2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
دکتر باستانی نژاد چطورن؟

نمی شناسم این دکترو 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن یه ماه باید طاق باز بخوابی 

من فقط یه هفته اونم به زور طاق باز خوابیدم 

مگه چی میشه به پهلو بخوابی 

تو صفحه دکتر حسنانی نوشته ایراد نداره 

فقط وقتی گچ داری باید طاق باز باشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ینی خوبه مطبش ونکه اول خیابون صانعی

هر دکتری مد نظرته چند بار برو مطبش تا دستت بیاد 

وینی که من گفتم قلهک بود میدونم جراح پلاستیک بود نه حلق و بینی فکر کنم فرق داره با اینی کا شما میگی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
میگن یه ماه باید طاق باز بخوابی  من فقط یه هفته اونم به زور طاق باز خوابیدم  مگه چی میشه ...

اتفاقی نمیفته نگران نباش

مثلا اگر به پهلوی راست بخوابی سوراخ بینی راست با چپ فرق میکنه.اینجوری مجدد باید به پهلوی چپ بخوابی تا درست شه

تا یکسال که ورم زیاده این اتفاق میفته پس به خودت سخت نگیر

خرداد عمل کردین پیش ابیانه؟ من تیر عمل کردم راضی نیستم.دنبال ترمیمم

نه شنبه میشه دو هفته ‌که عمل کردم. ای وای چرا راضی نیستین؟

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
ربکا جان میشه از نتیجه عملت بگی اینکه میگن بینی را بزرگتر میکنه راسته؟

من دو هفته از عملم گذشته نمیتونم نظری بدم. من شنیدم تیغا بینی رو بزرگتر می‌کنه و یه خانمی بهم که ۷-۸ سال قبل چند تا از اشناهاش پیش دکتر ابیانه عمل کردن بینی شون بزرگتر شد

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
نه شنبه میشه دو هفته ‌که عمل کردم. ای وای چرا راضی نیستین؟

سوراخا کمی نامتقارنه.تورفتگی رو پل بینی

یه خانمی ترمیمم باهاش گرده وراضی نبود.میگفت خود پرستارای کلینیک میگفتن ب دکتر میگیم چیکار میکنی که بینی از قبلش بزرگتر میشه.انشاالله که واسه شما عالی شده

هر دکتری مد نظرته چند بار برو مطبش تا دستت بیاد  وینی که من گفتم قلهک بود میدونم جراح پلاستیک ...

ایشونم جراح پلاستیکه گوش و حلق و بینی نیس

مشکلم همینه تهران نیستم نمیتونم بیام چن وقتم بمونم ک برم مطبارو بگردم😥

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

سلام دوستان 

من مدتیه این تاپیک رو میخونم، البته خوشبختانه یا متاسفانه بعد از اینکه بینی مو جراحی کردم پیدا کردم اینجا رو.

با توجه به چیزایی که خوندم، به نظرم من خیلیییییییی راحت انتخاب کردم دکترمو و البته خدا رو شکر از نتیجه هم خیلی راضی ام، ولی وقتی وسواس و مطب گردی های طولانی و متنوع اعضا رو اینجا دیدم فکر کردم چقدر من شانس آوردم که در نهایت همه چیز خوب پیش رفت. چون من حتا برای خریدن یه جوراب و یا یه شلوار ده تا مغازه رو میگردم اما برای جراحی بینیم فقط مطب یه دکتر رفتم و با همون هم عمل کردم.

امیدوارم همه شما هم در نهایت نتیجه خوبی بگیرید و راضی باشید. فقط نگران کبودی ها و ورم و این چیزا نباشید. کبودیا در نهایت دوهفته طول میکشن و واقعا لازم نیست انقدر نگران باشید یا فکر کنید حتما باید از قبل کاری بکنید که کبود نشید یا اگه کبودی و خون افتادن تو چشم به وجود اومد یعنی دکترتون کارش بد بوده. 

تا سه ماه بعد از عمل هم اصلا به شکل بینی اهمیت ندید چون خیلی بده! ولی از ماه چهارم کم کم خوب میشه ؛)

من مطب ابیانه رفتم‌مریضا همه تازه عمل شده بودن چیزی مشخص نبود ولی همشون میگفتن کار دکتر خوبهمن دوست دارم بینیم‌جمع و جور شه یعنی ابیانه خوب نیست برام؟

دخترم عشق منه
2810