2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
وقتی که رفتم.حتما میام از نتیجه برات میگم شاید کمک کنه بهتون 

مرسی عزیزممم خوشحال میشم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااا

من تازه واردمم

لطفا کمکم کنید نظرتون راحع به خمیدرضا نوری واسه بینی طبیعی چیه؟؟؟؟؟؟کسی عمل کزدع باهاش؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
نادریان دکتر خوش اخلاق و کم ریسکی است خیلی مبارکه عزیزم مثبت فکر کن و حتما بهترین نتیجه رو خواهی گ ...

سلام شایلین جان بنظر تو عمل تو کیلینک بهتره یا بیمارستان بینی من شکستگی داره و سرش افتاده بنظر شما کدوم بهتره

ممنون میشم اگه اطلاعاتی درباره دکتر عبدل زاده یا حسین رسول پناه دارین بهم بدین؟

مامان دوقلو ها
سلام بچه ها  میتونم خواهش کنم به من بگید وسیله هایی که لازمه قبل از عمل بخرم چیه؟ چیا بخورم ب ...

من بالش گردنی گرفتم خیلی به کارم اومد، یه هفته قبل از عمل و یه هفته بعدش هم هر روز یکی دو لیوان آب هویج و کرفس میزدم میکس، نمیدونم علتش این بود یا نه اما چشمام اصلا خون نیفتاد، یه ذره فقط کبود شد که اونم ۱ هفته ای رفت، کمپوت آلوئه ورا هم خوردم یکم، آناناس هم تو بلندر میریختم له میشد میخوردم، دیگه چیز خاصی لازم نیست داروهارو که دکتر نسخه میده، روز عمل هم بالش رو ببر، قاشق چای خوری هم ببر، آب میوه و آب هم لازم میشه که باید با قاشق بخوری یا لیوان آروم آروم، آب میوه مثل هلو و اینا نخوری بهتره چون خیلی غلیظن ممکنه سرفه کنی، لباست هم از جلو دکمه بخوره که راحت تنت کنی دیگه چیزی یادم بیاد میگم بهت

من بالش گردنی گرفتم خیلی به کارم اومد، یه هفته قبل از عمل و یه هفته بعدش هم هر روز یکی دو لیوان آب ه ...

ممنونم عزیز دلمم بالش دارم امروزم رفتم تی بگ بابونه خریدم تو تاپبک خونده بودم خوبه

خیلی خیلی لطف کردی از فرداهم شروع میکنم اب کرفس خوردن

دکتر سجادیان
دکتر نوری عکسای پیجشون فتوشاپه و متاسفانه اصلا اونجوری عمل نمیکنن

واقعااا؟؟؟شما از نزدیک دیدید؟؟ناراضی و اینا؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
واقعااا؟؟؟شما از نزدیک دیدید؟؟ناراضی و اینا؟؟

امضای شایلیین جان رو بخونید توضیحات کامل مطب گردی شون هست و شماره صفحات رو گذاشتن خیلی کمکتون میکنه

شایلیین جون هم خیلی به عکسای پیج دکتر نوری علاقه داشتن

2810