2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

#مطب_گردی

#دکتر_مفرد

من امروز رفتم مشاوره پیش دکتر مفرد (کرج)

مثل اینکه هم تهران مطب داره هم کرج

هزینشون بین ۶ و ۹۰۰ تا ۷ و خردیه

والا من وارد مطب که شدم میتونم بگم بر خلاف انتظارم که فکر میکردم اصلا کارش خوب نباشه

خیلی خوب بودن

مطب هم بسیار شلوغ بود

حداقل ۲۰ مورد عمل شده دیدم

از بین اینا دو تاش خیلی بد بود

یکیش دکتر زیادی قوس داده بود و دختره میگفت حتی ژل هم تزریق کردم درست نشده باید دوباره عمل کنم ! اون یکی بینی بسیار بزرگ با پروجکشن زیاددددددد ! یک سانت کم نکرده بود پروجکشنش رو !

ولی بقیه بخوام نمره بدم از ۲۰ همه بین ۱۵ تا ۲۰ بودن .

رفتم داخل دکتر بسیار مهربون و زبون  بازیه😂😂

بهم گفت پرنسس خوبی؟

بعد منشیش صدا کرد گفت هوای این پرنسس مارو داشته باشیا😐😂

ولی بینیم که نگاه کرد گفت سرش گوشتیه و من دست به پره هات نمیزنم !!!

در حالی که بینی من حتما باید پره ها کوچیک شن !!!

همین 😂😂

کدوم دکتری برم ک پره هام دست بزنه ؟ 😐😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب گردی دکتر سامی 

امروز  ساعت ۵ و نیم رفتم مطب خیلی خلوت بود کلا ۳ نفر بودیم که اونا زودتر اومده بودند و نمونه با گچ دیده بودند که نمیشه خیلی اکتفا کرد ساعت ۶ و نیم نوبت من شد و کلا خیلی معطلی نداشت 

دکتر با دقت بینی مو معابنه کرد و دو تا عکس هم گرفت 

برعکس رجایی بهم گفت و نشون داد که پروجکشن رو حتما باید کم کنیم گفت احتمالا ۱۰ درصد از غضروف گوش هم نیاز باشه جمع تر از این نمیشه بینیت ولی کوتاه تر میشه قوز هم رفع میشه گفت اگر نمره الانت ۱۰ باشه به راحتی ۱۷ خواهی شد و حدود ۶۰ درصد در ظاهر کلی بینی زیباتر خواهی شد ولی بسیار علمی بررسی کرد به من بخاطر مشکل چشمام گفت حتما از پزشکت نامه بیار و خیلی رو مساله چشمام اشراف علمی داشت که هیچ کدوم از دکترای دیگه اهمیت نداده بودند تشخیص آلرژی هم واسم داشت و البته یه مقدار سینوزیت که گفت باید سیتی رو ببینم و دارو بدم از مواردیه که با دارو درمان میشه چون گلومو معاینه کرد و ترشح پشت حلق داشتم ولی آلرژی رو نمیدونستم کم کم بیماری های دیگه هم تو مطب گردی ها کشف میشه 😂تقوی هم میگفت انحراف داخلی داری ولی نظر سامی و تقوی به لحاظ غضروف و نتیجه عمل شبیه هم بود  اهان یکی از اون سه نفر قبلش رفته بود تقوی بهش گفته بود بنظرم فقط سامی میتونه بینیت روخوب عمل کنه خیلی گوستی بود 

راستی به من گفت حتما پره های بینیت باید باز بشه که تقوی گفت فقط از داخل بخیه میخوره سامی گفت بخیه بیرونی هم لازمه  قیمت هم ۱۵ دستمزد دکتر ۴ الی ۵ بیمارستان فقط هم کیان عمل میکنه گویا دستمزد رو واسه من یکم بالا گفت بعضی ها رو یکی دو تومن کمتر گفته بود  تا بیعانه ندی وقت عملو فیکس نمیکنه 

دوشنبه ها فقط عمل میکنه و وقت هاش تا بهمن پر بود 

نمونه های چند ساله هم گفت هفته  دیگه زنگ بزنم بپرسم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
[QUOTE=115958365]عزیزم شما نظرتو  عزیزم‌من تا الان که ۳۵ روز میگذره خدا روشگر راضی هستم ورم ه ...

