وقت همگی بخیر
من هفته قبل رفتم تهران و یه مطبگردی داشتم گفتم ممکنه هر چند کم ولی شاید واستون مفید باشه. البته من این شرحو نمیخواستم اینجا بنویسم چون چیز خاصی از مطبگردیم عایدم نشد ولی از اونجاییه که خودم تو کاندید کردن دکتر از خیلی از توضیحات اینجا حتی اونایی که خیلی جزئی بود استفاده کردم و به کارم اومد این بود لازم دیدم اگه یه درصدم این تجربم به کار کسی بیاد اینجا نوشته باشم.
با توجه به اینکه از قبل چند تا کار دیگه هم تو تهران داشتم که فقط همون یه روزو وقت داشتم و مرخصی گرفته بودم این بود که فقط یه دکترو میتونستم برم مطبش که من دکتر سامان رو انتخاب کردم.
دلیل انتخاب ایشون فقط تعریفایی که اول ازشون شنیده بودم و مطابقت دادن اون تعریفا با عکسای پیج اینستاشون بود. البته از یکی از دوستانم که با دکترای زیبایی آشنایی داشتند یکم اطلاعات مخصوصا راجع به ایشون گرفتم.
من زمانیکه برا اولین بار تو این تاپیک شرکت کردم از دوستان اینجا خواستم یه دکتریو معرفی کنند که واسه بینی گوشتیو و بزرگ و پرکار کارش درست باشه. در واقع گفتم آسارو معرفی کنند که یکی از کاربرای عزیز اسم دکتر سامان، سامی و خالقی مطرح کردند که من از کارای دکتر سامان که تو پیجشون دیدم خیلی خوشم اومده بود. من اولویتم قبلا جراحی تو محل زندگیم تو شمال بود که نتونستم او دکتری که باب طبع من باشه پیدا کنم. نه اینکه دکترای خوبی نباشن بیشتر به این دلیل که بینیای پر کار مثه منو تقریبا ۷۰ به ۳۰ با موفقیت انجام میدن یعنی به شکلی که بیمار میخواد درمیاره ولی اون ۳۰ درصدم احتمال بالاییه. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
دکتر سامان که شنیده بودم دستمزدش خیلی بالاس و خودمم حداکثر ۱۵ واسه عمل در نظر گرفته بودم ولی از زمانیکه تاپیک ترمیمیارم در کنار اینتاپیک خوندم یخرده راستیتش ترسیدم و گفتم فعلا بدون در نظر گرفتن محدودیت بودجم تحقیق کنم تا اگه لازم شد یخرده بودجمو بیشتر کنم که البته کار خیلی سختیه و اصلنم عجله نکنم تا یه دکتر خوب انتخاب کنم.
بهر حال خلاصه کنم من از یه هفته قبلش وقت گرفتم و یه روز قبل از ویزیتم منشیشون تماس گرفتند شماره کارت دادند منم ۵۰ زدم بحسابشون که فردا ویزیت شم. ساعت ۶ به من وقت دادند که منم کارای دیگمم انجام دادم و حدود نیم ساعت قبل اونجا بودم. من زمانی که رسیدم مطب ، دو سه تا خانم نشسته بودند و یه نفرم داخل بود که البته تا نوبتم بشه همینطور مطب شلوغتر میشد. ۳ نفر بودند که کارای ویزیت دکترو هماهنگ میکردند حالا نمیدونم هر سه نفر منشی بودند یا نه. مطبم ظاهرا تازه بازسازی شده بود.
همه اونایی که وقت ویزیت داشتند خانم بودند این بود که یخرده سخت بود سر صحبتو راجع به دکتر باز کنم و از طرفیم همه از جمله خودم ماسک داشتند این بود که من فقط تونستم بینی اون دو تا خانمی که بعد از من اومدند و زمان ورودشون از در اونارو برانداز کنم که از نوع بینی هر دو نفرشون که عملی بودند خوشم نیومده بود.
خلاصه نوبتمون شد رفتیم داخل دکتر گفت خواستت چیه منم گفتم خب از ظاهر بینیم مشخصه دکتر گفت نیمرخ شو که منم نیمرخ شدم گفتند اگه عمل کنی خیلی خوب میشی. البته من کلا از دکترای زیبایی حالا هر دکتری باشه انتظار ندارم بگه عمل نکن. گفت یه سانت کوتاه میکنم نوکشو از حالت مربع درمیارم و باریک میکنم ارتفاعشو کم میکنم. منم گفتم چون ورزش میکنم مشکل تنفسیم پیش نمیاد غضروف بر میدارین؟. گفت تا اونجایی که مشکل تنفسی ایجاد نشه کوتاه میکنم.
به دکتر گفتم جسارت نباشه دو نفر از کسایی که الان تو مطب نشسته بودن بینیشون خیلی تو رفتگی داشت و نوک بینیشون خیلی بالا بود که من اصلا از این شکل بینی خوشم نمیاد. ایشونم گفتند اینایی که امروز اینجان هیچکدوم بیمارای من نیستن و همه واسه مشاوره اومدن. اگه میخوای نمونه از نزدیک ببینی یه روز دیگه که مریضای من میان واسه چسب زدنو اینا بیا باهاشون صحبت کن. احتمالا یه روز دیگه هم برم مطبش واسه دیدن نمونه ها.
پرسیدم چون کارمندم چقدر زمان میبره برگردم سرکار که دکترم گفتند نهایت ۵ روز. روال کارو اینجوری گفتند که حتما چهار روز اول بایستی اینجا بمونی حالا هتل میری یا خونه دوست و آشنا. بعد از دو روز تامپونو برمیداریم و روز چهارمم گچو. بعد همون روزی که گچو برداشتیم یه گچ جدید میزارم و میتونی برگردی شمال و با گچ بری سرکار و دوباره چهار روز دیگه واسه برداشتن گچ بیا.
شنیده بودم واسه کم کردن ورم از لیزر استفاده میکنن اونم پرسیدم چند جلسه نیازه گفتند چون پوستت نازکه شاید لازم نباشه. من تازه اونجا متوجه شدم برخلاف چیزی که فکر میکردم بینیم گوشتیه با پوستای ضخیم ، برعکس دکتر گفتند بینیت غضروفیه با پوستای نازک و ورمتم زود میخوابه که اینم نمیدونستم نوع بینیم چجوریه در نوع خودش جالب بود 😃
واسه چسب زدنم منشیاش قبلا گفته بودند خود دکتر انجام میده و یه روز در میون بایستی مطب باشی که من اینم از دکتر پرسیدم که اومدن و رفتن به این شکل واسم سخته که دکترم گفتند یه چند جلسه بیا بعدش چسب زدنو یادت میدم و خودت انجام بده. خلاصه این بود شرح مطبگردی اون روز من. دفعه بعدی که میخوام برم حتما در کنار ایشون یه دکتر دیگرم کاندید میکنم که از نزدیک نمونه ببینم.