام حالت تشنج داره 😫😫میخندمم بخیه هام خیلی درد میگیره احساس میکنم از هم باز میشه

کاش بیشتر درمورد دکترم تحقیق کرده بودم خیلی عجله کردم از زندگی کردن متنفر شدم دیگه مامانم بهم نگاه ن ...

سلام عزیزم واقعا متاسف وناراحت شدم.زمان زیادی گذشته اما شما پیش کی جراحی کردید؟؟اخه منم در حال تحقیقن

سلام عزیزم توی تحقیقاتتون دکتر جواد خالقی چطور بوده؟؟ من بینیم گوشتیه

والا عزیزم گزینه اولم بود چون روزی که رفتم مطبش عمل شده های چند سال پیش بودن و همه راضی بودن زیر پستای اینستاشونم چنتا عمل شدرو باهاشون صحبت کردم دایرکت همگی راضی بودن استخارم کردم عااالی اومد

ولی تو روز ویزیت بمن گفتن من برای بینی،گوشتی لاییه چربی زیر پوست و تراش میدم تا پوست حالت ارتجاعیش بیشتر شه من این مورد و سرچ کردم و از چنتا دکتر پرسیدم همگی گفتن روش منسوخ شدس و خطرناک🥴فقط بخاطر همین موضوع من کمی دو دل شدم وگرنه شنیدم جزو بهترین دکترا هستن برای بینی گوشتی

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بینیم گوشتی با قوز و انحراف و شکستگی بود کسی از دوستان سوال داره خوشحال میشم کمک کنم

ممنون از توضیحاتتون آخرش با احمدرضا رجایی عمل کردین؟عکس میذارین لطفا

بله عزیزم ولی عکس معذورم اینجا چون پاک کردنش کار حضرت فیل هست😃 خواستید خصوصی پیام بدین تو اینستا براتون می فرستم

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بین ...

من خیلی سوال دارم عزیزم اما مهم ترینش اینه چطور دکتر رجایی رو انتخاب کردین؟ با مطب گردی و دیدن نمونه بالای یکسال؟ از عمل و تنفس بعدش بگین دکتر تو پیج میگن که بلافاصله بعد عمل میشه با بینی نفس کشید درسته صحت داره؟ اذیت نشدین ؟ در کل چطور بود؟ هزینه ؟ 

2810