2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
یعنی بعد چند سال بینیمون دوباره بزرگ میشه؟ 

من تقریبا ۲۳ سال قبل عمل کردم.همون موقع هم بینی من کوچک نشد فقط صاف کردن و ایرادای شکلیش رو گرفتم آخه اون زمان هنوز انقدر عمل بینی زیاد نشده بود.منم بینیم گوشتی بود ولی در کل ازش راضی بودم الان چند ساله که از نیمرخ بزرگیش قشنگ مشخصه البته اینکه گونه هام هم گود رفته این حالت رو تشدید میکنه.کاش میشد همراه با عمل بینی تزریق چربی هم به گونه انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب گردي : دكتر عامري

خب از اينجا شروع كنيم كه راحت ميتونيد نوبت بگيريد ، من روز قبل زنگ زدم و بهم نوبت دادن ، از ساعت ٥ تا ٨ شب هر روز هستن ، به جز پنجشنبه و تعطيلات 

من ساعت ٧ نوبت داشتم و حدس ميردم نمونه نتونم ببينم به خاطر همين زود رفتم ولي خب زود رسيدم ساعت سه و نيم بود و از اونجايي كه هوا هم سرد بود تصميم گرفتم برم مطب دكتر احمدي تا نمونه بيشتر ببينم ، تقويبا با ماشين زير ده دقيقه راهشه....

من دير برگشتم مطب دكتر عامري و واقعا هيچ نمونه اي نبود (در ادامه توضيح ميدم)

فقط چند تفر برا مشاوره بودند 

سه تا البوم نمونه كار بود كه مشخص بود خيلي قديميه

با يكي از مراجعه كننده ها شروع كردم به صحبت كه ببينم از دكتر چيزي ميدونند كه گفتند خواهرم چندسال پيش با دكتر عمل كرده و اصلا راضي نيست ، بينيشون برگشته ، دو تا داداشامم عمل كرده راضي نيستند ، ولي الان برا پسرخالم اومديم😐😐

گفتم اگه راضي نيستيد چرا ميان

گفت اخه تنفس كارش عاليه 😐😐 با خودم گفتم اين كه نشد دليل خب

بيني منشي هم خود دكتر عمل كردن كه فوق العاده طبيعي و معمولي بود ، حس كردم نوكش يكم افتادگي هم داره

خلاصه رفتم پيش دكتر از بينيم و دوره نقاهت و هزينه عمل گفتن

نظرشون مثل بقيه دكترا بود

همه يه نظر يكسان دارن

هزينه هاشون از ١٣ شروع ميشه با ٢ هزينه كلينيك افرا كه كلا از پايه ١٥ تومن در نظر بگيريد.

تو مطب دكتر احمدي يه خانمي و ديدم كه بيني خيلي كوچيكي داشتن و از دكتر احمدي اين عمل انتظار نميرفت كه فهميدم با دكتر عامري عمل كردن ، همونجا يكم خورد تو ذوقم

من خودم زياد نتونستم به دكتر اعتماد كنم و از ليستم خط خورد

نكته :::: وقت عمل زود ميدن و حتي تلفني هم ميتونيد اوكي كنيد 

٥٠ هزينه ويزيتشونه

ساعت ٥ مطب باشيد تا بتونيد نمونه ببيني 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
مطب گردي : دكتر عامري خب از اينجا شروع كنيم كه راحت ميتونيد نوبت بگيريد ، من روز قبل زنگ زدم و بهم ...

خوب از مطب احمدی بگید ؟ 

بینی منشی عامری اصلا عمل نشده خودشه هم از دکتر پرسیدم هم خودش گفت عمل نکردم خود دکترم گفت عمل نشده اصلا 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خوب از مطب احمدی بگید ؟  بینی منشی عامری اصلا عمل نشده خودشه هم از دکتر پرسیدم هم خودش گفت عمل ...

البته منم نمونه های عامری رو خیلی دوست نداشتم بنظرم برای آقایون بهتره کلا ولی طراحیش واسم خیلی بد بود دلمو زد 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

*****مطب گردي براي دومين بار : دكتر احمدي

با توجه به اينكه براي دكتر عامري زود رفتم و مطب بسته بود و هوا هم سرد بود از فرصت استفاده كردم يه سر به مطب دكتر احمدي زدم ،به هم خيلي نزديك هستن

مثل هميشه شلوغ بود

نشستم و شروع كردم به صحبت كردن با بيماراي عملي

نفر اول : اقا پسري كه  يكماه عمل كرده بود .، بيني گوشتي با انحراف داشتند و راضي بودند 

و ميگفتند سه سال دنبال دكتر بودم و ميخواستم پيش دكتر كوهستاتي عمل كنم. و لي دختر خالم دستيار اتاق عمل كلينيك مبين هستن و ايشون و معرفي كردن و گفتند تنها دكتري كه اينجا مياد و از اول تا اخر عمل خودش بالاسر مريضه برا همين اوكيش كردم

