سلام
من قبل از عمل خیلی مطب رفته بودم و تحقیق میکردم
اما یک «ناپختگی» در مطبگردیام داشتم و بعدش بعنوان یک نکته به هم دوستان توصیه کردمش: اسیر چرب زبانی دکترها نشوید و دکتری که زیاد اصرار به «عالی شدن» شما داره رو با تردید نگاه کنید!
دقیقا این اتفاق برای من افتاد!
قدیمیهای سایت حتما یادشونه که من با ابیانه وقت عمل داشتم، روز معاینه ابیانه خیلی منطقی و با ارامش بمن گفت : «بینی شما کیس عمل هست و انشالله بعد از عمل از نتیجه راضی خواهید بود اما بیاد داشته باشید که عمل بینی یک جراحی پرریسک هست و هیچ کس نمیتونه صددرصد نتیجه رو تضمین کنه و منم صددرصد قول نمیدم».
من چند بار آزادانه مطب ایشون رفتم و نمونه های زیادی دیدم و چون مطابق سلیقم بود ازشون وقت عمل گرفتم، اما در همون حین چون شنیده بودم که تعداد زیادی از بچه های سایت و گروه واتساپی از کارهای برادران تعریف میکنند با خودم تصمیم گرفتم که پیش ایشون هم بروم تا بعدها با وجدان خودم بی حساب باشم!
مطب برادران مراجعین محدود داشت، برای مطبگردی اجازه نشستن نمیداد(!) منشی مطب (برادر دکتر) خیلی حساب شده جو مطب رو کنترل میکرد که حتی مکالمات خصوصی و دو نفره ادمها هم چیزی برعلیه دکتر نباشه(!)
ولی من اونموقع به اهمیت این آیتمها بی توجه بودم...
وقتی دکتر برادران منو دید بمن گفت وای بینی تو عااااااالی میشه ، من قول میدم تو کیس ایده الی میشی که هرجا بری برای من مشتری بیاری!
خب این حرفها برای هر آدمی که در مرحله تحقیق و ترس هست به نوعی ارامش دهنده و اطمینان بخش خواهد بود چون کسی پیدا شده که داره آینده رو بهت تضمین میده!
ایشون اونقد با اطمینان صحبت کرد که من وقت عمل به ابیانه روکنسل کردم و دکتر ابیانه هم در کمال متانت همیشگی شون مبلغ بیعانه را بمن پس دادند و در اس ام اسی برای من ارزوی توفیق داشتند.
در حالیکه بعدا از برادران شنیدم که : ما مبلغ بیعانه را پس نمیدهیم و جریمه کسی هست که وقت دکتر را کنسل کند چون دکتر تایمهاش پر میشه و سرش خیلی شلوغه(!).
خلاصه اینکه من بین کسی که سعی داشت بمن اگاهانه فرصت تصمیم گیری بده (ابیانه) و کسی که سعی داشت با دادن اطمینان کاذب حتما منو جذب کنه و نگاه بازاری داشته باشه (برادران) دومی رو انتخاب کردم، حالا هرچند ناراضی نیستم اما اون «عالی ای» هم که برادران قول داده بود نشدم!
حالا گاهی فکر میکنم شاید اگه با ابیانه عمل میکردم راضی تر میبودم چون راحتتر و سریعتر با واقعیتها مواجه میشدم و سطح انتظاراتم منطقی تر بود.
دنیای واقعی عمل بینی این است: «عمل پرریسکی هست/اطمینان صد درصد دادن اشتباه محض هست/حتی برای بهترین کیسهای عمل هم شاید یک اتفاق ناخواسته نتیجه رو خراب کنه/بینی گوشتی ریسک بالاتری داره/مطب گردی باعث بالارفتن اگاهی و دانش شما نسبت به موضوع عمل بینی خواهد بود و ...»
عرضم طولانی شد اما خواستم تجربه مشابه ام رو برات بگم که بتونی درست تصمیم بگیری
من خالقی رو ندیدم و هیچ تحقیق جدی نداشتم روی کاراش، اصلا نمیخوام تایید یا ردش کنم و فقط طبق گفته های خودتون تجربه شخصیمو گفتم، بینی شما رو هم ندیدم ولی وقتی چند دکتر بهتون گفتند بهتره عمل نکنی و بعد یک دکتر بهت میگه «عالی» میشی ، یکم عجیبه و شاید کمی باید تردید داشت و تجقیقات رو در مورد اون دکتر وسیعتر کرد!
من اگه زمان به عقب برمیگشت ترجیح میدادم یک دکتر واقع بین و منطقی رو انتخاب کنم که واقعیت رو برام ترسیم میکنه، حتی اگه اون واقعیت تلخ باشه و در اون روز برام خوشایند نباشه . اما بهتر از یک وعده رویایی هست که محقق نمیشه و بعدا در حالیکه چشم براهش بودم بخواد اذیتم کنه.
ارادت