2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
الهی‌❤من چون چسب زدن رو خیلی طول میدم بینی ام قشنگ هوا میخوره

راستی فین که نمیشه کرد شما بینیتو با گوش پاکن تمیز میکنی ؟؟؟؟؟

مال من از یکیش خون میاد یه ذره وقتی تمیز میکنم  

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

اونایی که عمل کردید از کی دیگه شبا راحت با بینی تونستید نفس بکشید؟؟؟؟؟؟

خیلی بده دهن ادم خشک میشه. من لبم همش پوست میندازه با اینکه لیبلو میزنم قبل از خواب 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که عمل کردید از کی دیگه شبا راحت با بینی تونستید نفس بکشید؟؟؟؟؟؟ خیلی بده دهن ادم خشک میشه. ...

من از روزی که گچو برداشتم و اسپلینت های داخلی رو دیگه با دهن نفس نکشیدم. فقط چند روز اول گاهی که داشتم کارای پر تحرک مثل جارو برقی کشیدن انجام میدادم گاهی از دهن نفس میکشیدم. ولی کلن بعد از یکی دوهفته اصلن پیش نیومد که بخام از دهن نفس بکشم یا احساس کنم بینیم کیپه. سرم شستشو رو هم تا همون دو هفته بعد از برداشتن گچ استفاده کردم و الان فقط صبح ها با گوش پاکن بینی مو تمیز میکنم و فین هم فقط تو حمام که حسابی بخور داده شده باشم :)))) 

منم هنوز گاهی گوش پاکنم خونی میشه یه کم وقتی دارم تمیز میکنم بینی مو.

بچه ها من فردا عمل دارم دعا کنین لطفا همه چی خوب پیش بره و همونی بشه که میخوام ، از صبح که از دل پیچ ...

ایشالا همه چی عالی پیش میره. استرس تا وقتی تو خونه ای زیاده ولی تو کلینیک که میری دیگه کم میشه. حداقل برای من که اینجوری بود. :))

اصلا نترس، قبل از عمل بهت قرص آرام بخش میدن و کلی حالت بهتر میشه. خوشحال باش که این تصمیمو گرفتی و ایشالا کلی کلی کلی تغییر خوب میکنی و خوشحال تر و زیباتر میشی. :)

ایشالا همه چی عالی پیش میره. استرس تا وقتی تو خونه ای زیاده ولی تو کلینیک که میری دیگه کم میشه. حداق ...

مرسی عزیزم به امید خدا ایشالله همه به اون مماخی که میخوان با عمل برسن منم یکیشون  

من از روزی که گچو برداشتم و اسپلینت های داخلی رو دیگه با دهن نفس نکشیدم. فقط چند روز اول گاهی که داش ...

چند وقت عمل کردید 

گوشتی بودید یا استخونی ؟؟؟

چند وقت عمل کردید  گوشتی بودید یا استخونی ؟؟؟

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینیم مثل این پرانتز ( انحراف به سمت راست داشت تو قسمت وسط و نوک بینیمم یه مقدار پایین بود و به خاطر همین انحرافی که داشتم کلن نیم رخ چپ و راستم متفاوت بود. و الانم بعد ۵ ماه هنوز سمت راستم مقداری ورم داره و وقتی چیزای سفت مثل آجیل یا ته دیگ با سمت راست دهنم میجوم درد میگیره تیغه بینیم 🙄

چقد توضیح دادم :))))

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینی ...

🙏🙏🙏🙏🙏

سلام بچه ها .من هم اردیبهشت پیش دکتر رضا ساریخانی نوبت گرفتم .البته عمل بینی با لیفت لب دارم .چون گفت فاصله بینی و لب هام زیاده .حالا نگرانم که چی میشه .کسی پیش ساریخانی تهران عمل بینی داشتع ؟؟

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینی ...

ببخشید شما که 15 مرداد عمل کردید الان بینی تون ورمش چطوره؟ کم شده یا هنوزم هست؟

2810