در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان مطب دکتر سجادیان شروع به کار کرده مثل روال قبل امروزاستوری دکتر رو دیدم ریسکه الان برم م ...
بنظر من که نرو چون دکتر گوش و حلق و بینی هستن، خیلی از بیمارا برای مشکل بویایی چشایی که علایم کرونا هست ممکنه پیشش بیان و نمیصرفه بری، خصوصا که دکتر خیلی بی خیاله و ماسک و اینا نمیزنه، منکه عمل کردم از ۲ هفته قبل عید دیگه نرفتم
سلام این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که دیدم چون توی این تاپیک خیلی راحت همه اطلاعاتشون در اختیا ...
من یکی از دوستام که بینی تقریبا گوشتی داشت پیشش رفته بود که گفته بود عمل نمیکنم، همون بینی های استخوانی با قوز رو عمل میکنن انگار مثل ضیغمی و همسر خودش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه هفته ای بود نه قطره میریختم و نه ویتامین آ میزدم
تا کی باید بزنیم ؟؟؟؟؟؟
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