2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش کدوم دکتر عمل کردین شما؟؟

دکتر گلی عزیزم. 

من تو این تاپیک ندیدم که کسی مطبشون رفته باشه. فقط یه نفر رو دیدم که نوشته بود با همین دکتر عمل کرده و راضی نیست و احساس میکنه بزرگ شده بینیش و...

نه شنبه میشه دو هفته ‌که عمل کردم. ای وای چرا راضی نیستین؟

شما هم هنوز از دهن نفس می کشید ؟؟؟؟

من سمت راستم ورمش بیشتر و سوراخش یکم کوچیکتر همش دارم به چپ می خوابم اما کم نمیشه 

منم دو هفتس عمل کردم 

دماغمم یه جوری حس میکنم کج استخونش یکم 

یعنی درست میشه تو یه ماه ؟؟؟؟؟

و اینکه شما توی بینیتون غضروف می بینید ؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ایشونم جراح پلاستیکه گوش و حلق و بینی نیس مشکلم همینه تهران نیستم نمیتونم بیام چن وقتم بمونم ک برم ...

عه اگه اونی باشه که من ترمیمشو دیدم دختره راضی بود ۱۲ تومن ترمیم رو گرفته بود پارسال 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام دوستان  من مدتیه این تاپیک رو میخونم، البته خوشبختانه یا متاسفانه بعد از اینکه بینی مو جر ...

منم اولین مشاوره ای که رفتم وقت عمل گرفتم.اما الان پشیمونم که چرا بیشترنگشتم.بعد عید میخوام برم ترمیم ومیدونم باز نمیگردم زیاد😂

عزیزم من با دکتر محمد گلی عمل کردم. مرداد ماه. مطبشون تو خیابون برادران شریفی بالاتر از میدون ونکه.

واااای گلی!!ایشون بسیااار پرریسک هستن

خواهشا اطلاعات نادرست اینجا ننویسید😑

ممنون

شما هم هنوز از دهن نفس می کشید ؟؟؟؟ من سمت راستم ورمش بیشتر و سوراخش یکم کوچیکتر همش دارم به چپ می ...

احتمالا انحراف داشتید‌ که سوراخا بعدعمل متفاوت شده از ورمه

تا سه ماه باید صبرکنی

دکتر گلی عزیزم.  من تو این تاپیک ندیدم که کسی مطبشون رفته باشه. فقط یه نفر رو دیدم که نوشته بو ...

سبک کار دکترگلی به صورتیه که نوک بینی نمیتونه درست کنه.نوک بینی ها اویزون.اغلب کارها هم از نیمرخ خوبن.بینی با تیغه کج از ایشون زیاد  دیده شده

اصلا هم لازم نیست وقت بزاری دروغ بنویسی که خواننده خاموش تایپیک بودی الانم خیلی صمیمی و دوستانه اومدی داری از دکترت میگی

دوستان عاقلن کافیه برن پیج این دکتر گلی شما!!

کمی شرف داشته باشید به خاطر پول بااینده حتی یک نفر بازی نکنید بازاریابی درسته شغله

امااا شما با آینده یه آدم‌ و روح و روانش بازی خواهی کرد😳😳😳

واقعا اعصاب آدمو خورد میکنید میاید چرت و پرت مینویسید مجبور میشم جواب بدم 

فقطممم به خاطر یه سری از افراد که از شهرستان میخان بیان و مجبورن یه این حرفها اعتماد کنند لازم میدونم سکوت نکنم

من‌بینیم‌انحراف داره سوراخاش،نا متقارن . نوکش افتادگی داره و پایینش یه کم‌پهنه 

اینجا از ابیانه و غلامرضا احمدی تعریف زیاد شنیدم

ظاهرا که ابیانه خیلی جم‌و جور نمیکنه و آخرای تاپیک چند تا ناراضی دیدم

به نظرتون غلامرضا احمدی چه طوره

خاهشا کسایی که با ایشون عمل کردن بیان از نتیجه عمل بگن

من خیلی در گیرم و پرمشغله خیلی وقت مطب گردی ندارم

دخترم عشق منه
2810