2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سارا جان مشکل زیبایی داشتن. مورد اینستا مشکل تنفسی و آبریزش بینی دارن

مررسي ربكا جان 

ديشب اتفاقا سرچ كردم، خانم سارا از ظاهر بيني، فرم چشم و حتی نوع پوست بعد عمل ناراضی هستن اما هیچ عکسی ازشون نبود

ا

مررسي ربكا جان  ديشب اتفاقا سرچ كردم، خانم سارا از ظاهر بيني، فرم چشم و حتی نوع پوست بعد عمل ن ...

بله منم از ایشون عکسی ندیدم البته یکی از خانم ها نوشته بود ظاهرا دکتر رجایی از سارا خانم به پلیس فتا شکایت کردن و یه سری از پست هاشون از سایت پاک شده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندتا کار ازش دیدم برا چندسال قبله بنظرم بزار جزء گزینه هات  چندنفر انتخاب کن یه مدت وقت ب ...

مرسی عزیزم

اون نمونه ای که من دیدم خیلی خوب بود

اون مریض هم از طریق دوستش معرفی شده بود

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

ببخشید دوستان اینجا کسی هس با حسین رسول پناه عملی داشته باشه بینیم استخوانیه و شکستگی داره ک با یه عمل سر پایی جا انداختنش شهرستانم دنبال دکتر خوب میگردم کسی میشناسه ایشونو یا ناراضی هستش اطلاع بده ک از لیستم خذفش کنم یا اگه دکتر خوبی میشناسین معرفی کنین ممنون میشم

مامان دوقلو ها
خب بچه ها این عکسی که میبینید چپ شده عکس ساختمان پزشکان صاحبقرانیه مطب دکتر نور ی اینحاست چون با م ...

سلام اينجا شما خودتون حضوري بيني هاي خوبي ديديد ولي يه باره نوري رو خط زديد و گفتيد خرابكاري داره و عكساي اينستا فوتوشاپه ، خوب شما كه خودتون از نزديك ديديد و فوتو شاپ نبودن،من خيلي گيج شدم چون گزينه ترميمم نوري بود 

به نام خدا 

من از شش سالگی که بینیم شکست و بزرگ و کج شد تصمیم داشتم عمل کنم 😁 ولی چون شهرستان بودیم و امکان شناسایی دکترهای تهران رو نداشتم و دکترهای اهواز هم نمونه هاش چنگی به دلم نمیزد کلا بیخیالش شده بودم تا اینکه سال 95 اومدیم تهران و از همون موقع من شروع کردم دنبال دکتر گشتن اولین دکتری که تو اینستا نظرمو جلب کرد دکتر نجفی بود 😨 چون مطبش نزدیک خونه بود با دوتا مریضاش صحبت کردم تازه عمل کرده بودن راضی بودن منم دیگه داشتم میرفتم نوبت بگیرم که یه خانوم تو اتاق عمل با نجفی فوت کرد و منم کلا خط قرمز روش کشیدم الان می فهمم چه خطری از بیخ گوشم گذشت خلاصه در جستجوی دکتر به پیجهای خرابکاری رسیدم و فهمیدم جراحی بینی خیلی ریسکی تر از چیزی هست که فکر می کردم و کم کم با دکترهای خرابکار آشنا شدم و خط خوردن تو همین گیر و دار فهمیدم باردارم و خودبه خود عمل عقب افتاد تا تیرماه 98.... 

سلام

این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که دیدم چون توی این تاپیک خیلی راحت همه اطلاعاتشون در اختیار بقیه قرار میدن 🌷

البته اکثرا خواننده بودم و هیچوقت پست نذاشتم

هر چند وقت یکبار فکر عمل به سرم میفته و با خوندن خاطرات عمل پشیمون میشم 🤓

میخواستم اینجا بپرسم کسی از شما دوستان تو مطب گردیهاش رفته پیش دکتر سرکارات؟؟؟؟

اگه رفتین چطور بوده؟

من نمونه عمل های ایشونم پیدا نمیکنم

فقط چون به نظرم دماغ خانم ضیغمی رو خیلی عالی دراوردن دکتر با سلیقه ای هستن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2810