شما گوشتی بودی دیگه 

خوب جمع کرده واست 

بینیت کوچیک شده ؟

مامان کمیل هم نمیاد .اونم راضی هست یا نه ؟

من اون فرورفتگی روی پره هارو هم تو مطب دیدم هم تو اینستا 

به من گفت پره دست نمی زنم 

استخوان بینیت و نوک بینیو جمع میکنم 

شما پره هاتو دست زده یا نه ؟

هنوزم راکوتان میخوری ؟ 

چند بار کورتون زدی ؟

سوالا زیاد شد اما بگو لطفن 😰😰😰

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها راکوتان بعد از عمل های جراحی و یا حتی قبلش ضرر داره برادران تنها دکتریا که من شنیدم این کارو میکنه سامی که گفت فقط بعضی موارد کورتن اونم بیشتر در موارد ترمیمی ‌رجایی که گفت اصلا 

من خودم از سبک برادران خوشم میومد ولی همین تزریق ها دلمو زد و با اینکه وقت مشاوره هم گرفتم اما نرفتم فقط الان اگه بتونم مطب احمدی برم و در نهایت تصمیم میگیرم 

خانووووووما  سلااااام خوووبین !؟  من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم  من ۱۳ مر ...

میشه عکس بزاری 

قبل و بعد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
#مطب_گردی #دکتر_مفرد من امروز رفتم مشاوره پیش دکتر مفرد (کرج) مثل اینکه هم تهران مطب داره هم ک ...

هزینه مشاورش چه قدر بود ؟

چه روزا و چه ساعتایی مطب ستارخان هست ؟

بچه ها راکوتان بعد از عمل های جراحی و یا حتی قبلش ضرر داره برادران تنها دکتریا که من شنیدم این کارو ...

خب میتونیم نخوریم 

اما فک کنم اون جوری همون یک سال طول بکشه تا ورم بره 

من خودمم دوست ندارم قرص و امپول استفاده کنم همون داروی بیهوشی خودش مضر هست به اندازه کافی  

#مطب_گردی #دکتر_مفرد من امروز رفتم مشاوره پیش دکتر مفرد (کرج) مثل اینکه هم تهران مطب داره هم ک ...

پره های منم دست نمی زنن چون سوراخام کوچیکن 

شاید لازم نداری خب 

البته ادم نمی دونه پره دست نزنن یهو از بالا کوچیک از پایین پهن بشه !!!!!

ممکن زشت بشه پره دست نزنن 

به منم گفتن نوک بینی و استخوان پره دست نمی زنیم 

شما دیگه پیش کیا رفتی ؟

دکتر رجایی بنظر همین حدود یا حتی کمتره 

رجایی خیلی طبیعی کار درست ؟

هزینش چند اون ؟

من می خواستم از تجربه خودم در خصوص جراحی بینی بگم که برام دکتر شیرازی انجام دادن. خیلیا ایشون رو میشناسن و نیازی به توضیح دادن در خصوص تجربه و مهارت ایشون نیست . فقط می خواستم بگم که واقعا ازشون متشکرم که با توجه به مشکلات تنفسی که من داشتم قبول کردن و بینی مو عمل کردن. خیلی ازشون متشکرم و خیلی راحت تر دارم نفس می کشم http://dr-shirazi.com/

هزینه حدود ۱۸ البته به من گفت حدود ۲۰ طبیعی کاره اگه پروجکشن زیادی نداره خوبه 

پروجکشنم فک کنم زیاد نباشه برعکس پخ بینیم 

2810