2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیشب خیلی راحت با بینیم نفس کشیدم 

باید قبل از خواب تو هر سوراخ دوتا قطره بریزی این جوری باز میشه 

چون بینی ورم داره و اینکه نمیشه فین کرد و قشنگ تمیز کرد کیپ میشه واسه همین راحت نمیشه نفس کشید 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام به همگي اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از د ...

به به شایلین عزیز کجایی دختر

امیدوارم همه چیز عالی و بروفق مراد باشه .می خوام ازت خواهش کنم اگر صلاح می دونی بیای و از شرایط بعد از عملت ،دکترت و رضایتت بگی شاید نظرت بدرد بچه های اینجا بخوره ،بی مهری ها رو بی خیال منم اینجا زیاد از این چیزادیدم ولی بعد از سه سال ونیم که عمل کردم هنوزم گاهی می یام اگر ببینم کسی سوال و نگرانی داره پست می گذارم.

در پناه پروردگار باشی😘😘😘

سلام به همگي اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از د ...

سلام شایلین عزیز

چقدر خوشحال شدم دیدم باز اینجایی😍

امیدوارم در قبال وقت و انرژی ای که توی این تاپیک صرف کمک به بقیه کردی، خیر و برکت و شادی همیشه در زندگیت جاری باشه دوست عزیز

[QUOTE=124792408]برادران که 14  می گفت من مشاوره رفتم پیشش 20 دیگه زیاد خداییش .چه خبره مگه چیک ...

آتنا جان 

من فک میکنم توی مطب احمدی دیدمت. حدود یکماه قبل شایدم بیشتر. اگه اشتباه نکنم ابروتو هاشور یا میکرو کرده بودی. 

توی گروه واتساپ هستم، اجازه هست بیام پی وی، اونجا ازت راهنمایی بخوام؟ 

من پیش دکتر دوغایی رفتم و به اخلاق و کارشون نمره 20 رو میدم ... من برام اخلاق مهم تر بود چون برخورد یکی از دکتر ها روبا دختر خالم دیده بودم و به همین دلیل برای پیدا کردن این دکتر خیلی پرس و جو کردم ازشون راضی هستم 

سلام به همگی چقدر طول میکشه تا بعد از عمل تنفس طبیعی بشه؟

من الان نزدیک یه ماه که عمل کردم تنفسم چند روزه خوب شده تازه و شبا با بینی نفس میکشم 

مثل قبل عملم نیست هنوز اما 

دیگه بعد از دو ماه باید عادی بشه فک کنم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مرسی عزیزم ایشالا زودتر عین قبل بشه من یه سوراخم بازه یه سوراخم نه 

چند ماه عمل کردی ؟

اگه خیلی گذشته باید بری بدی واست درست کنه با بیحسی 

خود دکترت چی میگه 

سلام دوستان

من بینیمو دوشنبه عمل کردم؛ آبریزش بینی زیادی دارم. جوری که میشینم آب بینیم روون میشه، چکار باید کنم؟ چجوری تمیز کنم بینیمو که آسیبی به بینی نرسه.

بعد اینکه سرفه و عطسه هم دارم هر از چندی؛ چیکار میشه کرد؟

ممنون که راهنمایی کنید

سلام دوستان من بینیمو دوشنبه عمل کردم؛ آبریزش بینی زیادی دارم. جوری که میشینم آب بینیم روون میشه، چ ...

سلام 

دوست عزیز برای این مسائل بهتره با پزشکتون مشورت کنین چون شما هنوز یک هفته از جراحی تون نگذشته و احتمالن گچ دارید هنوز. مصرف خودسر دارو یا استفاده از گوش پاکن یا هر روش دیگه ای برای رفع مشکل ممکنه باعث ایجاد یه سری مشکلات دیگه بشه و بعدن خود پزشک هم بهتون ایراد بگیره. از خودشون سوال کنید و همون کار رو انجام بدید.

2810