2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان مطب دکتر سجادیان شروع به کار کرده مثل روال قبل امروزاستوری دکتر رو دیدم ریسکه الان برم م ...

بنظر من که نرو چون دکتر گوش و حلق و بینی هستن، خیلی از بیمارا برای مشکل بویایی چشایی که علایم کرونا هست ممکنه پیشش بیان و نمیصرفه بری، خصوصا که دکتر خیلی بی خیاله و ماسک و اینا نمیزنه، منکه عمل کردم از ۲ هفته قبل عید دیگه نرفتم

سلام این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که دیدم چون توی این تاپیک خیلی راحت همه اطلاعاتشون در اختیا ...

من یکی از دوستام که بینی تقریبا گوشتی داشت پیشش رفته بود که گفته بود عمل نمیکنم، همون بینی های استخوانی با قوز رو عمل میکنن انگار مثل ضیغمی و همسر خودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه سابقه ی من برا عمل طولانیه  فک کنم همه عمل کردن جز من من تا الان نظرم رو دکتر احمدیه و اگ ...

سلام عزیزم من امروز ۲۴ فروردین زنگ زدم مطب برای ۲۶ ام وقت مشاوره داد و گفت فرداش یعنی ۲۷ فروردین بیا عمل به همین سادگی

چون بیماران اکثرشون کنسل کردن و سرش خلوت و با حوصله کار میکنه

دکتر قارونی هم میخوام عمل کنم 

میگن تو گوشتی تبحر خاصی داره

من تو دماغم میسوزه بعضی وقتا 

هنوز سه ماه نشده عمل کردم 

یه هفته ای بود نه قطره میریختم و نه ویتامین آ میزدم 

تا کی باید بزنیم ؟؟؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بنظر من که نرو چون دکتر گوش و حلق و بینی هستن، خیلی از بیمارا برای مشکل بویایی چشایی که علایم کرونا ...

رامینا جان از بینی خوشگلت چخبر؟همه چیز خوبه خداروشکر؟

دکتر سجادیان
سللم عزیزم بله من چهارشنبه ۲۷ فروردین ۹۹ وقت عمل با قارونی رو دارم

به سلامتی عزیزم منم کار دکتر قارونی ومیپسندم لطف میکنی بیای بگی نتیجه کارشو

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
سلام عزیزم من امروز ۲۴ فروردین زنگ زدم مطب برای ۲۶ ام وقت مشاوره داد و گفت فرداش یعنی ۲۷ فروردین بیا ...

عمل های غیر ضروری که اجازه ی انجام دادن ندارن

چطوری بهتون وقت داده ؟

کاش حداقل یکم صبر می کردید، تو این شرایط ریسک عمل بالا میره

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810