2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

دوستان کسی دکتر جهانیان و میشناسه ؟

من تو مطب گردی باهاشون اشنا شدم 

البته خودم هنوز مطبشون نرفتم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
به سلامتی عزیزم رفتی نمونه ببینی مطبش؟ به نظرت سبکش چه جوریاست؟ من مشاوره شدم ولی هنوز نمونه ندیدم

نه نمونه ندیدم با یکی دو نفر تو اینستا صحبت کردم راضی بودن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه دارم به بن بست میرسم   هنوز نتونستم یه دکتری پیدا کنم که همه چیزش خوب باشه، یکی مشاو ...

شما که مطب قیصری هم رفتی چرا با خودش عمل نمیکنی ؟ هزینه ش چقدره ؟ والا هیچ دکتر پرفکتی گیر نمیاد 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
دکتر ابیانه بچه ها من اینقدر حرفهای دکتر سامی ذهنمو درگیر کرده که یادم رفت شرح مطب گردی دکتر ابیانه ...

سلام عزیزم. من فردا باهاش وقت مشاوره دارم. نمیدونم چیا بپرسم و چی بگم راهنمایی میکنین

. من خودم طبیعی میخوام میترسم خراب کنه😓😓

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شما که مطب قیصری هم رفتی چرا با خودش عمل نمیکنی ؟ هزینه ش چقدره ؟ والا هیچ دکتر پرفکتی گیر نمیاد&nbs ...

قیصری هم جزو گزینه هام هست ولی اصلا کارای پیجش رو دوست نداشتم، میترسم صاف نکنه، منشی اش هم اجازه نمیده برم نمونه ببینم که خیالم راحت شه، بعضی کاراش خیلی دیگه طبیعیه، هزینه ۳۵ میلیون

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
احتمالا اندازه پره ها در سايز خوبي هست كه بعد از باريك كردن استخوان و يا كم كردن پروجكشن نيازي به دس ...

شایلین جون اخرش با کی عمل کردی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام عزیزم. من فردا باهاش وقت مشاوره دارم. نمیدونم چیا بپرسم و چی بگم راهنمایی میکنین . من خودم طبی ...

سلام دوست عزیز

با ابیانه وقت دارید؟

ببینید ایرادهای بینیتون که براتون مهمه که برطرف بشه رو لیست کنید و ازش بپرسید.

البته اول بذارید خودش نظر بده

و بگید چه سبکی مدنظرتونه

اگه از عکسهای پیج خودش نمونه ای دوست دارید.بش نشون بدید.

بپرسید عمل باز یا بسته

غضروفهای بینیتون چطوره؟

مثلا چقدر نوک و پره جمع میشه

.

.

.

سوالهاتون خوب باید بر اساس بیس بینی خودتون باشه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام دوست عزیز با ابیانه وقت دارید؟ ببینید ایرادهای بینیتون که براتون مهمه که برطرف بشه رو لیست کن ...

بینیم ک کلا اشکاله. اگ انلاینی ی عکس بدم ببینی؟ اره ابیانه

سلام دوست عزیز با ابیانه وقت دارید؟ ببینید ایرادهای بینیتون که براتون مهمه که برطرف بشه رو لیست کن ...

مرسی عزیرم ک با حوصله جواب دادین

٨ دي ١٣٩٨  جراح دكتر غلامرضا احمدي  روز قبل عمل با دكترم تماس داشتم و به من گفت از ساعت ...

مبارک باشه منم هنوزززز عمل نکردم ولی فک کنم از بس استرس بگیرم شبو روزای قبل عمل که مثه دیونه ها شم 

سلام دوستان امیدوارم که همتون سلامت باشید😍

بچه ها من پنج ماهگی بینیم هم گذشت خداروشکر تا الان که خیلی راضیم

فقط یه سوال از دوستایی که سن مماخشون بیشتره😁

خط کانتور بینی شون رو از چه ماهی تونستن ببینن؟ و اینکه تغییراتش تا کی طول میکشه مثلا تا یکسالگی هم ممکنه طول بکشه؟

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
2810