*****مطب گردي براي دومين بار : دكتر احمدي
با توجه به اينكه براي دكتر عامري زود رفتم و مطب بسته بود و هوا هم سرد بود از فرصت استفاده كردم يه سر به مطب دكتر احمدي زدم ،به هم خيلي نزديك هستن
مثل هميشه شلوغ بود
نشستم و شروع كردم به صحبت كردن با بيماراي عملي
نفر اول : اقا پسري كه يكماه عمل كرده بود .، بيني گوشتي با انحراف داشتند و راضي بودند
و ميگفتند سه سال دنبال دكتر بودم و ميخواستم پيش دكتر كوهستاتي عمل كنم. و لي دختر خالم دستيار اتاق عمل كلينيك مبين هستن و ايشون و معرفي كردن و گفتند تنها دكتري كه اينجا مياد و از اول تا اخر عمل خودش بالاسر مريضه برا همين اوكيش كردم
نفر دوم : بيني استخوني خانمي كه ٢ ماه عمل كرده بودن و با چسب بود ، فوق العاذه نيمرخ عالي و خودشون راضي بودن ، معلمشون و دوستشون با دكتر عمل كرده و نمونه اي ١٦ ساله از دكتر ديده بود بدون هيچ تغييري كه ميكفتند معرفشون همون خانم بودند
نفرسوم : خانمي كه ٤ ماه عمل كرده بود و فوق العاده راضي و طبيعي بود
ميگفتند داداشم ٥ سال و دو تا از اعضاي خوانوادمون ١٠ سال عمل كردن با دكتر و هيچ مشكلي ندارن و منم فقط همين جا اومدم
دو تا نمونه ي ديگه هم بودند كه چسب داشتند و خيلي وارد جزييتان نميشم
فقط
من اين بار يه ناراضي ديدم ، به نظر من بيني خوبي داشت ، ولي خودش ميگفت اصلا دكتر دست نزد و بيني خودمه فقط بيهوشم كرده ، ميگفتند يه سمت بينيشون يه برامدگي داره و كه با دست زدن مشخص ميشه ، كلا خيلي ناراضي بودن ولي تو ظاهر از نظر همه اوكي بود ، قسمت جالب اينجايي بود كه خودشون دكتر خشايار احمدي به بقيه معرفي ميكردن و اصرار داشتند عاليه 😐از همونجا به اين نتيجه رسيديم كه ايشون بيني فانتزي كلا دوس داشتند كه دكتر كلا طبيعي كاره
البته اين حدسه ، چون تو ظاهر اصرار داشت بده ولي واقعا نبود ، عكس قبلشونو و هم بهمون نشون نميدادن ميگفتند همينه اصن عمس نميخواد
خلاصه لحظه ي اخر يه بيني ٣ ماهه گوشتي ديدم كه به نظر خيلي بزرگ بود ولي خودشون راضي بودن ، وقتي عكسشون و ديديم گفتيم دم دكتر گرم
عالي جمع كرده بود ، من به بهونه ي سي تي اسكن نوشتن دوباره دكتر و ديدم و متوجه شدم وقتشون و تا اخر سال داره پر ميشه
اگه كسي علاقه اي داره زودتر بايدنوبت بگيره
خلاصه من مشغول صحبت شدم و باعث شد زمان از دستم بره ودير به دكتر عامري برسم😎😎😎