نفر دوم : بيني استخوني خانمي كه ٢ ماه عمل كرده بودن و با چسب بود ، فوق العاذه نيمرخ عالي و خودشون راضي بودن ، معلمشون و دوستشون با دكتر عمل كرده و نمونه اي ١٦ ساله از دكتر ديده بود بدون هيچ تغييري كه ميكفتند معرفشون همون خانم بودند

نفرسوم : خانمي كه ٤ ماه عمل كرده بود و فوق العاده راضي و طبيعي بود 

ميگفتند داداشم  ٥ سال و دو تا از اعضاي خوانوادمون ١٠ سال عمل كردن با دكتر و هيچ مشكلي ندارن و منم فقط همين جا اومدم

دو تا نمونه ي ديگه هم بودند كه چسب داشتند و خيلي وارد جزييتان نميشم

فقط

من اين بار يه ناراضي ديدم ، به نظر من بيني خوبي داشت ، ولي خودش ميگفت اصلا  دكتر دست نزد و بيني خودمه فقط بيهوشم كرده ، ميگفتند يه سمت بينيشون يه برامدگي داره و كه با دست زدن مشخص ميشه ، كلا خيلي ناراضي بودن ولي تو ظاهر از نظر همه اوكي بود ، قسمت جالب اينجايي بود كه خودشون دكتر خشايار احمدي به بقيه معرفي ميكردن و اصرار داشتند عاليه 😐از همونجا به اين نتيجه رسيديم كه ايشون بيني فانتزي كلا دوس داشتند كه دكتر كلا طبيعي كاره

البته اين حدسه ، چون تو ظاهر اصرار داشت بده ولي واقعا نبود ، عكس قبلشونو و هم بهمون نشون نميدادن ميگفتند همينه اصن عمس نميخواد

خلاصه لحظه ي اخر  يه بيني ٣ ماهه گوشتي ديدم كه به نظر خيلي بزرگ بود ولي خودشون راضي بودن ، وقتي عكسشون و ديديم گفتيم دم دكتر گرم

عالي جمع كرده بود ، من به بهونه ي سي تي اسكن نوشتن دوباره دكتر و ديدم و متوجه شدم وقتشون و تا اخر سال داره پر ميشه 

اگه كسي  علاقه اي داره زودتر بايدنوبت بگيره 

خلاصه من مشغول صحبت شدم و باعث شد زمان از دستم بره ودير به دكتر عامري برسم😎😎😎

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
البته منم نمونه های عامری رو خیلی دوست نداشتم بنظرم برای آقایون بهتره کلا ولی طراحیش واسم خیلی بد بو ...

برا من رو بيني توضيح داد چيكار ميكنه

كاريه كه تمام دكترا همين نظرو دارن 

اخه بينيم بيس مشخصي داره

نكنه ي جالبش اسن بود ميگفت چون مشكل خاصي داري بعد عمل مشكل دار نميشي

يعني اگه داشته باشم ميشم ؟

خوب از مطب احمدی بگید ؟  بینی منشی عامری اصلا عمل نشده خودشه هم از دکتر پرسیدم هم خودش گفت عمل ...

جدي ؟؟؟؟؟؟

منشيشون يكيه ؟

من از خود منشي پرسيدم گفت عمل شدم و واقعا راضيم 😐😐😐

مبارک باشه منم هنوزززز عمل نکردم ولی فک کنم از بس استرس بگیرم شبو روزای قبل عمل که مثه دیونه ها شم&n ...

شما با دكتر احمدي قصد عمل داريد؟

دوستان کسی دکتر حمیدرضا نوری میشناسه ؟

بكي از گزينه هاي عمل من بود كه خداروشكر نشد

خرابكاري زياد داره ، بالا پايين بود پره ها، مشكلات ظاهري 

خلاصه حسابي مطبش بشين و تحقيق كن

بكي از گزينه هاي عمل من بود كه خداروشكر نشد خرابكاري زياد داره ، بالا پايين بود پره ها، مشكلات ظاهر ...

عکس هایی که تو پیجش هست واقعا متفاوتن نسبت به عملهایی که تا بحال دیدم ولی خب به عکس پیجها نمیتونم اعتماد کنم

شما از نزدیک دیدین بیماراشون رو 

فقط دكتر بحيوي رو از ليستتون خط بزنيد  گند زده به صورتم و بينيم

شماهم شهريار يحيوي بودي؟

منم همينطور شهريار يحيوي دماغ منم نميگم داغون كرد ولي خوب هم عمل نكرد

به نظرم عمل اول خيلي مهمه 

چون يحيوي يه طوري پره هاي بيني منو برش زده كه ديكه هيچ دكتري نميتونه اونو گرد وخوشگل كنه 

منم راضي نيستم 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
عکس هایی که تو پیجش هست واقعا متفاوتن نسبت به عملهایی که تا بحال دیدم ولی خب به عکس پیجها نمیتونم اع ...

عكساشو بيخيال

اره ديدم

مطب گردي : دكتر عامري خب از اينجا شروع كنيم كه راحت ميتونيد نوبت بگيريد ، من روز قبل زنگ زدم و بهم ...

مطب دکتر سجادیان میخاستی بری رفتی دوباره؟؟

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
2810