2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015321 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عطیه جان مرسی لطف کردی عطیه جان هزینه عمل و بیمارستان دکتر ابیانه چقدر؟* هزینه عمل دکتر یحویی چقدر؟* حتما ی سر مطب دکتر ابیانه میزنم. فقط موندم دکتر یحویی مطبشو برم یا نه؟* دوسسسسستانی که با دکتر یحویی عمل کردین کار دکتر چطوره کار دکتر فانتزی یا نیمه فانتزی و یا طبیعی؟* هزینه دکتر ابیانه و دکتر یحویی رو لطفا بگید عطیه جان شما چندوقت عمل کردی؟*عزیزم دوستیمو لطفا قبول کن
بینی من روز به روز داره کوچیکتر میشه هیچ شکل خاصی هم نداره پرههای بالا پایین و غیر قرینه،روی بینیم انقد تراشیده که چسپیده به صورتم ،سوراخای بینیم تو هواست ،فاصله لب و بینیم هم خیلی زیاده کلا شکل آدم نیستم خیلی پشیمونم کا
کاش بیشتر درمورد دکترم تحقیق کرده بودم خیلی عجله کردم از زندگی کردن متنفر شدم دیگه مامانم بهم نگاه نمیکنه هیچکدوم از خونوادم بهم نگاه نمیکنن از بس زشت شدم حتی فرم چشمام هم عوض شده وحشتناک شدم تروخدا عمل نکنید
دوستان یه گروه ت ل گ ر ا م تشکیل دادم برای دوستان ترمیم بینی. لطفا هر کسی خواست پیام دوستی بده لینکشو براش بفرستم. به دوستانتونم خبر بدید شاید کسی مشکلی داشته باشه. اینطوری همه میتونن آنلاین و خیلی سریع با هم در ارتباط باشن و زودتر مشکلشون حل شه. به امید روزی که تمام دوستانی که میخوان بینیشونو ترمیم کنن از نتیجه عمل کاملا راضی باشن.
پریانکا من بهش گفتم یه بینی کاملا طبیعی میخوام فکر کنم خودش هم نفهمیده چیکار کرده روزی که رفتم ۳۰ دقیقه برام وقت مشاوره گذاشت کلی از کارش تعریف کرد هرچی هم گفتم قبول کردولی الان برعکس همش انجام داده جالب اینجاست من حتی نمیتونم بگم بینیم خراب کرده این دکتر بینی من نابود کرده صورتم یه حللت چندش آور پیدا کرده ۷ تومن هم ازام گرفته
سارا جون ایشالا که درست میشه میگن بعد چندماه کلا بینی عوض میشه برای من بینیمو کاملا طبیعی در اورده هیچکی نمی فهمه عمل شده من خیلی ایده ال گرا هستم و انتظار زیادی داشتم به خاطر همین حدود 60% راضی هستم ولی بقیه میگن بیشتره من امیدوارم بعد چندماه درصد رضایتم بیشتر بشه
 before i die i want to be happy and make others happy
2810