2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
ببخشید شما که 15 مرداد عمل کردید الان بینی تون ورمش چطوره؟ کم شده یا هنوزم هست؟

سلام

ببین بالای بینیم یعنب تیغه از بین چشمام تا وسط بینیم و سمت چپم که خیلی دستکاری نشده بود دیگه ورم نداره اما سمت راستم که انحرافم بوده و نوک بینیمم چرا هنوز ورم داره و حتا زیر بینی، اون قسمت بین سوراخ های بینی که برش زده شده بوده تا چند ماه کاملن سر و بی حس بود و الانا تازه داره حسش برمیگرده. 

من بیشتر این ورم سمت راستم برام مهمه و از مهر دیگه دکتر نرفتم :))) و منتظرم خودش بره. نمیخام کورتون و اینا بزنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سؤال در مورد دکتر حسنانی سلام دوستان من طی چند ماه اخیر بدون هیچگونه مطب‌گردی و صرفاً بر مبنای جس ...

دوستای گلم ممنون میشم راهنمایی کنین البته ببخشید که خیلی طولانی شد میخواستم مطمئن شم چیزی از قلم نیفته   

دوستای گلم ممنون میشم راهنمایی کنین البته  ببخشید که خیلی طولانی شد میخواستم مطمئن شم چیزی از ...

عزیز  شهره جون با حسنانی عمل کردن عاااالییی شده البته بینیش استخونی و کم کار بود از طراحی اولیه خیلی بهتر شده قوس هم داره ملایم و شیییییک خودشونم میگن برای استخونی ها خوبه ولی گوشتی نه 

حالا اگر گروه واتساپ هستی میتونی عکسشو ببینی مدیر گروه هستن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام بچه ها .من هم اردیبهشت پیش دکتر رضا ساریخانی نوبت گرفتم .البته عمل بینی با لیفت لب دارم .چون گف ...

نرووووووووو 

من تو تحقیقام زیاد ازش خوب نشنیدم  

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها کسی راجب این دکترا اطلاعی داره؟ممنون میشم راهنماییم کنید.   عابدین گیلانی  ق ...

هیچ کدام 

از بین اینا انتخاب کن 

سامان 

سامی 

رجایی 

تقوی 

خالقی 

ابیانه 

سلطانی فر 

ایلخانی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

راکوتان ورم منو داره خوب می خوابونه تا حالا شیش تا خوردم دوهفتس میخورم . امروز مامانم دید گفت چه پفش خوابیده دماغت

سی تا کلن باید بخورم 

تنها مشکلمم باهاش خشکی پوست دست که وازلین میزنم دیگه مرطوب کننده و ابرسان جواب نمیده 

من نمی خواستم راکوتان بخورم چون واسه کبد خییییلی ضرر داره😞 اما گویا واسه دماغ گوشتی خیلی خوب خوشگلش میکنه 

راستی فین که نمیشه کرد شما بینیتو با گوش پاکن تمیز میکنی ؟؟؟؟؟ مال من از یکیش خون میاد یه ذره وقتی ...

من وقتی بینی ام رو با سرم شستشو میدم یه فین نسبتا ملایمی میکنم😁 تو جزوه ی دکتر نوشته فین نباید شدید باشه. بله تمیز میکنم ولی خیلی داخل نمیکنم سعی میکنم گوش پاکن با دیواره های بینی برخورد نکنه. ببخشید ولی ممکنه مخاط بینی خشک شده باشه و به دیوار ها چسبیده باشه و وقتی جدا میشه باعث خونریزی بشه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810